0 oy
309 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (27 puan) tarafından
kizlar yaprak sarmasinin ici en lezzetli nasil olur sade pirinclemi yoksa sade bulgular mi veya pirinc bulgur karisik mi olur 

11 Cevaplar

0 oy
(756 puan) tarafından
Pirinçi ayarlar içine 1 avuç bulgur koyarım. Domates kurusoğan biber maydanoz baharatlar eklerim içini pişirmeden sararim. Çok lezzetli oluyor bu şekilde herkes farklı yapar benim tarifim bu
-Reklam-
0 oy
(431 puan) tarafından
Ben ssdece pirinç kullanıyorum soğan maydanoz baharat hafif renk vermesi için kırmızı toz biber kullanıyorum salça koymuyorum içine biraz limon tpzu veya lğmon sıkıyorım sumak kullanıyorum hafif su elleyip pişiriyorum direk çiğden yapmıyorum. 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Bulguru cok katmazsan olabılır ama tamamen prıncle daha lezzetli oluyor bana göre canım 
0 oy
(20,282 puan) tarafından
Ben sade pirinçle yapıyorum kıyma filanda asla koyamam hiç sevmem kıyma ama sade mükemmel olur
0 oy
(522 puan) tarafından
Pirinç soğan kıyılmış domates baharatlar ile pişirmeden yapıyoruz 
0 oy
(13,377 puan) tarafından
Ben tek pirinç koyuyorum içerisine salça domates baharat Maydanoz nane. En son tereyağı ile salça kavurup üzerine döküyorum kabuksuz da limon dilimi
0 oy
(1,589 puan) tarafından
Sırf pirinçli yaparım Soğanı kavuruyorum ben sonra salça bol baharatlar fesleğen kimyon karabiber nane pul biber yeşillik olarak da maydonoz ve dereotu kullanıyorum klâsik tarifim budur 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Annem etsiz yapınca içine yeşil mercimek,patates rendesi,soğan, karışık baharat, reyhan,maydanoz,bulgur,pirinç,Salça bunlardan koyar etliden daha lezzetli oluyor yani 
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Sadece pirincte olabilir pirinc ve bulgurda olabilir 

 Ben sogan, maydonoz, nane, domates dogruyorum. Sumak, baharatlar, domates ve bulgur salcasi ekliyorum. Zeytinyagli yapiyorum. 
0 oy
tarafından
Pirinç domates sosu domates kurusu özellikle bu çok lezzet veriyor ekşi oluyor nane karabiber tuz maydanoz soğan kırmızı pul biber zeytinyağı salça 
0 oy
(713 puan) tarafından
Ben zeytinyağını bolca koyuyorum tavaya bol soğanı kavuruyoruk küçük küçük doğrayıp üzerine pirinci koyuyorum yaprağıma göre göz kararı birez kavurduktan sonra salça baharatlar pul biber kara biber nane çok az kimyon sumak kırmızı toz biber kavuruyorum üstünü geçmeyecek kadar sıcak su kapağını kapatıyorum suyunu çekince ince kıyılmış maydanoz katıp karıştırıyorum sarıyorum salçalı sıcak suda pişiriyorum çok beğenirler sarmamı herkesin benden ik istedigi yemek sarma olur iç harcı pişirmeye üşenirsem aynı malzemeleri direk karıştırıp sarıyorum çiğden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
5 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinem48300 (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 215 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 284 göst.
11 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
25 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Neyla (411 puan) tarafından soruldu

405,742 soru

12,159,054 cevap

36,600 kullanıcı

...