0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (78 puan) tarafından
Bugün tam 11.yillik evliyiz ama ben hala buz gibiyim daha önceki postumu okuyanlar bilir. Ben.sindiremiyorum oda bu soğukluguma tahammül edemiyor konuşmuyoruz doğru düzgün..

2 Cevaplar

0 oy
(1,719 puan) tarafından
Onceki postun u varki kaldırmıssın
(78 puan) tarafından
Postlarin duruyor kaldirmadim.. eşim iş yerindeki bir bayanla gereksiz muhabbetlere girmiş daha önce de uyarmistim ama ona rağmen gevşek gevşek muhabbetlere girmiş 2.ay.olacak doğru düzgün konusmuyoruz
(1,719 puan) tarafından
Gördüm canim evet okudum. Sen uzun bi müddet annenlerde kalsan olmazmı evet annelere durumu anlatma ama cünkü biz ailemize esimizi anlatirsak birgün biz unutsakda ailemiz unutmayacak ve surekli basimzia kakavak yasamis biri olarak soyluyorum. Annene baska bahane de eşinin rahatida bozulsun bi. Ya banamı denk geliyo yoksa artdımı iyici boyle erkekler eşler. Kendi eşimden bile şübheleniyorum durduk yere
(78 puan) tarafından
Valla ben bile kendimden çok güveniyordum ama hata etmişim diyorum. Annem babam memlekette okul tatil olsun bende gitmeyi düşünüyorum.. Bunaldım o hemen eski halime dönmemi istiyor bir daha olmicak söz diye ama bende artık eskisi gibi olamıyorum. Bide bu konu için kavga edince bana bir ton şey saydı hiç birini unutamıyorum. Ne anneligim kaldı ne kadinligim. Sinir anında söyledim diyor. Bende dedim sakin kafayla dusunmussunki diline vurdu. Ben daha sinirliydim senin şahsına hakaret bile etmedim çizgimi bozmadım..
(1,719 puan) tarafından
İşte onu diyecekdin sinirle soylenen sozler sakit kafayla düşünülmüş sozlerdir , sen nasıl rahat edeceksen oyle yap canin ne yapsan coktan hak etmiş
-Reklam-
0 oy
(7,376 puan) tarafından

Dün akşamda bi oyuncak yüzünden gerildik bizde :ninja: bu adamları mümkün değil anlamak, oğlumun eli kesilecek diye gittim dış kapının orda ayakkabılık var ora koydum sabah çöpe atarım dedim. Bizim oğlan sanki kurbanlık kesiliyor gibi bağırmaya başladı, herif zaten çocuktan bin kat daha bağırıyor. Beni dinleyen yok:(  

Bugünde oğlumun doğum günü <3 bende moral olsun diye yaş pasta yaptım bisküvili.. Nefret ettiriyor hayatı bana :angry:

(78 puan) tarafından
İnsanda gram heves bırakmıyorlar yaşama hefesim bitti 2 aydır
(7,376 puan) tarafından
Ilk 3 ay o kadar sargındı bana ki:(((  anası yanına göçürdü bizi işte o seneden sonra hele bide çocuk olunca temelli monotonlasti hayat:(  
Açıkçası beklediğim gibi evlilik yaşamıyorum:( şükür ki dahada kötüye gitmiyor, ilerki yıllarda nolacak bilinmez.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 332 göst.
22 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (360 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 956 göst.
31 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 241 göst.

Kategoriler

1,440,732 soru

23,683,799 cevap

310,437 kullanıcı

...