0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından
14 aylik bebegim hiç şiddet sesimi yükseltme vs durumu olmadı. Bazen çekmeceleri açıyor kilit aldım bozuldular neyse bende bazen efe hayır diye sesleniyordum agliyordu bugün yine baktım cekmeceyle uğraşıyor efe dememle hemen düzeltti kendini korkarak gözümün içine bakıyor sonra da agliadi normal mi bu davranışı 

3 Cevaplar

+1 oy
(2,264 puan) tarafından
Arkadaşlar benim fikrim şu ki biz bazı şeyleri çok abartıyoruz. Ya çocuğumuz tabiki de birazcık bizden korksun. Kesinlikle abartı derecesinde demiyorum ama korkmazsada olmaz. Bak ne güzel bağırman yokmuş. Bağırsaydın hadi derdim tamam çocuğu korkutmussun. Çocuk orda demek ki yanlış bisey yaptığını anlamış sen hayır diyerek uyarırken. Ya misal küçükken annem bir bakış atardı küçükken valla üstümde başımda mı bişey var  oturusumda kalkışımda mı var hemen kontrol ederdim kendimi. Bağırırdıda yani yeri gelirdi. Ama ne oldu. Hiç. Annemi sevmiyo muyum hasar mı bıraktı hayır. Annemi dünyalar kadar çok seviyorum. Çocuğun gözünün içine baka baka deli gibi bağırırsak o çocuk ciddi derecede korkar evet bu hatadır ama seninkinde bişey yok. Ayrıca olsun yani o kadar.
(1,036 puan) tarafından
Aynen benim annemde terlik falan firlatirdi :) dediğin gibi bende çok seviyorum annemi Allah annelerimize uzun ömürler versin ilk kez korktu benden o yuzden bir tuhafıma gitti bir an kendimi sorguladım acaba bir yerde yanlış mı yapıyorum diye yorumunuz icin teşekkür ederim
(2,264 puan) tarafından
Rica ederim, inşallah en doğru şekilde en kıymetli şekilde yetiştiririz yavrularımızı
(1,036 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(18,873 puan) tarafından
Normal tabi. Suçunu biliyo. Oraya giderken sana bakıyor. 11 aylık kızım. Prizlere dokunacagk zaman önce bana bakıp sırıtır. Ben hayır derim. Dinlemez yine de dokunmaya çalışır. Seninki az daha büyük olunca tepkini anlamış iyice 
(1,036 puan) tarafından
Allah bağışlasın aynen aynen o zamanlar bizimki de oyle sırıtırdı dediginiz gibi simdi boyle tepki verinde bir tuhaf oldum uzuldum acaba nerde yanlis yaptim diye kendimi sorguladim yorumunuzu görünce içim rahatladı teşekkür ederim
(18,873 puan) tarafından
Rica ederim. Dönem dönem çocuklar değişik tepkiler veriyorlar. Normal hepsi geciyo
0 oy
(10,860 puan) tarafından
Çok çok normal benim oğlum da biseyi yapmak ister ben hayır Muhammed dediğin zaman bırakır sonra da ağlar hatta elinde tahlikeli bişey olsun bırak onu derim bana getirir getirirken de ağlar o yapmak isteyeceksin hayır diyeceksin ağlayacak da böyle böyle alışacak 
(10,860 puan) tarafından
Öperim teyzesi o kilitler konusunda yanlış anlama senin ihmalindir benim oğlum 2 yaşında hala acamiyo ama ben kilidin nasıl açıldığını göstermedim yanında acacaksam ya başka yöne çevirdim ya da elimle kapattım acamiyo çok uğraştı ama ben kazandım :)
(1,036 puan) tarafından
Yok canım ondan değilde iki zorlamaya yapışkani çıkıyor o yuzden yoksa ben bile zor açıyorum
(10,860 puan) tarafından
Hem kalitesizmis o zaman
(1,036 puan) tarafından
Aynen sonra gittim tekrar yenisini aldim yine çıktı vidalı almakta istemiyorum kiracıyiz
(10,860 puan) tarafından
Pencerelerde mecbur vidalı oluyo orda hiç tutmuyo yapışkan ne kadar güçlü olursa olsun ama cekmecelerde sağlam durdu benimkiler

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 124 göst.
11 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
16 Mart 2021 Aile kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu