0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Akşam 10 gibi uyuyup sabah 7 buçuk gibi uyanıyor gün içinde de uyumuyor. Ne evde duruyor ne yemek yiyor ne de dışarda parkta falan. Günler de uzadı haliyle uyuması gerek. Bizimle aynı durumu yaşayan var mı? Ve nasıl alıştı uykuya? Uyku düzeni nasıl olmalı?

3 Cevaplar

0 oy
(5,824 puan) tarafından
Benim ki 23 temmuzda 4 yaşına girecek hiç kesmedim dahada öğle uykusuna yatırırım öğle sayılmaz ama gün içinde 1 kere yatırırım yani hiç kesmedim keşke sizde kesmeseydiniz
(5,824 puan) tarafından
İşte canım o istemesede sen yatıracaktın bazen ben 1 saatten çok ayağımda salıyorum
Mesela senin baya erken kalkıyor benim oğlum o saate kalksa zaten benim yatırmama gerek kalmadan kendisi gündüz tekrar yatar
tarafından
Yorulmak nedir bilmiyor ki. Aslında çok da yoruluyor ama oyun oynamaktan uykuya geçemiyor. Akşam bile zorla yatırıyorum uyumak istemiyor. Hani oldu da uyudu diyelim taa akşam 7 gibi uyudu bugün mesela. Bu da çok geç bir saat.
(5,824 puan) tarafından
Uyku saatlerini belirlemeye çalış
Ne desem bilemiyorum ki benimki de asla durmak bilmiyor aşırı derecede hiperaktif ama uyku saatleri adla şaşmaz ben yoksam şaşar kimse yatıramaz ama mesela gece 2 de yatar sabah 11 de kalkar tabi arada bir kaç kere tuvalet ve su için uyanır öğlen 16:30 gibi salarım 1 saat yatar kalkar o gün bir yere götürmüşsen hastane vs 2 saat yatar
tarafından
Benim oğlan da gece su için uyanıyor geri uyuyor sonra . Ama sabah çok erken kalkınca gün içinde hiç hali kalmıyor aşırı mızmız bi çocuk geliyor yerine. Zorlayıp da uyutmam lazım sanırım. 1 saat bile uyusa yine bir faydası olur ona. Teşekkür ederim cevap için canım
(5,824 puan) tarafından
Rica ederim canım inan çalışıyorum k iyi gelecek sana
-Reklam-
0 oy
(1,911 puan) tarafından
4 yaşında benim oğlumda 1 sene olacak öğle uykusu biteli kendisinistemedi uyku bizim rutin 

Sabah : 8 ile 8 buçuk arası uyanıyor 

Aksam : 8 buçuk uyumuş oluyor gece sadece tuvalete yada şu için kadar hemen geri uyur 
tarafından
Bundan sonra ben de erken yatırayım bari. En geç 9 gibi yatakta olsun. Sabah da aynı saatte uyanır inşallah
(1,911 puan) tarafından
Evet rutini oluşturduktan sonra zaten saati geldiği zaman kendi istiyor uyumak
tarafından
Belli ediyor şimdi de aslında ama yatmam diye diretiyor. Bugün değil ama yarın başlayayım artık bi daha ben rahat ederim o da kolay uyur
0 oy
tarafından
Yaşına göre gece uykusu güzel zaten öğle uykusuna ihtiyacı yoktur sen yinede öğlen biraz uyusun diyosan ki haklısın akşam biraz geç yatirabilirsin 4 yaşına gelmiş artık hava da geç karariyo tam verili uyku saati bile geriliyo 11 gibi yatirsan mesela sabah 6 buçuk gibi uyansa hadi uyusun 7ye kadar desek bile öğlen 1 saat uyku uyuyabilir sen sabah erken uyandır 5 5 buçuk gibi öğlene uykusu gelir 1 saati getirmeyecek şekilde uyut akşam da 11 de uyutursun bakarsın sabah kaçta uyanacak ona göre düzene sokarsın 
tarafından
Akşam 9 sabah 9 yapacağım uyku saatlerini canım dediğin gibi gün uzun gün içinde de uyumuyor bu yüzden böyle yapacağım. Kreşe bi başlasa düzen tam olarak oturur diye düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 138 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12acaba (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 225 göst.