Biktimmmmmmmmmmmmm
Ben artık napicami sasirmis vaziyetteyim. Dun esimle bir mesele uzerinden konusuyorduk konu annesinin yaptiklarina geldi. Coook uzun mesele.
Ben de kavgaci biri hic degilim anam babam bizi sakin ve konusarak anlasmali buyuttu. Egeliyiz biz bizde bagiris cigiris olmaz. Bende hakli haksiz aramam ama hatanin kimden oldugunu soylerim benim annem 1 kez bilene sana böyle bir sey yapmadi HATTA SANA HAKARET ETMEDI ama annen bana agzima sictin senin gibi gelin olmaz olsun ben oglumun basini yaktim seni alarak diye KENDI UYDURDUGU BIR KONU YUZUNDEN bana binrbirturku hakaret etmisti. Dayanamadim bende soylemedim ne varsa soyledim. Hicbirsey bilmiyodu artik biliyor.
Çok pis kavga etti benimle arabadaydik direksiyonu falan yumrukladi. Bende sustum bir daha da konuşmadim. Cunku annem haksız olsa bile onu savunurum dedi.
Sonra cocuk babaannesindeydi gittik aldik eve donerken hatali oldugunu ustunde çok yuk olduğu için sacmasapan konustugunu falan soyledi. Ailesi onu disliyor eşim hiç anneci babaci degil olseler aglamam der ama o an öyle davranmis acidim bende cunku taniyorum onu aksama kadar süt dokmus kedi gibiydi aksam da geldi yatakta gizli sakli senin de beni terk etmenden korktum falan dedi. Annesiyle gorusturmuyor zaten beni ama kendisi evlatlik vazlfemdir diye gidip geliyor. O da bikmis
Bana yaptiklarini ogrenince anasini babasini da silecekti ben izin vermedim. Kimsenin sebebi olmak istemem.......
Oyle dert yanmk istedim uzun oldu kusura bakmayin