0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar, şimdi bana hak verin biz bayramda km'ye gitmek için araba kiraladık çünkü hamıleyım 20 haftalık doktor kendı aracınla gidebilirsin de kaynımda otobüsle gelcektı biletini almıs benım 2 tane küçük çocugum var biri 6 diğeri 4 yaşımda onlar arkada yatar bende önde rahat rahat giderim dedim ve kaynım bügün aramıs ben bileti iptal ediyim beraber gidek hayır bukadarmı düşüncesizsin ben rahat gitmek için, araba kiraladm vallaha sinirden deli oldum ya 

7 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Km yazmıs o köy kızlar köyde tam 10 saat 
-Reklam-
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Eşin kabul etmesin durumu anlattsin . Anlayışsız insanlar çok var **** oluyorum bu tür insanlar a 
(46 puan) tarafından
Hayır bendeee okadar, sinir oldumkııı eşimde ne diyim ben diyo hayır karşı taraf düşüncesizz
(1,288 puan) tarafından
Aslında karşı tarafı hep sucluyoruz ama suçlu olan biziz çünkü bir kere hayır dersek herşey bir kere de hal olur bir daha kimse cüret etmez
0 oy
(135,936 puan) tarafından
sen onde otur kaynin arkada otursun diycemde ne fark ederki
(46 puan) tarafından
Ben rahat edemedik ten sonra, anlamı kalmaz
0 oy
tarafından
Geriz*kalı böyleleri ya . Sizle gelirse asla arkaya oturma zaten arka midemi bulandırır.
(46 puan) tarafından
Aşırı mıgdem bulanıyo bide, tansıyon sıkıntım var
tarafından
İnsan halinden anlasalar bunu düşünürler siz teklif etmeden kendi kendine karar vermiş.Ben olsam demeye utanırım. İşte sakın arkada gitme  daha çok miden bulanir
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Kaynin arkada otursun
0 oy
(398 puan) tarafından
açıkça söyleyin arkadaşım onun alınması kırılması senin canından da kıymetli değilya.. 
0 oy
(9,753 puan) tarafından
Canım sen onde degıl arkada gitmelisin ayaklarını uzatarak varıs corabı alabılırsen varıs corabı al mutlaka. Onu giy sonrada ıkı saatte bir 15 dk yürü bol su iç. Kaynına da kusurs bakma ben ayaklarımı uxatmalıyım sen otobusle git de
(9,753 puan) tarafından
Ayrıca 20 haftalık gebelıkle on saat yolda cokmus canım. Ben 2.5 aylıkken mı gittim naptım o yola kurbanda gidemeyiz diye eşim o zaman goturdu o zaman bile istemedim de ses cıkarmadım artık. Şimdi 4.5 saatlık yola gidicem kendi memleketime
(46 puan) tarafından
Askım arkada iki çocugum var ayaklarımı uzatamamkı eşimle tartıştım şimdi gelmıyorym ben sen git kurbanı kes gel dedim
(9,753 puan) tarafından
Aslında en güzelini yaparsın canım ıkı cocuk bir de karnında cok yorulursun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 461 göst.
3 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 529 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 542 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu