0 oy
145 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bittim tükendim oğlum Çarşamba gününden beri ateşle cebelesiyoruz antibiyotik ateş düşürücü fayda etmiyor doktora götürdüm iğne yaptık fitil veriyoruz saatine göre ateş düşürücü veriyoruz boğazları hep şiş ve ateşten perişan olduk sürekli islatiyorum yok limonmus oymuş buymuş fayda etmiyor valla kafayı yicem çok yoruldum napmam lazım endişeleniyorum bu süreci nasıl idare etmeliyim yardımınıza çok ihtiyacım var  5 yaş 3 aylik

5 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmış ve baya kapmış dirençli ateşi var bence doktora tekrar götür polikliniğine kan testi ver gerekirisee yatırsınlar damar yolu tedavi etsinler benim kızım da öyleydi üstüne ishalde vardı kaç defa giitttin acile en sonundas yatırdılar crp si baya yüksekti enfeksiyon kapmıştı 3 gün tedavinin ardından hastaneden çıktık 
tarafından
Grzkli kocama laf geciremiyorum yarın polikliniğe götürecem daha iyi olur
(1,716 puan) tarafından
Erkekler anlamıyor ya sen yarın işini garantiyee al götür çocugu günah ya Allah'ım acil şifalar versin amin
tarafından
Şimdi acilden geldim güzel bir ilgi ile gereken tedavi yapıldı şimdilik boğazı çok kötü olmuş beyaz beyaz zaten bademcikleri var bı iğne vardı bu tedavi için kullanılan tek kullanımlık onu yaptık çok etkili bir iğneymis birde serum verdiler eve geldik takip edecem işte şuan
(1,716 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun şifa olur inşallah kuzuya günahlar ya onlar hasta oldu mu insan ne yapacağını bilemiyor ya
-Reklam-
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Sarımsak kürü ver bide cnm eğer yutarsa sarımsağı küçük doğra bir diş kadar yerli sarımsak olsun ama bal limon karıştır yedir . Sabah akşam taze yap antibiyotik niyetine ver hergün iyileşene kadar. Ilık duş aldır bide Sudan hemen çıkarma suyun altında kalsın biraz. Arada calpolle desteklersin. Birde bence yine götür ama tahlilde yaptır belki yatış verirler 
tarafından
Yarın polikliniğe götürmeye karar verdim cnm sağolasın
0 oy
(343 puan) tarafından
Ateş en fazla 3 gün sürer. Uzuyorsa altta yatan sebep araştırılmalı. Geçmiş olsun. 
tarafından
Şimdi acilden geldim güzel bir ilgi ile gereken tedavi yapıldı şimdilik boğazı çok kötü olmuş beyaz beyaz zaten bademcikleri var bı iğne vardı bu tedavi için kullanılan tek kullanımlık onu yaptık çok etkili bir iğneymis birde serum verdiler eve geldik takip edecem işte şuan
0 oy
(4,450 puan) tarafından
Enfeksiyon yüzünden düşmüyordur, benim oğlumda enfeksiyon olunca ateşi düşmuyor serumla kendine geliyor. Doktora götür tahlil felan yaparlar ona göre tedavi uygullar. Çok geçmiş olsun
tarafından
(4,450 puan) tarafından
Şimdi yeni posttun gördüm ilk kez gördüm belki kullananlar vardır. Tekrar geçmiş olsun.
0 oy
(3,530 puan) tarafından
Bnm kızında inatçı ateşi var serum almadan geçmez sonrasında agumentin verdim dolven ve calpol dönüşümlü verdm şükür daha ii
tarafından
(3,530 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım çocklar hastalnmasn:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 172 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Acemibiranne (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 117 göst.
0 oy
4 cevap 70 göst.
4 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
3 Mart 2024 Diğer kategorisinde Neslis (795 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,223 cevap

43,743 kullanıcı

Kategoriler

...