0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,720 puan) tarafından

Kizlar az once durmadım durdugum yerde , bir hesap takip ediyordum instagramda bir kız takio ediyordum hosuma gidiyordu sonra baktım disko bar pavyon falan foto payalsmış açık saçık giymis, ismide zina . Bende tutamadım kendimi ismin davranisina ve giyimine yansımısZina'kar diye yazdim  , sonra beni engellemis sonrada surekli şöyle mesaj geliyo acaba hesabimimi calmaya calsiiyorlar şifreyi deyiştirdim

image

2 Cevaplar

0 oy
(3,609 puan) tarafından
Evet canım hesabını çalmaya çalışıyorlar şifrene ulaşmaya çalıştıkları için sana bağlantı geliyor
(1,720 puan) tarafından
O baglantiya gormeyeyim dimi?
(3,609 puan) tarafından
Canım Facebook Instagram gibi sosyal medyalara girerken 2 adımda doğrulama diye bir şey var onu aktifleştirebilirsin en azından başka bilinmedik cihazlar telefonuna giriş yapamaz ama onu buradan nasıl anlatacağım ki sana
(1,720 puan) tarafından
Yutubdan oğrenirim ama galiba onunlada sadece kendi teıefonumda gire biliyorum baska telefonda kendi hesabima giremiyorum 2 adimli doğrulama yapinca
(2,726 puan) tarafından
Yok canım başka telefon tablet filan da girebilirsin ama ilk önce sana onay kodu gelir ve şifre gelir. Anca sana gelen güncel kodu ya da onayı verdiğinde giriş yapabilirsin diğer teknoloji aletlerinden.
(1,720 puan) tarafından
Anladım canim cok teşekkürler ♥️
-Reklam-
0 oy
(455 puan) tarafından
O kızı instada bende gördüm isminden tanıdım ama hiç takip etmedim isminden dolayı galiba o kişi you tubeda da var ama sana gönderdikleri linkle hesabını çalmaya calisiyorlar
(455 puan) tarafından
Önüme düştü canım keşfetme ama bı tekrar bakiyim bulabilirsem atarim
(1,720 puan) tarafından
Kapalı hesap canim  ben takip ettiyim
(455 puan) tarafından
Anladım Canım ben şimdi gördüğüm kişiyi buldum ama yükleyemiyorum resim
(1,720 puan) tarafından
Olsun zaten ayni kisiden bahs etmiyoruz ben izlediyim kapaı profil umarım basima dert olmsz durmadım drdugum uerde :D
(455 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz canım gelen linkleri tıklama bişey yapamazlar baktılar olmuyor bidaha ugrasmazlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 325 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 598 göst.
18 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hzlll (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 537 göst.
0 oy
19 cevap 1,127 göst.
12 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu