0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar Üç buçuk yaşında oğlum var hiç sözümü dinlemiyor yeni kardeşi oldu kaç kez üstünde yakaladım kardeşini karnına basarken tam basacakken hep yakalıyorum çok şükür ve bu sefer bağırıyorum kızıyorum sonradan çok pişman oluyorum diyorum anneciğim kardeşine öyle yapma bak kardeşin küçük Tamam diyor 10 dakika sonra yine aynı çocuğu rahat bırakmıyor yine daha demin kardeşinin kafasına kafa attım çocuk ağladı o da ağladı İkisi de uyudu en sonunda Şunu fark ettim iki gündür sert tepki verdiğimde kahkahaları boğuluyor zorla kendini güldürmeye çalışıyor Ben ne yapayım bu çocuğa nasıl uyarayım Bilemiyorum artık güzel dilli uyarayım diyorum beni dinlemiyor oralı olmuyor bana bir akıl verin kızlar gerçekten çocuğuma bağırmak çağırmak istemiyorum onunla güzelce engelleri aşmak istiyorum siz nasıl baş ettiniz böyle neden kendi kendine zorla güldürmeye çalışıyor psikolojisi mi bozuluyor yoksa dikkatini çekmeye çalışıyor

3 Cevaplar

+2 oy
(7,444 puan) tarafından
Kesinlikle dikkat çekmeye çalışıyor bütün ilgiyi kendinde olsun istiyor sende dikkatini dağıt birlikte oyunlar oynayın boyama kitapları al parka götürebilirsın
(41 puan) tarafından
Yapıyorum canım Hatta evimiz ormanlığa yakın alıp onu yürüyüşe götürüyorum parka götürüyorum istediği her şeyi alıyorum etkinlikler yapıyoruz ama bir yerden sonra da artık insan çöküyor gerçekten
(7,444 puan) tarafından
Olur canım bu yaşlarda kardeşini kıskanıyodur herkes başka  tepki verıyor mesela benım kızım kardesı doğdugunda 2 yaşında bile değildi yüksek ses ezandan korktu kekelemeye başladı sonra uzun bir süre devam ettırdı doktora goturcektık etkinlik boyama yaptırdık öyle terkettı çok şükür senınkıde düzelir inşaAllah
-Reklam-
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Benimkide 1.5 yaşında aynen oyle yaa, kardesiyle uğrasiyo
0 oy
(890 puan) tarafından
Bir yerde okumuştum. Çocuklar kalpleri kırıldığında üzüldüklerinde güler, öpücük atar ve sizi güldürmeye çalışırlar diye. Oğluma istemsiz sesim yükseldiğinde hep beni öpmeye çalışır güler sesli sesli meğer bu yüzdenmiş. Okuyana kadar haberim yoktu tabi şimdi ben de hemen sarılıp öpüyorum onu 
(41 puan) tarafından
İnanır mısınız Gerçekten böyle yapıyordu öpüyor gülüyor ben de ona sonradan sarılıp öpüyorum kokluyorum Demek ki bana kırıldığı için veya üzüldüğü için öyle yapıyormuş kıyamam yavrum ya annesinin kuzusu ya
(890 puan) tarafından
Evet canım benim de öyle oğlum. Ben de okuyunca vicdan azabı çektim yine karşılık veriyordum ama bunu okuduktan sonra daha çok sarılıp öpüyorum özür diliyorum hemen

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,177 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 859 göst.
+1 oy
19 cevap 893 göst.
21 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu

414,188 soru

12,465,126 cevap

46,865 kullanıcı