0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,122 puan) tarafından

image

kizlar bu ürnu kulanan varmı alış veriş yaparken eşimin dikatni çekti atmişti sepete acba diyorum bunalri yıkarken kulanmaliyim siz nasıl yıkdinniz biberon emzik göğüs ucu falan ilk etapda yoksa sadce sıcak suda kayntmaliyim bide fırçayla yada süngerle yıkmaya gerek varmı şimdilik süt yok birşey yok süt kullanınca fırçayla yıkayım yada bu ürunle Hastne için hazirliyom lazm olur bide ilk etapda emzik kulanmalimiyim yada doğumdan ne kadar sonra başladınız sizler başlamalı mıyım ilk haftalr ;)zaten ilk etpda sanrm tutmaz önceliğim meme alması tabiki

5 Cevaplar

0 oy
(8,263 puan) tarafından

normal blasik deterjaniyka yika durula sonra kaynar sida kaynt bukadar basit:) ama emzik icine girebilir sadece kaynar su yeter bnce

(1,122 puan) tarafından
Tesekur ederim cnm ☺️ kaynatma esnasındami emzik gire bilir biberon başıda gide bilir o zmn
(8,263 puan) tarafından
yani emzikler bineron memeleri zaten kaynar suyla kaynatarak temizlenio. istersen karbonat atip da karbonatli suda da bekletip durula ilk etapta ama bebek olunca buladar ugrasmaya vakit kalmio. ketilda suyu kaynatip bi calkalamak fazla bile o anlik :)
(1,122 puan) tarafından
Demi bende oyle düşünüyorum:);)hata dün bı kaç birşeyi vardı kaynana vermişti utluyorduk eşime diyorum acba hepmi utuleriz kız diyor yaparız ama bu kdar detyina girmeyiz bebek gelince mikropları kırmak için iyde seninde zamanın olmaz artk::) tesekur ederim cnm karbonatı bende görmüştüm bı yerde
-Reklam-
0 oy
(961 puan) tarafından
Steril etmek için tabi ki kaynatın sonra bunla yıkayın. Ben kullanıyorum, bebeğime daha çok kimyasal dolu deterjan kullanmam. 

Emzik hemen verme ilk 28 gün yenidoğan süreci sonrasında ver.
(1,122 puan) tarafından
Yani sonrasında bu urunlemi yikadiniz cnm ☺️ peki geç verince alıyorumu emziği aslında pek emzik tarfdari değilim ama emzlikli bebisleri çok seviyorum❤️
(961 puan) tarafından
Benim bebeğim emzik almadı maalesef. Bir kaç model denedim sevmedi.
Bebek beslenme ürünlerinde ilk etapta sıcak su ile yıkamak yada kaynamış suya 5 dk atmak önemli, ürünlerin üzerinde de yazar bu. Önce hepsini sıcak su dolu tencerede kaynattım ben, şimdi ek gıdaya başladık bu deterjanla yıkıyorum. Yine kullanım sıklığına göre kaynar suda steril etmeyi düşünüyorum
(1,122 puan) tarafından
Aynen kimi bebiş tutmayincada tutmuyor gercekden:(:( yorumunuz için tesekur ederim sağolun cnm masllah 6 aylık olmuşsunuz sağlıkla sihatla büyütün inşallh yavrunuzu☺️
(961 puan) tarafından
Teşekkür ederim darısı sizin başınıza
(1,122 puan) tarafından
Amin sağolun☺️
0 oy
(524 puan) tarafından
Ben bunu almadım e bebekte üni baby nin biberon temizleme jeli var biberon ve emzikler için onu kullanıyorum emziği de iki günde bir sirkeli kaynak suda kaynatiyorum bu jelle ve fırçayla elimle temizliyorum biberonlari ve emzikleri
(1,122 puan) tarafından
Ben özel.okrak almadım aklımda yoktu insan magzda her cetiş sey goryo kafası karışıyor öyle eşiminn dikatni çekti aldi dedim kulan var ilah deniyim buda aynısı degilmi ayen sirke mantıklı doğal
0 oy
(37 puan) tarafından
Kaynatma işlemleri dışında ekstra bunu kullanın bildiğim kadarıyla doğal bir deterjan. Ama ben şöyle yaptım biberonu temizleme deterjanı adı altında 2 kat fiyat koyuyorlar o yüzden ben başka bir markanın tamamen doğal deterjanını daha uygun fiyata aldım onu kullanıyorum
0 oy
(453 puan) tarafından
Baby me biberon ve emzik temizleyici kullanıyorum bebeğim doğduğundan beri.Sonra da kaynar suya koyuyorum.Çok memnunum.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 94 göst.
+6 oy
55 cevap 808 göst.
+4 oy
6 cevap 247 göst.
24 Mart 2025 Moda kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.

Kategoriler

1,459,676 soru