0 oy
794 göst.
Diğer kategorisinde (2,537 puan) tarafından
Daha öncede böyle bişey olmuştu arattirdim yanımda erkek sesi çıkmıştı.esimde numarayı taşımıştır birisi kadın almıştır hattı demişti yine öyle bişey mi acaba arama geçmişine baktım Türk Telekom kayıtlarına baktım hiç konuşmamış.ben de numarayı sildim rehberden.simdi bozuntuya vermiyorum normal hayatıma devam edicem bikac gün sonra bakacam yine kayıt etmişse aldatiliyorum arkadaslar :((

11 Cevaplar

0 oy
(2,537 puan) tarafından

En İyi Cevap
Arkadaşlar getcontact diye bir uygulama varmış burdan bir arkadaş sağolsun söyledi arattirdim ismi Doğukan diye biri çıkıyor şimdi.rahatlayabilirim dimi artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bakalım 
(2,537 puan) tarafından
Bakalım canim ama nasıl bir şey anlamıyorum acaba yine hat değişikliği sebebimidir sence
tarafından
Ben böyle şeylere yorum yapmıyorum sadece dua ediyorum olmaması için aldatma yada şiddet çok üzülüyorum
Nefsime vuruyorum da çokzoe
(2,537 puan) tarafından
İnşallah canım kim ister ki böyle bir durumu kimse yaşasın istemez.kimsenin garantisi yok . güveniyorum asla yapmaz demiyorum ama gerçekten bana yanlış yapacak bı hareketini görmedim
0 oy
(2,607 puan) tarafından
Yazışma varmıki
(2,537 puan) tarafından
Yok canım sürekli aktif değil vatsapta falan ve evden işe işten eve hiç dışarı çıkmaz .gün içinde de konuşuruz
(2,607 puan) tarafından
Ya peki bu kişi isim kısmına ne yazmış kendi ismi kısmına yani
(2,537 puan) tarafından
Bişey yazmıyor canim
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Benimde başıma.aynisi geldi wp profilde kadın resmi vardı erkek ismiyle kayitliydi aradım dayanamadim o numarayı eşimi tanımadığını söyledi numaryi yeni aldım herkes beni arıyor o kişi ismiyle dedi desigon gibi numara değişmiş olması yüksek ihtimal 
(2,537 puan) tarafından
Bana da öyle geliyor canim.konusuyor olsa bikere mi aramaz aylardir o numara yok hiç konuşmamis.vatsaptan konusuyr desem hiç aktifligi yok son görülmesi yaziyor nebilim
(1,542 puan) tarafından
Aldatan insan böyle ufak bir hata yapmaz akıl eder resmi
(2,537 puan) tarafından
Başa bı yorum sabitledim canim dedigimiz gibiymis içim rahatladi artık çok teşekkür ederim
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Eşin akılı ise bu isimle kayıt etmez canim. Sonuçta profil resmi kabak gibi ortada. Dediğin gibi numara değişikliği olmuş olabilir. Bende kayıtlı biri numarasıni degiştirmis baktım başka fotoğraf sildim hemen.  Sizinkide öyle olmustur. 
(2,537 puan) tarafından
Başa bı yorum sabitledim canim içim rahatladı artık
(4,715 puan) tarafından
Evet o uygullamayı duydum canım sana dediğim gibi olmuş için rahat olsun
(2,537 puan) tarafından
Valla çok rahatladım Allah hepinizden razı olsun♥️
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle bir durum var. Sıfırdan numara aldıysa böyle bir şey olmaz. Ama bende yaptım mesela aradım Turkcell'i numaramı değiştirmek istiyorum dedim bana o zaman bir miktar karşılığında daha önceki birinin kapattığı numarayı verdiler. Benim önceki numaram kapandı fakat wp bip gibisinden uygulamaları eğer hesap silmediyse profil falan kalıyor taa ki başka biri değiştirene kadar. Aynı şey olmuş olabilir.
(2,537 puan) tarafından
Başa bı yorum sabitledim canim içim rahatladı erkek numarasi
0 oy
tarafından
Başka bir durum daha yaşamıştım bu da türk Telekom üzerineydi. Teyzemlerde bir kaç yıl kaldım. Kendime yeni hat almıştım. Gece uyumustum sabah kalktım telim yok. Baktım bizimkiler sen biriyle konuşuyor falan dedi ama öyle bir şey yok. Meğer biri bana wpden yedi tane mesaj atıp silmiş. Yani olabiliyor böyle şeyler. Sıfırdan almıştım bir de hattı.
(2,537 puan) tarafından
Canim yorum başa sabitledim içim rahat artık çok sağol ♥️
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Canım herkesınkı görünmüyor ama getcontact doye bi uygulama var ordan bı sorgukat kim nasıl kayetmıs görunur belki 
(2,537 puan) tarafından
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim canim
(2,537 puan) tarafından
Canim arattirdim Doğukan diye biri çıkıyor bu sefer ismi rahatlamalimiyim
(5,269 puan) tarafından
Rahatlamalısın bence canm etiketler kısmı var orda görunuyor mu ısımler.
(2,537 puan) tarafından
Etiket yok canım
0 oy
(866 puan) tarafından
Böyle olabiliyor bendede eski bir arkadaşımın numarası vardı hiç konuşşmazdım profili değişti başka birinin resmi vardı 
(2,537 puan) tarafından
İçim rahatladı biraz inşallah öyledir canim
(866 puan) tarafından
İnşaallah canım
0 oy
(17 puan) tarafından
Eşin doğru söylüyor olabilir benim de başıma geldi kendi rehberimde arkadaşlarımın eski numarası farkı fotoğraflar çıkıyordu hatta kendi eski numaramda bile başka biri vardı yeğenimden gördüm bende baktım numara benim eski numara ama başka birinin fotosu var satılmış numara 
(2,537 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum konuşmadığı çok numara var bı müddet sonra temizlettirecgim su olay bı sogusun
0 oy
tarafından
Yaa epeydir konuşmadığı arkadaşı ise numarası degsitrincr açık hat olup başkası kullanıyor mesela eski numaram baktım geçen Birtane kaidn kullanıyor anladinmi
(2,537 puan) tarafından
Rehberinde çok kişi var konuşmadığı bilmiyor bile bazılarının kim olduğunu .bikere de berber adı altinda bı kadın resmi vardı sordum o da aradı yanımda erkek çıktı .suçum gunahim yok demişti yanlışıni da hiç görmedim bilmiyorum artık .normal hayatıma devam edicem bakalım bida kaydedecekmi
tarafından
Etmez anlattığına göre biriyse rahat ol
(2,537 puan) tarafından
Başa yorum sabitledim canim çok sağol .bı erkeğe ait numara

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 812 göst.
5 Eylül 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 739 göst.
9 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Kaynanasizgelin (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 859 göst.
0 oy
4 cevap 361 göst.
15 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,231 puan) tarafından soruldu

413,784 soru

12,455,488 cevap

46,466 kullanıcı

Kategoriler