0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından

Kızlar şimdi iki seçeneğim var ya kızıma düz aktivite masası alıp yanına oyuncak dolabı alıcam. Veya resimlerde de ekledigim yanında üç tane çekmeceli masayı alıcam. Artık oyuncaklar sığmıyor. Resimler, aktiviteler derken dağılıyor. Aslında masa ve dolap ayrı almak daha mantıklı gibi ama bilemedim. Üç çekmeceli masa da çok hoşuma gitti şimdilik yeter idare eder miyiz bilemedim. Sizce hangisi daha iyi olur?

image

image

image

7 Cevaplar

0 oy
(14,749 puan) tarafından
Bende ayrı şekil de al 

Masa ve dolabı 
(625 puan) tarafından
Evet öyle daha mantıklı geldi. Bir süre sonra yer sıkıntısı yaşamayız hem
(14,749 puan) tarafından
Yaşları büyüdükçe de oyuncakları artıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üç çekmeceli masanın aynısından aldık biz. Çekmeceleri çok fazla büyük ve derin değil haberiniz olsun. Eğer çok oyuncak ve kitap falan varsa oyuncak dolabını ayrı almak daha mantıklı
(625 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ayrı ayrı alıcam sanırım sonra tekrar yer sorunu yaşamayız inşallah
0 oy
tarafından
Oyuncak dolabı + masa diyorum.

Hatta imkanınız varsa 7 çekmeceliden daha büyük olan oyuncak dolabı öneriyorum.
(625 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle alıcam büyük ihtimal bir süre sonra gene yer sorunu yaşamak istemiyorum
0 oy
(1,519 puan) tarafından

image

aktivite masası en üsttekinden. Oyuncak dolabı da bu şekilde.. ama masayı çekmeceli alarak hata yaptm. Ben daha ufak bisey istiyodm eşim onu almış. Kızımda sağ olsn oyle çekmeceleri çıkarıyor .. Oyuncak dolabı bile yer kaplıyor gözümde bilsem daha ufak bisey alirdm. Oyuncak dolabı alacaksan masayi düz al derm. Ben aldm pişman oldum 
(625 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım büyük ihtimal ayrı ayrı alıcam yer sorunu yaşamamak için. Çok yerimiz yok o yüzden düz alırım canım masayı odası büyük değil
0 oy
(674 puan) tarafından
Aynılarından kızım için aldık bende ama ayrı ayrı aldım çok güzel topluyor oyuncak dolabı tüm herseyi 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Ayrı al canım. O üç çekmeceli olana bişi sığmaz. Benim iki oğlum var. 6 çekmeceli olanın yanında küçük çekmeceli olanından var. Ancak sığıyor valla. Arada bazı kitapları oyuncakları kaldırıp dönüşümlü yapıyorum bir de. İki sandalyeli masa da çok hoş güzel duruyo. Bir arkadaşı filan gelince beraber oturup oynarlar
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ben olsam ayrı ayrı alırdım çünkü o masalar çok küçücük oluyorlar çok oyuncak almaz.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
7 cevap 151 göst.
+1 oy
5 cevap 159 göst.
17 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (191 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,794 cevap

44,541 kullanıcı

Kategoriler