0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından
Kızlar merhaba, bebeğim 3.5 aylık ve elleri hep ağzında sürekli salyası akıyor gece birden ağlayarak uyanıyor diş mi çıkarıyor ne yapmam lazım yardım edin

2 Cevaplar

0 oy
(524 puan) tarafından
Damagi kabarık mi

Damaklari kaşınıyor olabilir ama ayı henüz küçük genelde 6-7 aylıkken çıkıyor diş 
(25 puan) tarafından
Damağında bişey göremedim her zamanki gibi
-Reklam-
0 oy
(2,727 puan) tarafından
Olabilir canım. Kabartı varsa damarlarında çıkarabilir. Bizde o zaman diş çıkarma sendromu yaşıyorduk. Kaç yaş için geçerli bilmiyorum ama o zamanlar karanfili ezip zeytinyağında bir gece bekletip damaklarına sürüyordum. Karanfilin ağrı kesici özelliği olduğu için iyi geliyordu. Bir de eline soğuk havuç verebilirsin ısıramıyacağı için damaklarını kaşır hem de soğuk rahatlatır. Ama eline verdiğinde yanından ayrılma ne kadar sadece damakta olsa bazen çok güç uygulayabiliyorlar. 11. Ayına kadar o şekil devam etti 11. Ayında 4 diş birden patlamıştı.
(25 puan) tarafından
Ayy yolumuz çok uzun desene bu kadar erken beklemiyordum yazık çok zorlanıyor kıyamıyorum elimden bişey gelmiyor ama soğuk bişeyler vermeyi deneyeceğim karanfil için çok küçük bence
(2,727 puan) tarafından
Yani tercih meselesi canım. Bebekten bebeğe değişir. Dişli doğan bebeklerde var. Belki 5. 6. Ayından patlar belli olmaz.
(25 puan) tarafından
Anladım bakalım bizde nasıl olacak çok teşekkür ederim bilgiler için bunları uygulayacağım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
3 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tombikana (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Nur gencr (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,439,215 soru

23,661,912 cevap

309,008 kullanıcı

...