0 oy
1,370 göst.
Diğer kategorisinde (1,409 puan) tarafından
Ayy öncelikle saçma sapan konuşacak olan varsa hemen çıksın derdim başımdan aşkın uğraşamam. Konuya direk giriyorum bizim komşu var kızlar lanet olsun bu apartmana taşındığım güne apartmanın yöneticiside. Biz taşındığımızda eşim dış karakoldaydı ben kız kardeşimle geldim eşimde ben yokum birşey olursa yöneticiye diyin apartmanla birde evle alakalı çünkü yöneticimiz ev sahibimizin kardeşi birşey olursa apartmandaki kiracıların derdine o koşuyor neyse eşimdemi suç bendemi bilmiyorum adam nasıl olduğunu bilmiyorum bizle baya samimi oldu benle değilde eşimle yani ben herkese ılımlı yaklaşan biri değilim bu arada adam 60 yaşında rahat vardır evimize eşim davet etti bizde ağırladık bende amcam yaşında diye amca diye hitap ettim neyse eşimin işinden dolayı sana yardımcı olucam eşin dıştan merkeze gelsin dedi bende yardımcı olursan sevinirim dedim diğer gün adam buldum ama evinize davet edin bi çay içer anlatırım dedi bizde ne bilelim davet ettik geldi evimize bir şartla işini hallederim dedi buyur dedik bizde beni yemeğe götürün birde burda bir ada var oraya gezmeye götürün tamam dedik. Diğer günde apartmanın wp grubundan beni bulmuş aradı ya işte eşin çocuğa baksın sende benle yemeğe gel ordanda gezelim bende mosmor oldum yani hayırdır o zaman diğer günde eşimle senin eşin gitsin diyicektim sen kimsin diyicektim olmayacak adam evli ve iftira atar diye korktum üstelik ev sahibine der zar zor geldik biliyorsunuzdur herşey ateş pahası ev tutma depozito taşıma parası gücümüzde yokki çıkalım gidelim yoksa 1 dk durmam hayatımda ilk defa yaşadım ve bildiğiniz sapık eşimde saf yani kalkıp kavga etmez büyüğümdür diye lafınıda tutar  ben haz etmedim adamdan dedim sen konuşma bir sıkıntı olur görürüz ben konuşurum dedi tamam dedim güler yüzlü birde çabuk herşeye kanacak bir tip ve bana yürüseler nasıl olur bilmiyorum asla anlamaz kıskanç hiç değil eşim önümde değil kısaca aileme desem babam kardeşlerim  adamı affetmez yaşatmazlar  yani banada bir kelime derse ben kaldıramam napıcam eylülde kiramız doluyor çıkıp gitmek geliyor aklıma yoksa 1-2der ben birşey derim ya da kendi beni görür der şimdi sabrettim ama yıkarım ortalığı yani muhattap olmuyorum hiç hemde nasıl böyle dönüp dolaşıp kötü şeyler buluyor hayret ediyorum bu arada nolur nolmaz diye anneme anlattım annem sapık biri görüşmeyin dedi ben görüşmesemde malesef eşim görüşüyor eşim diyelim görüşmedi hergün kapının önünde oturuyor bir yere gitsek gelsekte görüyor bizi

35 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından

En İyi Cevap
Birde adama dedimki ben eşimsiz hiçbir yere gitmem onsuz yapamıyorum dedimki anlasın güldü birde mal.mı ne ya
-Reklam-
+2 oy
(3,969 puan) tarafından

Yorumlaridaa okudum senin kocanın erkekligine ...............   Nasıl bir şey olmaz yardımcı oluyor filan maşallah sende kocanda çok rahat kusura bakma ama kocan 2 gün sonra bu rahatlıkla pazarlar seni haberin olsun bi erkek namusu karısı için bu kadar rahat davranması beni iskillendirdi ne yalan söyleyeyim yani 

0 oy
(20,289 puan) tarafından
Selam bile verme ***** zampara belliki böylelerini rezil etmek lazımda işte olmuyo
(1,409 puan) tarafından
Rezil ederim apartman bunların yoksa rezil ederim lafımıda esirgemem ama şansmı desem zaten her konuda şansızsım ev konusunsa da öyle oldu ama ev bunların apartmanda bazı evler yöneticinin elinde kaldık ya he birde adama dedim ki ben eşimsiz hiçbir yere gitmem dedim güldü sal.ak
(20,289 puan) tarafından
Boşver uzak dur mal işte
0 oy
(309 puan) tarafından
Hiç muatap olma
(1,409 puan) tarafından
Olmuyorum inanki beni arayıp bunı diyince dedim bu kafayı benle bozmuş eşimde rahat nasıl olsa adamın yolu açık direk yürümüyor koşuyor desem gel evlenelim gelir hemen eşine çok üzülüyorum bana 1 günde bunı diyen kim bilir neler yapmıştır ya birde gel beraber gezelim diyor şer.efsiz diyicem olmayacak karısı yedi yirmidört evde kadını bir kere bile görmedik al karını gezdirsene
(309 puan) tarafından
Oylesinden sana çok zarar gelir çok dikat etmelisin sanırım eşin iş nedeniyle yanında kalmiyo
(1,409 puan) tarafından
Evet merkeze çıktı tayini depremzedeyim psikolojim iyi değil ondan dolayı geldi eşim merkeze ama komandoda ve çoğı zaman evde değil evde olsada saf canım ondan yüz buluyor anlamıyor diye adam yürüyor
(309 puan) tarafından
Eşin seni koruyamiyorsa sen kendini koru eğer taşınma imkanın varsa taşın ordan yoksa bile adamın msjlarini caps al şikayet etmekle tehtit et
0 oy
(9,676 puan) tarafından

Okurken bile sinir bastı sen iyi sakin kalmışsın :angry:

(1,409 puan) tarafından
Kız sakin değildim kalbim hala çarpıyor ağzımın önüne geldi tam diyicektim o zaman benim eşimlede senin eşin yemeğe çıksınlar diye sonra herşeyi düşündüm sustum bilerek derdim ki zoruna gitsin eşini baya kıskanıyor kadın burnunu kapıdan dışarı çıkarmaz ayarlarını bozmak istedim ama şansımıza dairenin sahibi bunlar
(1,604 puan) tarafından
Zaten kıskanç insanlar öyle olur herkesi kendi gibi sanıp sakınırlar karılarını
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Selam bile verme Bi dakika bile durma orda dolunca çok hatta şimdiden ev bulmaya çalış. Ayrıca seni ararsa ses kaydına al beraber gidelim filan derse. Eğer surdururse, ailede en sakinine söyle ses kaydıyla git şikayet et mikrop sapık. Çok zorlarsa o ses kaydını at o whatsap gurubuna kmcik git o apartmandan. Bakmışki eşin saf o yüzden yapıyor bunu 
(1,409 puan) tarafından
Ayy beni çok iyi anlamışsın canım valla eşime dedim lojmana kaydolup gidelim kira süresini bekliyorum işte pahallı fiyst verirse abi sen yol masrafını karşıla biz ev bulup çıkalım diyicem de 3 ay kaldı sabrediyorum yemin ederim ama dediğin gibi ses kaydına alıcam vir daha lafı olursa
(1,264 puan) tarafından
Hatta şöyle bise yap play storeden arama ses Kaydedici al otomotikmen tüm konuşmaları ses kaydı yapar. O sinirle belki yapamazsın. Bide ailende abin filan kim varsa evine davet et gelsinler kalsınlar arkanın güçlü olduğunu görsün sapık mikrop. Ay bende ilk taşındım Bi siteye yeni evlenmişim ilkkez memleketimden çıktım afallamistim neyse kapıcı karı koca vardı çöp saati vardı 5 de akşam çöp veriyorduk Bi ALLAH in kulu komşuluk yoktu tektim sürekli evde, eşim iki haftada bir izin yapardı, sabah 11 gece 11 çalışma saati ben bu kapıcının kocasından hiç hoşlanmadım tavırlarından filan yinede söylemedim eşime. İzinli olduğu gün çöpü almaya geldi adam eşim ilkkez gördü karısını görmustu bunu ilkkez gördü ertesi gün aramış hemen biz kendimiz atacağız vermiyoruz ddi. oradan taşındık şükür evim birinci kattı Bahçe içinde geçerken bile bakıyordu evin içine artık gına gelmişti ama esimde deli böyle anlatsam bıçağı alır çıkardı yukariya
(1,409 puan) tarafından
Ailem geldi canım gördü hepsini kayınbabamı pek sallamadı çünkü eşimle aynı huydalar ama babamdan baya korktu cesaret edip arayamadı bile eşimi senin eşine helal olsun keşke benimkide öyle olsa ama değil zaten önümde dursa cesaretin tillahı bile olupta arayamaz ama benim ona birşey yapıp korkutmam lazımki daha cesaret edemesin
(1,264 puan) tarafından
Ses kaydına al yanına çağır abini babanı da bu aldığın ses kaydı at adama Bir daha böyle bise olursa bu ses kaydıyla polise gideceğini hatta buradaki apartman grubuna atacağıni belirt. Babanda söyleyeceğini söyle
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Ben eşine çok şaşırdım ya ağzım açık kaldı valla
(1,409 puan) tarafından
Valla sorma ben eşime bunları desem amann der geçer umrunda değil diyorum ya hiçbirşey bilmez ben kendimi kurtarırsam kurtarırım o hiçbirşey yapmaz kayınbabamda öyle kaynanam daha ona birşey öğretmekten usanmış eşimde aynı yani huyu aynı kayınbabam
0 oy
tarafından
Muhattap olmayın dengesiz herif pislik imkaniniz varsa da eylulde baska bir ev bulmayi deneyin bu boyle bunu bahane ederek yemek teklif eder yarın birgün daha pislik birseyler düsunür zihniyetsiz .
(1,409 puan) tarafından
Değil mi bende öyle düşünüyorum kim bilir aklından neler geçiyor aşağılık şeytan ya ben hayatımda kimseden böyle birşey görmedim aşırı kötüyüm varya anlatamam ne okuduğum yer ne bir başkası görmedim yani görüncede ya evli birde ya
tarafından
Sapık adi herif kendinizi iyice korumanız lazım esinizin evde olmadiginida keske ogrenmeseymis kapiya esinizin ayakkabisini fln bırakın evdeymis gibi daha fazla ileriye gidemesin igrenc pislik yaşındanda utanmaz birak evli olmasını
(1,409 puan) tarafından
Eşimin günleri değişiyoe canım eve geldiğide oluyor ondan ona çok cesaret edemiyor
(1,409 puan) tarafından
Cesaret edebilse inan yapar yani o kadar tuhaf biriki benim babamda var amcalarım dayılarım yani hiç görmedim böyle birşey görsem ne yapacağımı bilirim ama bilmiyorum da nasıl yol izleyeceğimi eşime şiödi dedim ki lojman zamanı kaydımızı yapıp çıksak lojmana olur mı dedim bakayım ne diyicek ya da bu adamı babamla korkutmam lazım
tarafından
Allah yardımcıniz olsun ama siz yinede guvenmeyin her zaman temkinli olun esiniz acik acik desin yoksa hanimla muhattap olma benimle muhattap ol gerekirse vs seklinde
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Benim ev sahibine bana gece gece mesaj atıyordu napiyosun diye bende esimin dilinden cevap verdim hayırdır abi noldu bu saatte ben Mehmet diye oda esim kapıyı açmıyor onun için aramıştım diye çevirdi sonra mesajları devam ediyordu bende karı koca ikisini engelledim balkondaydim sordu birde srfsiz sana ulaşamıyoruz diye bende dedim numaramı değiştirdim eşime ulaşırsınız 
(1,409 puan) tarafından
Bende bir kere kapımı çaldı açmadım eşimi aradım birşeyler uydurdum açamadım sen bir ara neden gelmiş diye sonra eşime birşeyler uydurmuş eşimde bana söyledi öyle öyle sustu sonra
(1,036 puan) tarafından
Mesafe koy canım merhaba merhaba o kadar hatta mumkunse selamlascak pozisyiona bile girmemeye calis herseyle esin ilgilensin öküz değilse anlar bizimki öyle anladı yani
0 oy
(33 puan) tarafından
Keşke mesajı ekran alıp apartmanın WhatsApp grubuna atsaydin ne olacaksa olsaydı Allah'ın belası şerefsizz pislik ya ne bu rahatlık lanet olsun bu pislik sapiklara
tarafından

Bu devirde kimseyle samimi olmamak lazım belli ki adam sana sapıklık yapacak bir daha ararsa açma engelle kapı önünde vs görürsen lağbali olursa tersle konuşma sert şekilde ailende bilsin bu durumu 

Ses kaydı indir kayıtları silme ailene mutlaka şöyle arkanda dursunlar eşinde bilsin umarım o evden çıkarsınız Allah korusun saplantılı böyle platonik aşk sanıp insanların başına bela olan çok adam var 
0 oy
tarafından
Eee kendinize torpil yapmak için dayı ararken ayı bulmuşsunuz 
(1,409 puan) tarafından
Vallahi öyle oldu biz iyi niyetten zannederken meğer keriz biz çıktık en baştada ben
0 oy
(2,583 puan) tarafından
Ş.erefsizlik parayla olsa bunun gibiler kredi çekip yine yaparlar Allah'ın dan bulsun namusuz 
(1,409 puan) tarafından
AMİN Âmin çokça amin bunun gibi kim bilir ne kadar pislik vardır Allâh uzak etsin Allah benim hemcinslerimr her konuda yardım etsin banada bu dünyada kadın olarak yaşamak aşırı zor
0 oy
(612 puan) tarafından
Elin adamıyla yemeğe çıksan esin bisey demiycek yani, biraz gözünü aç eşinin bu böyle olmaz.
(1,409 puan) tarafından
Kız açıyorum bak yemin ederim sırf belki kıskanır diye bana bakanları elimle gösteriyorum ve dikkat çekiyorumda boy fizik tipim iyi ondan dolayı yalaka oluyorlar bana eşimi tanımayan hayatta adım atmaz ama eşimi tanıyanda eşi güzel diyip saf belleyip elinden geleni ardına koymuyor adama yüz versem gerçekten evlenir benle Allah'tan ben onun karakterinde biri değilim yoksa yandım yani
0 oy
(3,507 puan) tarafından
Bu durumu eşine anlatman gerekiyor. Yarın adam birşey dese eşin sana hesap sorar. Ve kayıt al elinde kanittin olsun. 
(1,409 puan) tarafından
Herşeyi anlattım canım ama boş yani elde var sıfır az önce dedim yanlış anlama ama adam resmen benden hoşlanıyor p zaman çıkarız dedi evmi yok dedi
(3,507 puan) tarafından
Eşin aşırı rahat insanmış. Başka biri olsa o adamı cümle aleme rezil eder.
0 oy
tarafından
Benim başıma böyle birşey gelecek var ya mıçarım ağzına adamın 7 sülaleye rezil ederim . Sende bacım kusura bakma ama ne diye en baştan kabul ediyorsun yemekmiş cartmış curtmuş . Aldın başına belayı . Adama sktiri cekmezsen yarın bir gün sana zarar verir. Baya yumuşak konuşmuşsun yani adama 
(1,409 puan) tarafından
Kız ben başlayacaktım adamı sövmeyr ama sonra düşündüm dedim burdan çıkarırlar direk zaten yeni taşındık borçla harçla daha 1 sene olmadı bu geri zekalı içinde niye taşınalım o kadar para vazgeçtim yani qz önce eşime anlattım dedi çıkarız evden seni rahatsız ediyorsa
tarafından
Başta yemeğe niye gittin bacım önce yemeğe gidip sonra eşim olmadan bi yere gidemem demişsin adam tabi guler. Bide evi değiştiremem durumuz yok depozito filan demişsin ama namusuna laf gelcek başlarım.parasuna pulun yani
tarafından
Sovmeye gerek yok ki açık açık abi ben senden rahatsız oluyorum benimle muhatap olma diyeceksin
0 oy
(4,637 puan) tarafından
Para pul ev senin namusundan önemli değil adam belli ki sapik hasta ruhlu erkeklere hiç birşey olmuyor namus kavrami sanki sadece biz kadınlara özgü gibi gelir biri sana birşey der sende unutulmayacak travma yaratır onu da geç huzurun aile birliğin kalmaz git taşın i evden
(1,409 puan) tarafından
Canım az önce kayınvalidemi aradım bir kere daha problem olduğunda anlatmıştım güveniyorum ona o konuda anlattım dediki sem engelle numarasını bana ver ben hallederim dedi
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Daha sert bir tavır sergilemenizi tavsiye ederim. Kapının önünde görünce suratınızı asıp vurun geçin. Eşinize olanı olduğu gibi anlatın. Anlattınız mı tam anlayamadım orayı ama hiçbir şeyi gizlemeyin
(1,409 puan) tarafından
Canım herşeyi ama herşeyi biliyor eşim olanıda anlattım ama eşim neden bilmiyorum hiçbirşry demiyor aman diyip diyip geçiyor keşke ses özelliği olsa burda daha net anlatırdım ben hiç muhattap olmuyorum eşim kimseyi tanımıyoruz bize yardımcı oluyor diyor yöneticiye ondan muhattap oluyor eşim ama git eşimle muhattap ol kardeşim benle alıp veremediğin ne birde bana diyorki benle gelmezsen daha senle konuşmam yani işinizi halletmrm diyor
(1,123 puan) tarafından
Çok ilginç yaa. Eşinin yaptığına anlam veremiyorum. Çok özür diliyorum bunu söylerken belki bana düşmez ama eşinin bu tavırları seni koruyamaz. Kendi tavrını net koy ve hiç muhatap olma, konuşma, gülme. İşinizi de Allah kolaylaştırsın. O adama gerek kalmadan halledin inşallah.
0 oy
(673 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eşin çocuğa baksın sende benle yemeğe gel ordan da gezelim ne demek ya..! Adam bildiğin sana yürümekle kalmamış bildiğin koşmuş. Kusura bakma sizin de sert tepki vermeniz gereken yerde baya sakin kalmışsınız bu adam bir kere sizin yumuşak tarafınızı gördü artık. Allah korusun ama yarın öbür gün bu adam sana bela olur. Ne cesaretse evli bir kadına bu kadar rahat bir şekil de böyle bir teklifte bulunuyorsq ben o adamdan herşey beklerim.
(1,409 puan) tarafından
Canım eşime anlattım açık açık adam benden hoşlanıyor dedim parasını veriyoruz çıkar başka eve gideriz dedi ya da sene dolana kadar lojman çikarsa lojmana geçeriz dedi tamam o zaman dedim en güzeli taşınmak başka türlü adamdan kurtulamam ne desemde canım
0 oy
(578 puan) tarafından
Ben şok bence taşının kiraniz dolduğu zaman 
(1,409 puan) tarafından
Taşınıcaz canım bu şekilde olmuyor adam bildiğin hoşlanıyor
0 oy
(18,916 puan) tarafından
Aeadiginda açma geldiğinde de kapıyı açma. Ev sahibiyle ev sahibi. Kiranı vaktinde yatır.  Kapının önünde gördün mü iyi günler de geç git. Eşin de biraz kendine gelsin bı zahmet. O nasıl erkek öyle. Muhatap olmasın. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,112 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,070 göst.
3 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.