0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından

12+2 bugün kontrolüm vardı doktor cinsiyeti soylemmedi tahmind bulunabilirmisiniz

image

3 Cevaplar

0 oy
(13,138 puan) tarafından

Erkek veya kız desek inanacak misin gerçekten. ;)

(5 puan) tarafından
Burda cinsiyet soruları sorulabilir istemeyen cevap vermez sapma sapan cevaplar yazmayın lütfen sizde annesiniz.
(13,138 puan) tarafından
Saçma sapan cevap yazmadım soru sordum tabi ki sorulabilir ama Dr bilmiyorsa biz nasıl tahmin yapalım diye soruyorum size
(5 puan) tarafından
Devlet doktorları 16. Haftaya kadar kesin söylemiyor hatta benim doktorum 18. Haftaya kadar soyl miyorler  merak ediyoru normal olarak ve sadece öyle tahmin istiyoruz
-Reklam-
0 oy
(894 puan) tarafından
Erkeğe benziyor canım 
(5 puan) tarafından
Teşekkür ederim .Sağlıklı olsun ama merak işte bi kızım bı oğlum var 3. De insan merak ediyor
0 oy
tarafından
Müge Boz'un dediği gibi İNSAN..!!!
(5 puan) tarafından
Evet önce zaten sağlıklı olmasını istiyoruz ama kız olsun erkek olsun demiyoruz acaba ne diye merak ediyoruz yani sen hamileyken hicmi merak etmedin kısmı erkekmi diye annelerin %99 merak eder cnm
tarafından
Etmedim çünkü daha 10 haftalıkken Dr. Direk erkek dedi ben ilk evladımı karnimda kaybettim ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun kabulum ben kizada erkegede dedim
(5 puan) tarafından
Tamam anliyorum sizi zamanında acı cekmissiniz üzüldüm ama Boyle yadirgamamakta lazım sonuçta hamilelik zor bı sürek insan merakta edebilir yorum yaparken empati kurulması lazım o yüzden.
tarafından
Bence sizinki kız çok agrasifsiniz ☺️ sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah iyi günler dilerim
(5 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 337 göst.
0 oy
5 cevap 286 göst.
22 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ceren66676677777 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elfidaelifff (8 puan) tarafından soruldu
0 oy