Bebegimizin bezi bitti bez icin para istedim para kalmadi dedi ordan basladi tartisma. Nasil yani bir haftada 7 bin harcadin mi dedim. Iste fatura sigara cocuk şu bu bitti para dedi geçen hafta 7 bin avans istemişti (8 bin demişti başta kavga edince 7 bin oldu miktar) neyse hesapliyorum 2000 tl fatura 1500 tl sigara 1000 tl de çocuk hastalandi hastaneye getir götür ilaç vsi 500 tl yol parasi düşüyorum kalan 2 bin TL'yi naptin dedim hadi bin tlsini dışarıda yedin bin tl nerde diyorum yine bana yukarıda saydığım masrafları sayıyor. İddia mi oynadın diyorum yok bisey mi kullanıyorsun yok birine mi verdin yok ee naptin o zaman deyince başladı söylenmeye sigaraları fosur fosur içmeyi biliyorsun dedim tmm alma bana sigara bu arada tutun içiyoruz yani sigarada degil lanet olsun onu da almasın dedim ya dedim maaşını bana getireceksin 5 bin vercem sana kalanı evin ya da dedim işi bırakacaksın çocuğa sen bakacaksın ben calisicam yok efendim maaşında gözüm varmış. Aldığı para 20 bin bugün yarın ona da haciz gelecek kalacak 15 bin ev kira ben onun parasıyla napabilirim aile destek ödemesi alıyorum yemin ederim ilmek ilmek harcıyorum bu sorumsuzluk değil de nedir şimdi konuşmuyoruz evin icinde kapıları çarpıyor söyleniyor falan yok aileni aricam para bitince sen sapitiyorsun falan diye insan çocuğuna bez parası mama parasi ayırmaz mi çok sinirliyim