+1 oy
828 göst.
Diğer kategorisinde (1,829 puan) tarafından

image

Bu çok önemli bir mesele kızlar. Bunların yolundan gidersek bölüncez. Birleşirsek çanakkale misali bu şeytanları yenecez. Bunların yolundan gitmeyin bunlar 2 peygamber katletmiş israiloğullarıdır. Şeytan soyları.

14 Cevaplar

+7 oy
(1,263 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben kürdüm ve gurur duyuyorum. Kürt demek terörist demek değ ben vatanıma milletime sadık bir insanım. Bunlar bir avuç soytarı Türkiyenin yıllar geçse de bitmeyecek bir davası bu var. O yüzden bunun üzerinden insanları birbirlerine kırıp bölmeye çalışıyorlar. İç savaş olusturacaklar turacaklar ki en son Türkiye topraklarına sahip olsunlar.

alsla kimse buna müsaade etmez. 

Kani beş kuruş etmez pislikler RABBIM LUT kavmi gibi bunlari taşa döndürsun bir gecede.

Kurdistan dıe bir yer yok ayrıca bizim dilimiz kürtçe hepimiz turkiyede yaşıyoruz ana dilimiz turkce. Nasıl Laz, Çerkez, zaza varsa kurtte öyle bisey.

Bir ortama girince ben kürdüm denince AA ilerde geçen terörist. Asla asla asla terörü lanetliyorum. Terör inşallah son bunu bu teror de zaten hep başka ülkerin Türkiye üzerinde kurduğu oyun vallahi. AMMAN işin kısası Bİ B.... K YİYEMEZ İSRAIL. Atalarımız yan yana kanıyla aldı bu toprakları kimseye kimsede yedirmez konu vatan olunca herkes Bu duracak. 
(1,829 puan) tarafından
Aynen öyle canım. Ama sorun şuki neden önemli dedim sırada biz varız. Üzülerek söylüyorum bu adi köpekler artık bunu paylaşabiliyorlarsa.
-Reklam-
+8 oy
tarafından
Kurdistan diye biyer yok korkmayın!!!
(1,829 puan) tarafından
Korktuğumuz yok canım sadece artık kesin ve net bir şekilde sıra bize geliyor gibi
+1 oy
(1,854 puan) tarafından
Ermeni kö.peklerini Kürt diye millete gösteriyorlar. Onları çıktıkları yere sokacak kadar herkes de bi vatan sevgisi olduğunu düşünüyorum. Kadınım demem elimden n geliyorsa. Erkeklerimiz ve yeni nesilden biraz tedirginim,oyun ve sporla uyuşmuş gibiler ama umarım içerlerde bi yerde savaş dürtüleri kalmıştır,tabi gerek olursa. İnşAllah ihtiyaç hasıl olmaz
(1,829 puan) tarafından
Ya iş çok ciddi adam haritaya almış türk topraklarını pislik köpekler.
(1,854 puan) tarafından
Dertleri belli bacım,ortalık karıştıracak
(1,829 puan) tarafından
Ortalık bir nebzede olsa karışmasın diye burda paylaştım. Hepimiz bilinçli olur üstesinden geliriz inşAllah ogün. Umarım iç savaş çıkmadan bunların sonunu getiririz.
+1 oy
tarafından
Soykırımı durdurun diyenler soykırım yapıyorlar..

Bı haltta yapamazlar. 

Allah plan kuranların en hayırlısıdır, illa yikacaktir
+1 oy
(2,462 puan) tarafından
Bn Türküm asla şimdiye kadar ayrımcılık yapmdm hepimizi kardeş bildm ama cok ayrım yapan da gördüm türküde kürdü de gercekten cahiller Müslümanmsn cok şükür müslümanız konu kapanmştr
0 oy
(18,488 puan) tarafından
Bu hesap neden Türkçe paylaşım yapmış ben onu anlamadım . 

Niyetleri bu zaten biliyoruz da bence hesap doğru değil gibi
tarafından
Altta çeviri bak aslına bak kısmı ile çevrilmiş
(2,636 puan) tarafından
Normalde Türkçe değil sayfa kendi sayfası instagram ceviri özelliğini kullanarak dil çevirisi yapılmış
.
(18,488 puan) tarafından
Ona hiç dikkat etmemisim
(1,829 puan) tarafından
Canım gerçek hesabı çeviriyi ben yaptım. Sorun şuki artık sıra bizde. Filistinden sonra paylaşımda yaptıklarına göre oklar bize döndü netleşti artık durmayacaklar
0 oy
(839 puan) tarafından
Ben kürtüm bundan da asla çekiniyorum ama Allah zalimlerin zulüm edenlerin mazluma gücü yetenleri kahretsin 
(839 puan) tarafından
Cekinmiyorum canım ama dediğim gibi hemde eşim de Kürt ve astsubay yani bir ortamda kürtüm demek de anadilim Kürtçe demek de beni incitmez çünkü ben kendimi biliyorum vatan haini değilim Allah zalimleri kahretsin
(839 puan) tarafından
Lojmanda yapıyorum dün yanlışlıkla bir patlama olmuştu burda konu açıldı arkadaşım işte dagdakilerden bahsedecekti sonra sanki yanlış bişey yaparmış gibi (kurt oldugumu bildigi için) böyle çekinir gibi oldu vereceğim tepkiyi kestiremedi çok iyi bir insandır çok severim onu ama böyle ben neden incineyim ki diye düşündüm ben dağdaki insanları savunacak biri olsam askerle evlenmem sonra zaten ben de ona destek verdim. Bizim burda esimiz bir yere gidince odumuz kopuyor ağzımızdan dua düşmüyor
(1,829 puan) tarafından
Biz o dağdaki hainlerin kaç tane doğulu ananın çocuklarını kaçırdıklarını biliyoruz. Anaları oturup ağlıyor. Yazık günah. Dedelerimiz bu topraklar için kan dökmüş. Ama bir kesim doğu tarafı malesef ki bu şeytan soylarına inanıyorlar. Dolduruluşla kandırılıyorlar. Ama onların çıkarları yanlızça kendilerini düşünmek. Türk biz kardeş değiliz diyor kürt biz kardeş değiliz diyor malesef bu onların ekmeğine yağ sürmek oluyor. Umarım türkiye olarak uyanık olur kendi içimizde bir savaş kayıp vermeden bu pisliklerle başa çıkarız ki birsürü tehtit varken afganlılar büyük bir tehtit bizler için sadece erkekleri geldi türkiyeye çünkü kadın çocuk yok bu ne kadar masum görünsede aslında masum değil. Onları kürt gibi gösterip yada pkk gibi bir propagandayla üzerimize salarlarsa sizler çok uyanık olmalısınız. Bu algıyı değiştirmek gerekiyor kürt türk kardeş değildir algısını çok büyük bir tehlike türkiye için. Bizi indirirlerse dünya yönetimi ele geçirecekler tamamen. Firavun sistemi gelecek. Yahudilerin siyonistlerin inancında onlar seçilmiş kişiler diğer dinden ve ırktan insanlar ise tamamen köle olmak için gelmişler onlar için. Onların dini inancı bu. Ki şuanda türkiye amellerine ulaşmak için bizi bölmeye çalışıyorlar.
(839 puan) tarafından
Ne yazık bu kirli oyunlar bizlerin üzerinden de oyanniyor oysa her insanın kotusu iyisi var türk olup iki kuruşa vatanını satan da var kurt olup asker ve dağda yuvasından ayrı nöbet tutan da var bu ülke hepimizin her insanın her milletin kötüsü vardır kuruyla beraber yaş yanmamali Allah hepimizi hidayet etsin
(1,829 puan) tarafından
Aynen öyle canım inşAllah..
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Amaç zaten bu işte canım ama rüyalarında görürler
(1,829 puan) tarafından
Ya çok garip değilmi 4 gün önce paylaşmış ve türkiye topraklarıyla harita yapmış paylaşmış adam ya
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Birde 13.727 kişi beğenmiş kana doyamadilar Allah hepsinin belasını versin 
(1,829 puan) tarafından
Rabbim helak edecek bunları diyeceğim ama daha helak olmaz herhalde kıyamet kopacak sanırım
0 oy
(3,287 puan) tarafından
Bir türkiyeye girsinler bakalım kıçları yiyorsa korkağın teki amerika ingiltere ye sığınıyolar hiçbir *** yapamazlar 
(1,829 puan) tarafından
Harita paylaşmış resmen büyük ortadoğu projesi
(3,287 puan) tarafından
Paylaşsın canım rabbimin izniyle yıkılacaklar o kadar masumun ahını aldılar bu dünya onlara kalmayacak
(1,829 puan) tarafından
Bu dünya kimseye kalmayacak vallahi. O masumların kanlarında boğulup gittikleri yolun şeytanıyla yansınlar inşAllah.
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Hepsi başınin derdine dussun inş yaptiklari başlarına dönsün serefsizler ağla ağla içim cikiyo o yavruları gördükçe elimizden hiç birşey gelmiyo boykottan başka soyları kuruyasicalar
(1,829 puan) tarafından
Adi köpek haritayı paylaşmış türkiye toprağını almış olarak köpek
(7,438 puan) tarafından
Köpeğe hakaret olur köpek kadar şerefi yok bunlarin
(1,829 puan) tarafından
Aynen öyle...
0 oy
tarafından
Kürt olan birçok arkadaşım var hatta bir tanesi kan bağım olmayan kardeşimdir.  Ne yazık ki şuan bu gönderiyi merak edip bakayım dedim ve şok oldum çünkü Kürt olan başka  bir arkadaşım bunu beğenmis.  Diyecek hiçbir şeyim yok maalesef bölmeye yıllar önce başladılar ve devam ediyorlar. Kürdistan meselesini öne sürerek bizi birbirimize düşürmek inanın çok kolay. Zaten bu işi Kürdistanla halledemezlerse yıllardır içimize sokulan hainlerle halledecekler, günden güne üreyen toplulukla. 
(1,829 puan) tarafından
Canım oyüzden paylaştım burdaki herkes benim kardeşimdir ama malesef ki bazı kardeşlerimiz kandırılmaya musait olabiliyor demekki. Uyanık olmak ve bu pisliklere inanmamak gerekiyor. Bunların niyetleri kendi çıkarları kendilerine istiyorlar topraklarımızı. Üzücü gerçekten üzücü yarın o kardeşim dediğin insanla kanlı bıçaklı olduğunu düşünsene çok üzücü inanamıyorum ya
tarafından
Allah varya birkez olsun birbirinizin kalbini kırmadık hiç Kürdistan lafı çıkmadı ağzından. Lisedeyken stadyumda  Türk bayrağı taşımıştık beraber o zamanlar 19 Mayıs gibi önemli günler stadlarda coşkuyla kutlanirdi.  Yani ne bileyim ben anlamıyorum bu insanları koca dünya neye yetmiyor da herkes birbirine savaş açıyor gerçekten aklım almıyor yazık günah o bebeklere çocuklara
(1,829 puan) tarafından
Çünkü normal insan değiller şeytana tapıyorlar. Onların dinlerinde seçilmişler kendileri ve diğer dinden ırktan insanlar onlar için köledir inanışları bu şekilde ve hüküm sürmek istiyor tek dünya devletide bu yüzden isteniliyor.
0 oy
(571 puan) tarafından
Zaten bizim.topraklarimizida kapsayan bir harita planları var malum.Ben şaşırmadim bunu paylaştığına.Biz bir olmadıkça bizi yok etmek için ellerinden geleni yapacaklar.Ha emellerine ulaşırlar ,ulasamazlar ama kötülük uyumaz diye birşey var ya o kötülük gerçekten ne uyuyor,ne uyutuyor.Soyları tükenecek elbet inşallah bu bizim sayemizde olur
(1,829 puan) tarafından
Bizim siyonizmi yok etmemiz lazım sonra insanlar görecek ne israil diye birşey varmış ne feto ne vs .. bütün dünyada olan kaosların sebebi siyonist yapı
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Kurdistan diye bi yer yok.nerde yok yani olmayan bi ulkenin niye adi var li ablayamiyorm.iste bunuda akil edemicek kadar gerizekali insanlarlar ayni havayi soluyorz saka gibj
(1,829 puan) tarafından
İşte ya yerse diyip bitaraflarından plan uyduruyorlar. Sonra bunu dağıtıyorlar yiyende yiyor

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 391 göst.
0 oy
3 cevap 170 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
15 Ocak 2023 Aile kategorisinde Cancazmihram (3,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.

403,724 soru