Cok uzatmadan kisadan anlatiyorum Kaynim gille ayni binada oturuyorduk benimle cok saygisiz konusur alay eder esim buna hep sessiz kalirdi esimle.aram dahi acilirdi ama esim ailesine asiri duskun neyse ayni binadan baska yere tasindilar tasinmadan once esimle arami bozdular bana cok haksizlik ettiler eltimle kaynim konuda ben hakliydim herkesde hakli oldumun farkinda neyse 1 seneden beri bizde bi davet vardi onemli ve herkes bizde toplandi dolayisiyla kaynimda geldi hosgeldin ettm cvp vermedi daha once ben evine gittim esimin israriyla kabalaik misafiri vardi okadar insan icinde beni saymadi hosgeldin bile demedi bnde bidaha gitmedim yuz yuze gelmedim onlarla bugun esimin abisiyle isi var cocuklari hazirla gidelim cay icelim sen konusma etme eltinle cayini ic dedi bende gitmek istemiyorum dedim ama israr ediyo dedim sen cocuklari al git dedim bana sinirlendi aldi gitti cocuklari beni saymayan insanin evine gitmek istemiyorum esime oyle diyorum bisey olmaz duzelir araniz diyo ozaman ben yuzsuz olacam sanki hatali benmisim kabul edip gonul almaya calisiyor gibi olacam ve aramiz duzelirse eskisi gibi benimle saygisiz alayci davranislara devam edecek biliyorum huyunu