Dün arkadaşlar bağ evimiz için alışverişe gittik Kayınpederim de evine mutfak falan yaptıracaktı fiyat Bana da sorun dedi neyse biz alışverişimizi bitirdik ettik kendi annemi eve bıraktık eşimle döndük eşim dedi Annemlere bir uğrayalım bir baktık babasıyla kapıda karşılaştık bayağı modu düştü bizi görünce sahile gideceğiz Ben annen bir de eşimin yeğenini söyledi eşim yine de abisinin oğlu oluyor yani Eşimin abisi ayrıldı 1,5-2 sene önce eşinden Neyse yukarı çıktık bir baktım biz de her yere gelen kaynanam çatalını tabağını sadece yanına alan kadın bir hazırlık yapmış öyle böyle değil evde köfteye kadar kızartmışlar o kadar da lezzetli olmuştu Bir tane yedim zaten direkt anladım dedim bu kadar hazırlık varsa o boşanan eltim de kesin gelecek hiç oralı olmadım ama Kayınvalidem vicdan azabı çekti beni görünce habire sizle keşke gitseydik sizde de gidelim benim Biz gidiyoruz haftaya tatile kendi kendini yedi durdu ameliyatlıydın Hani hani ayağa kalkamıyordun yürüyemiyordun Biz ne zaman oraya gitsek ameliyatını bahane ediyordun ama bir hazırlık yapmış özene bezene neyse hiç demiyorlar eski eltimin geleceğini de Allah'ın işidir ya eşimin halasının oğlu ve karısı da sahilde onlarla karşılaşmış karısıyla aramış çok iyidir bana yaz dedi buradalar dedi dedi eski Gelinlerini de getirmişler o kadar zoruma gitti ki ben şu an 8 aylık hamileyim ve Yeri geliyor yemek yapamıyorum ve zorlana zorlana mecbur yapıyorum çünkü Eşim çalışıyor Onu yemeksiz bırakmıyorum kendimi de bir gün demedi ki bu kız hamile bir çorba yapayım Bir yemeği çağırırım dibimdeler 5 dakika bile yok evimizin arasında çok zoruma gitti sen seni her yerde rezil eden ameliyat olduğunda bile bir kez yardım etmeyen Gerçi eski gelin etmeyebilir kalkıp Onun için neler yapıyorsun insanlar bu kız hamile bir yemeğe Çağırayım asla Dün eşime söylüyorum benim annem dedim burada otursa Eşim bile diyor ki senin annen bizim yakınımızda olsa biz evi Market bile almayız ki diyor her gün onlar da yedirir içirirdi Doğru diyorsun diyor ama dedi ben anneme söyleyeceğim lafımı boş ver dedi Sen keyfine bak hamileliğin sonuna geldin dedi sadece zoruma giden bundan bir buçuk ay önce ameliyat oldu o hamile halimle o 110 kiloydu onu yataktan kaldırıp yatağını temizledim tertemiz düzenledim altını bile sildim kaç kez bir kez olsun şöyle de yerim olmadı ya ona yanarım ve ben bundan sonra bu kaynanama ne yapayım telefonlarını falan dahi açmak bile istemiyorum mesafemi koymak istiyorum ve bunu bilmesinde istiyorum ama çok da utangacığım karşısına geçip bunları diyemem bize gelince hep para koparma peşindeler Hep bizden beklenti içindeler ama diğerlerini hep yapıyorlar eşim de bunun farkında sizce ne yapsam ve ben bu hamile halimi cidden Allah'a havale ediyorum Hakkım Helal Etmiyorum ve ben bunları doğumuma bile gelmesini bile Yüzlerini bile görmek istemiyorum Dünden sonra kusura bakmayın çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama lütfen bana bir akıl verin