0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Kızlar 14 haftalık hamileyim. Özele gitmeme rağmen doktorum cinsiyet söylemedi. Sadece bacak arasına bakıp 1 haftası var netleşmesi için, şuan boş ama 1 hafta içinde dolabilir dedi. Ben de yani kız ama erkeğe dönebilir mi dedim bişey söylemiyorum haftaya bakalım dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı? 1 oğlum var cinsiyet konusunda çok meraklıyım:)) 

5 Cevaplar

0 oy
(2,192 puan) tarafından
Özel ve devletle alakalı bişey yok özele gitmenize rağmen bile olsa değişen bişey olmaz çünkü 14 hafta daha çok erken 
-Reklam-
0 oy
(164 puan) tarafından
Bana 14. Haftada söyledi yüksek ihtimal şeklinde sonra aynı cinsiyet söyledi 
0 oy
(5,409 puan) tarafından
Kız olabilir çünkü cinsiyet 9 haftada oluşur boşsa belki kız olabilir 
(90 puan) tarafından
Canım aynı şey benimde 18 hafta bacak arası boş dedi kıza benzyo dedi bi ay sonra gel dedi dönmez dimi bariz boştu bende gördüm
(5,409 puan) tarafından
Bence değişmez çünkü ben oğlumda 17 haftada iken erkek olduğunu öğrenmiştim çünkü direk gözüküyor du sadece arada kordonda olduğu için 2 hafta sonra tekrar gel demişti ve erkek ti kızlarda bacak arası boş oda ondan beli oluyor benim tahminimce
(90 puan) tarafından
Dogru canım hani erkek olsa bi çıkıntı gözükürdü o pozisyonda diye düşünüyorum ben de bide haftası da büyük erkek olsa görürdüm direk heralde
(5,409 puan) tarafından
Bencede görünürdü çünkü bana 17 erkek denildi 19 net birşelilde bacak arasını gördüm çıkıntı o kadar beliydi ki
(90 puan) tarafından
Dogru diyosun canım bide ufak da gözükmemiştir çıkıntısı o hafta için hani erkek olsa saklayamazdı heralde o çıkıntıyı direk görürdük bide pozisyonda tam bacak arası bi oğlum var onda 14 de hemen gördüm bu farklı oldu öteki gtmemde kendini hiç göstermemişti bide sade kafama takılan hani çıkıntı bsey yok direk niye kız demiyoda benzyo diyo garanti olsun diye öteki muayene de söylcek heralde ozaman
(5,409 puan) tarafından
Bazen doktorlarda net emin olmak istiyor aslında ondan da olabilir yada tercümesin bir doktora denk gelmiş olabilirsin
(90 puan) tarafından
Yok çok ilgili bi doktordu herşeyini gösterdi hatta ultrasonda özelde ki doktorun ağzından zor laf çkyo hiç detaylı konuşmyodu bu doktordan çok memnun kaldım devlet diye heralde direk demedi belkide
(5,409 puan) tarafından
Olabilir zaten devlet baya geç söylüyor bilerek
(90 puan) tarafından
Saol canım mesajların için teşekkür ederim pazartesi günü sonuç göstermeye gel demişti rica etsem acaba bakarmı tekrar bi sorucam
(5,409 puan) tarafından
Her zaman canım sor istersen bazen bakabiliyorlar yada bebek fazla o aletlere maruz kalmasın diye red de edebilir ama unutma ne zaman ulturasyona girsen çikolata ve meyve suyu iç bebek çok hareketleniyor o zaman
(90 puan) tarafından
Çok saol canım ben yne gderken yiyim olurda bakarsa tam net bsey dese çok güzel olur sabrszlanyo insan bşeyler almak için :)
(5,409 puan) tarafından
Rabim gönlüne göre versin inşallah bende hamileyim ve senin kadar çok merak ediyorum canım seni o kadar iyi anlıyorum ki
(90 puan) tarafından
Amin canım inşallah senin kaç haftalık merak ediyo insan gerçekten
(5,409 puan) tarafından
Hemde nasıl merak ediyorum 11+2 haftaya pazartesi ikili tarama var o zaman sorucam inşallah beli olur
(90 puan) tarafından
Ay inşallah şeninde gönlünce olur canımm yazarsın banada bende yarın gidicem öğlen inşallah rica edicem bakarmısınız gelmişken diye sonuç gösterirken annem köyde ip göndericem yelek örücek bi belli olsaydı alırdım ona göre :D
(5,409 puan) tarafından
İnşallah canım söylerim Allahın izniyle sen bastıra bastıra söyle doktora inşallah tamam gel bakalım der:))
(90 puan) tarafından
Evet yA çok iyi bi doktordu kırmaz inşallah beni :))
(5,409 puan) tarafından
Hade hayırlısı inşallah herşey gönlünce olsun canım
(90 puan) tarafından
Amin canım inşallah hepimizin<3
(5,409 puan) tarafından
Amin canım ❤️
0 oy
(833 puan) tarafından
Bana p haftalarda bacak arası boş kız olabilir ama net değil 16. Haftada gel dedi 16. Haftada erkek dedi 
0 oy
(4,486 puan) tarafından
Özeldeki doktorum 12 harftada kiz dedi kızım oldu   benimde bacak arasına bakıp demişti 
(90 puan) tarafından
Ah ne güzel umayım daha öncede yazmıştın inşallah benimde öyle olurr biliyorsundur belki 18 haftada bacak arası boş dedi hakkaten bariz boştu bi ay sonra gel dedi ama nettir dimi sence merak ediyorum çok
(4,486 puan) tarafından
Nettir cnm Rabbim gonlundekini  Sağlıklı bir şekilde nasip etsin
(90 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsunn
(4,486 puan) tarafından
Senden  de  cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (14 puan) tarafından soruldu