0 oy
252 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,633 puan) tarafından
Kizim çok heveslendi salıncak alicaz diye.Biri 11 aylık biri 3 yasinda.Köyde olduğumuz için parkada çıkamıyoruz.Dolaptan 3 tane sipariş edip geri iptal etmek zorunda kaldık.Kargolar kabul etmiyor diye.Nasil alabilirim acaba.Normal kargoyla göndermeye çalıştılar 2200 sadece kargosu tuttu.Zaten o kdr durumum olsa sıfır alırım

Diyarbakır'da elinde olan varsa uygun fiyata elden alabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,633 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Boyle canım.Ev için kullanabilen.Ama işte aynı şehir olmayınca kargo almiyormus.Belki 100 satıcıyla konuştum kızım için 
(1,264 puan) tarafından
2 sene önce aldı arkadaşım dolaptan aynısının mavisinj
(2,633 puan) tarafından
Eskiden her şey yollaniyordu.Dolaptan yürüteç aldım ilk adım arabasi aldım.Hic sıkıntı cikmadi.
(11,737 puan) tarafından
Bunu mu alacaksın. Çocuklar buna binmek için biraz büyük değil mi
(2,633 puan) tarafından
Yoo 20 kiloya kadar taşiyor bunlar.Büyüğü 13 kilo şu an
-Reklam-
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Nasıl bir salıncak arıyorsun ki canım bende var ama kaydırağı ile birlikte satıyorum ben.
(2,633 puan) tarafından
Yukarı attim
(5,750 puan) tarafından
Anladım canım ondan değil benimki ayriyten onu kargo ile göndermezler çok tutar zaten.En iyisi marketleri takip et bazen geliyor.
(2,633 puan) tarafından
Malesef köyde olduğumuz için gelsede gidemiyoruz hemen.Bitmis oluyo
tarafından
Ee asko koydeysen iki ağacın arasına at halatı yap salıncağı arasına bbattinye şer ortasında bi sunta al sana aynısı gibi olir
0 oy
(1,528 puan) tarafından

image

Ben letgoda gördüm bi iki tane belki daha da vardir. Bağlar diyor ama sana uzak mi bilmem. Letgodan bak istersen. Salıncak yazincada cikiyor. Salincaklı mama sandalyesi de cikiyor. 

(2,633 puan) tarafından
Letgo hiç aklıma gelmemişti.Cok teşekkürler.Bağlar uzak ama ablamlar gidip geliyor sürekli.Halledilir
0 oy
(339 puan) tarafından

image

onu tahtaya asa bilirsin yada duvara çok guzel bı salıncak geçen sene aldım bende
(2,633 puan) tarafından
Malesef eski kelpic evdeyiz.Yani yıkılma tehlikesi çok.Asabileck yer yok o yüzden
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Kız biz yaz tatilinde köye gidince babannem yapardı.halati bağlardı ağaca oturcagimiz yerde de tahta vardı üç kişi binerdik çok eglenceliydi.ne para verecen boşu bosuna

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 147 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 118 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.