0 oy
273 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (260 puan) tarafından

Sorum yukarıda ilk defa alışveriş yapıyorum yardımcı olur musunuz?

Ve vergi de 26 TL gonderum ücretsiz 

5 Cevaplar

0 oy
(260 puan) tarafından
İyi akşamlar 
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Dolandırıcıysa bile pek bir zararın olmaz ama inşallah değildir 
(260 puan) tarafından
İnşallah değildir dediğin gibi zarar fazla olmayacak ama kargo da benden ekstra vergi ücreti talep ederlerse ... Edebilirler mi? Alışveriş yaptın mı daha önce
(41 puan) tarafından
Yok yapmadım
0 oy
tarafından
Kendi sitesiyse dolandırıcı değildir ben 3 sene önce fiyatlara inanmayıp 2 liraya bileklik almıştım tabi o zamanlar vergi yoktu gelir mi gelmez mi diye 1 ayda geldi ve göründüğü gibiydi güzel site sonradan çok yaygın olunca artk vergi koydular yoksa ordan elektronik eşyalar ev eşyası bakım millet neler neler alıyordu
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Hayır dolandırıcı değil canım. Yurt dışı olduğu için ürünün eline ulaşması 1 ayı bulur o kadar. 2019 senesinde bir sürü kılıf almıştım kendime 1 ayda geldi. Geçen kışta oda nemlendiricisi aldım 3 hafta içinde geldi. Dediğim gibi geç geliyor ama geliyor. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.
(260 puan) tarafından
Ama bir sitede gümrükteki adamlar siz indirimli almış olsanız bile ürünün gerçek fiyatını biliyor x fiyattan alsanız bile ürünün asıl fiyatı y fiyat ise y fiyattan vergilendirme yapıyor dedi.  

Ekstra vergi olur mu ki? Çünkü hesaplı aldım ürünü
(2,734 puan) tarafından
Yok ekstra vergi olmuyor. Ne ödediysen o. Başka ödeme olmuyor.
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Yıllar önce cokmalisbris yapardım makyaj forcasis aat filan almitimaldigimjnujjturdum gelene kadar hiç dolandırılmış sanmam.ama.suan fiyatlar burayla aynı oldu o yüzden bakmiyorum bile dolar aldı başını gidiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 328 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 520 göst.
1 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde zehraTekin (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,723 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevdaaa06 (212 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,908 cevap

36,612 kullanıcı

...