0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından
Biktimmmmmmmmmmmmm

Ben artık napicami  sasirmis vaziyetteyim. Dun  esimle  bir mesele uzerinden  konusuyorduk konu annesinin yaptiklarina geldi. Coook uzun mesele.

Ben de kavgaci biri hic  degilim  anam babam bizi sakin  ve konusarak  anlasmali  buyuttu. Egeliyiz biz bizde bagiris  cigiris olmaz. Bende hakli  haksiz  aramam ama hatanin  kimden  oldugunu  soylerim  benim annem 1 kez bilene  sana böyle bir sey  yapmadi HATTA SANA HAKARET ETMEDI ama annen bana agzima sictin senin gibi gelin olmaz olsun ben oglumun  basini  yaktim  seni alarak diye KENDI UYDURDUGU BIR KONU YUZUNDEN bana binrbirturku hakaret etmisti. Dayanamadim bende soylemedim ne varsa soyledim.  Hicbirsey bilmiyodu  artik  biliyor.

Çok pis kavga etti benimle arabadaydik  direksiyonu falan yumrukladi. Bende sustum bir daha da konuşmadim. Cunku  annem haksız olsa bile onu savunurum  dedi.

Sonra cocuk  babaannesindeydi gittik aldik eve donerken hatali  oldugunu ustunde  çok yuk  olduğu için sacmasapan konustugunu falan soyledi. Ailesi onu disliyor  eşim hiç anneci  babaci  degil  olseler aglamam der ama o an öyle davranmis acidim  bende cunku taniyorum  onu aksama  kadar süt dokmus kedi gibiydi aksam da geldi yatakta gizli sakli  senin de beni terk etmenden korktum  falan dedi. Annesiyle gorusturmuyor  zaten beni ama kendisi evlatlik vazlfemdir diye gidip geliyor. O da bikmis 

Bana yaptiklarini ogrenince anasini babasini da silecekti ben izin vermedim. Kimsenin sebebi olmak istemem.......

Oyle dert yanmk istedim uzun oldu kusura bakmayin

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 241 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 654 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 737 göst.
30 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 499 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayselvin (11 puan) tarafından soruldu

412,689 soru

12,425,299 cevap

45,448 kullanıcı

Kategoriler

...