0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ruhen çökmüş gibiyim. Ruhum o kadar darda ki anlatamam size. Maneviyatım dahi yok olmaz üzere. Kimin duasının kabul olacağı bilinmez. Bana da dualarınız da yer verir misiniz?

8 Cevaplar

+1 oy
(310 puan) tarafından
Allah gönlünüze ferahlık versin.
tarafından
Amin Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Allah'ım yar ve yardımcın olsun. O durum çok kötü. Ben de bir süredir o haldeyim. İnan ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende son bir aydır depresyondayim sürekli esimlede aram bozuk ama benim babam beyin kanaması geçirdi galiba ondan bu hale geldim bilemiyorum bazen hiç bir yere sığamıyorum. Rabbim gönlümüze ferahlık versin 
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Allah feraha çıkarsın tez zamanda.
tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Allah gönlüne ruhuna ferahlık versin cnm. İnanırmisiniz insanlar artık hep böyle son zamanlarda. Bol bol inşirah duasını oku, ayetel kürsi Felak nas oku. Evini sirkeli sularla sil bakara aç dinle. Bol kuran okumaya namaz kılmaya çalış. 
tarafından
Amin Allah razı olsun. Din konusunda artık soğudum baya hemde :(
(1,802 puan) tarafından
Soğuma cnm bu dünya boş yalan. Bize en iyi gelen şeyler en gerçekçi olan dinimiz imanımız. Herşey geçici 1 saniye sonrasına senedimiz yok. Heleki şimdiki zaman çok kötü ahir zamandayız artık. Haydi bismillah de kalk önce abdestle başla emin ol rahatliycaksin. Şeytana kulak verme
tarafından
İçimin ısınması için ne yapayım nasıl başlayayım? Abdest alarak olacak gibi bir durumda değilim
(1,802 puan) tarafından
Cnm şimdi camilerde kuran kursları var. Çevrende illaki vardır sohbetlere katıl. Yada seni teşvik edecek öyle bir tanıdığın varsa onunla takıl inanki zamanla etkilenirsin yaparsın. Seni böyle durduran şeytana nefsini kendini bırakma sen iste yeterki. Camileri ziyaret et namaz vakitlerinde huşu bulursun. Sosyal medyada o kadar çok sohbet veren varki onları dinle. Tv de diyanet tv var güzel şeyler çıkıyo izle. Senin için demiyorum genel olarak söylim iman zayıflığı genelimizde var öyle olunca sıkıntımizda çok oluyo. İnsanın ruhu daralıyor
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım. Bazen dönem dönem böyle bir içe kapaniklik vs oluyor. İnşallah çok çabuk geçer 
tarafından
Amin Allah razı olsun inşaAllah
0 oy
(7,754 puan) tarafından
Bende bir aydır kötü bir zamandan geçiyorum dua ediyorum gece gündüz Rabbim hepimizi feraha çıkarsın.
tarafından
Amin Allah razı olsun inşaAllah
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Rabbim gönlüne genişlik ferahlık versin canım 
tarafından
Amin Allah razı olsun

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 247 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Y.ertan08 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 451 göst.
2 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 108 göst.
10 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,731 cevap

37,513 kullanıcı