0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Dün öğleden sonra sancim başladı ama öyle çok kötü sancim yoktu taki bu sabaha kadar sancı çektim ve hastaneye gittiğimde 8 santim acilmam vardı ve oturduğum yerde nöbetçi Dr yoktu yarım saatlik yolla bitlise geldik geldiğimde doğurdum ama dikislerim çok ağrıyor oturamıyorum darısı diğer gebelerin başına inşallah 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 
(281 puan) tarafından
Amin sağol canım
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Kesin ahlattan gitmissindir aynı durumdayım nöbetçi doktor yok bizde günü gelse tatvana gidecez hayirlisiyla
(281 puan) tarafından
He valla ahlattan bizde Tatvan istedik kabul etmediler Bitlis koyun keser gibi kadin kesiyorlar çok zordu
(149 puan) tarafından
Allah şifa versin bakayım bende gün sayıyorum 39 haftadayim hakkımda hayırlısı olsun
0 oy
(8,823 puan) tarafından
Gözün aydın canım oğlumda bende zorlanmıştim dikişlerde şimdi yine hamileyim hayırlısı 33 haftalık oldum
(281 puan) tarafından
Ben ilk kızımda hiç zorlanmadım bu erkektj çok zor geçti sancı güzeldi acilmada güzel ilerledi ama dikiş zorladı beni
(8,823 puan) tarafından
Oğlum zorladı hem hamilelikte hemde doğumda buda tam tersi hamilelik rahat geçti doğum nasil olacak
0 oy
(14,863 puan) tarafından
amin darısı bekleyen bizlere. çok şükür bunlar da geçecek dayan 
(281 puan) tarafından
Amin amin canım
(14,863 puan) tarafından
ay yukarı yorumda gördüm de erkekler çektiriyor sanırım benim de erkek ilki kızdı rahattım biraz daha bu maf etti beni

İlgili sorular

410,753 soru

12,359,576 cevap

41,369 kullanıcı

Kategoriler

...