0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (349 puan) tarafından
Biri 19 aylık biri 7 aylık büyük artık dışarı ıstıyo çıkarıyorum ama kendime göre biyer bulamadım büyük başına buyruk yola bile çıkıyo küçüğüde bebek arabasında bırakamıyorum kanguruda bıyerden sonra zor oluyo nasıl yapcam bılmıyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,574 puan) tarafından
Büyüğe eğitim vermekten başka şansın yok gibi. Bir iki sefer seni dinlemeyip kaçtığında alıp zorla eve getireceksin, zamanla bunu yapmamayı öğrenir diye düşünüyorum. 
(349 puan) tarafından
Anlamıyor daha çok başına buyruk evdeki gibi sanıyor parka gidene kadar arabaya koyuyorum parkta bu sefer merdivenlere çıkıyor ama inmesini bilmiyo tek başına hep peşinde olmam lazım bu sefer küçük kalıyo araba dursa bi dert kanguraya alsam bi dert
-Reklam-
0 oy
(57 puan) tarafından
Büyük dediğiniz de büyük değil 19 aylık daha küçücük bebek başına buyruk olması çok normal değil mi nerden bilsin nerede duracağını daha anlayacağı yaşta bile değil küçüğü sırtınıza alın buyukle ilgilenin küçük te yürümeye başlayınca beraber oynarlar 
(349 puan) tarafından
Ben normal bir durum değil demedim ki sadece dışarı çıkınca en kolay nasıl oynatabilirim diye sordum kendimize göre oyun alanı bulamadım bır türlü
0 oy
(7,141 puan) tarafından
Bende ıkı çocukla parka cıkamıyordum çıkınca yanımda mutlaka biri olurdu geçen sene oğlum 3 yaşındaydı laf dinlemiyodu parktan dışarı çıkmaya çalışıyodu hep şimdi şükür 4.5 oldu kızım 6 artik biliyolar hıc dışarı çıkmazlar parktan ben yürüyüş bile yapıyorum rahat şekilde
(349 puan) tarafından
Bende o günleri görürüm elbette ama maalesef eşim şehir dışında calısıyo çocukları eninde sonunda çıkarmam lazım dışarı ve kendime göre bi yer bulamadım okul bahçesi vardı merdivenlere çıkıyo düşer diye korkuyorum diğer parklar çok kalabalık ve büyük çocuklar çok oluyo bide her yeri açık parkın valla inşallah bi yer bulurum
(7,141 puan) tarafından
İnşaaAllah bulursun canım
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Ozaman AVM içlerinde olan yere götureceksin canim başka türlü olmaz yani tek başına.buyuk dediğin de hala bir bebek zaten 
(349 puan) tarafından
Avm çok uzak otobüsle en az 40 dakika inşallah kendime uygun yer bulcam
0 oy
(890 puan) tarafından
Canım büyüğü de küçükmüş daha :) benim oğlum 2 yaşında olacak öbür ay. O bile dışarı çıkınca elimizi bile tutmak istemiyor önden önden koşuyor biz de peşinde  özgüvenleri oluşuyor tam da bu yaşta. İkiz arabası alsan işin kolaylaşır gibi 
(349 puan) tarafından
Giderken sorun olmuyo aslinda ikisini arkali önlü oturtuyorum ama parkta sorun oluyo yola cikmaya calısıyo kaydıraktan kaymaya hevesi yok ama hep merdivenlere yöneliyor okulun bahçesi vardı ordada merdivenlere çıkıyo inemiyor düşer diye korkuyorum inşallah kendime göre biyer bulurum
(890 puan) tarafından
Aslında parkın etrafının biraz yüksek duvarı olması lazım genelde öyle oluyor parklar. Bizim burdaki park ta cadde üstü etrafı kapalı ama içindeki oyuncaklar hep kırık kirli
0 oy
tarafından
Maşallah iyi cesaret ediyorsun tek çıkmaya. 

Benim biri 23 diğeri 10 aylık daha hiç tek başıma çıkmaya cesaret edemedim.
(349 puan) tarafından
Cesaret değil tek çıkmak zorundayım eşim şehir dışında çalışıyor annemgil uzaktalar ve kaynanam çalısıyo mecbur tek çıkarıyorum kendime göre biyer bulsam zor olmucak aslında

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 291 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 245 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (13,068 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
17 cevap 531 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Havva4545 (998 puan) tarafından soruldu