Aynı apartmanda oturuyorum elti kaynana yani Allah ceza olarak ne verirse hepsi bende neyse atışma sebebini anlatım
Elimin oğlu her zaman bize gelir oynarlar kavga ederler yani abi kardeş gibi vakit geçirirler ve asla müdahale de etmem ama oğlum ne zaman eltime inse kaynanam indirmeyin sizi gebertirim oynuolarsa sizin evinizde oynasın diye bize kızar artık oğlum dün abime inicem dedi demesiyle esim kızdı çocuk oturdu hüngür hüngür ağladı ama nasıl için için ağladı niye beni gondermionuz diye kaynana oğlunu arıyor inmesin vs dio bugün indim dedim ne istiyorsun evime karıştın evliliğime karıştın şimdi çocuğuma mi sıra geldi ki dün eşim onlar yüzünden yine bana elini kaldırdı neyse dedim eltime de inicem varsa sorunu banada desin yok iniyor yoruluyor kavga ediyorlar falan dedi eee bunları benim evimde de yapıyor çocuk su gibi oluyor karışma artık bırak bizi dedim ya bu kadın yüzünden 3 eltiyiz daha yanyana çay icmisligimz yok kadın herseyeme mi karışır patronice istiyor hersey onun etrafında dönsün hersey istediği gibi olsun ama o dünya yokki kara bulut gibi dedim artık rahat bırak ki sende rahatla biraz sal artık bizi bakalım gün içerisinde oğluna ne dicek bir de abartma ve yalan söyleme huyu var Allah bana yardım etsin