Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_77a19280de7eeaddf987d82fa30b2fe7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
2 buçuk yaşında kızım tuvalet eğitimi-Diğer
0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Max kaç günde hani geldiği zaman çiş demeye başlar.tam 2 buçuk yaşında biakç gündür anlatıyordum bez takmaylım artık diye bugün çıkardık sürekli tuvalete gittik onunda küçük lazımlığı var. Bide ablasını zaten hep görüyordu tuvalete gidince.sürekli altına kaçırdı ve hiç umrumda olmadı kaçırması neyse de farkında bile değil. Büyük kızım 3 yaşına 3 ay varken başladım sanki ilk günün akşamı kaçırırken çiş diyip tutmaya çalışırdı. Bunun hiç umrumda değil 

8 Cevaplar

0 oy
(1,264 puan) tarafından
Bende bekliyorum kzuum bende Bi haftaya kadar lazımlık alıp oğlumda deneyecegim
-Reklam-
0 oy
(9,050 puan) tarafından
Benimde başlamam lazım 
0 oy
(547 puan) tarafından
Ben de bir haftaya kadar başlıycam post yukarı çıksın
0 oy
(74 puan) tarafından
2 aydır baslamisim ben halen altına kaçırıyor tuvalete gitmeye üşengeçlik yapıyor 
0 oy
(74 puan) tarafından
2 aydır baslamisim ben halen altına kaçırıyor tuvalete gitmeye üşengeçlik yapıyor . Tuvaleti gelince de altına kaçırıyor 
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Nugun basladik bozde ilk oglumda 5 gunde kaka ve cise alismisti bugun sabahtan beti tuttu cisini disari cilardim bahceye isedi sonra donunu giydirdim donuna isedi ama tuttuyo geldo mi salmiyo hemen
0 oy
(1,407 puan) tarafından
20 gün olmuştur ben başlayalı. İlk günler sürekli altına yapıyordu. Büyük tuvaletini yapmıyor halâ 2 günde bir yapıyor. Ama tamamen bıraktım hiç takmadım çok şükür biraz daha iyi 
0 oy
tarafından
Benkmde baslaamam lazm bayramdan sonra 33 aylik olcak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 76 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,862 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ysnsrngl (13 puan) tarafından soruldu

413,964 soru

12,459,812 cevap

46,668 kullanıcı

Kategoriler

...