0 oy
431 göst.
Diğer kategorisinde (284 puan) tarafından
Arkadaşlar bilen bilir daha önce bebegim ile ilgili post açmıştım 18 saat durmadan ağladığını ve defalarca doktora götürdüğümü söylemiştim. Çok şükür eskiye nazaran daha iyi elbette 18 saat yerine 9 saat yada 6 saat ağladığı oluyor. En son sol böbreği sağ bobreginden büyük enfeksiyon var ise ondan demişti bir doktor kontrole gittiğimizde herseyin normalleştiğini söyledi. Ama uyku düzenimiz hala yok gece 12de uyur sabah 4 oldu mu uyanır gündüz asla uyumuyor ne kucakta duruyor ne yerde ne beşikte ne yapacağımı şaşırdım artık 5 gün önce kendi doktorumuza gittik uyku düzeni için bay bay night verdi ama oda fayda etmedi yani henüz faydasını görmedik. Çok yorgun ve bitkinim bebeğim düzelir düzelmez benim mutlaka bir tedavi görmem gerekir sinir sistemim vücudum bitap durumda yaşayan arkadaşlar bebeğiniz ne zaman düzeldi acaba morale çok ihtiyacım var. Bebeğim 35 gunlukken ailemin yanina gitmiştim dönüşte annem benimle geldi ikimizde baş edemiyoruz annem bayrama kalmadan memlekete dönecek bense kara kara düşünüyorum nasıl baş edebileceğim diye 2.5 yaşında bir oğlum daha var eşimde vardiyalı çalışıyor hersey bana bakacak annem varken hiç olmazsa büyük oğlum ile ilgilenebilir yemeğimi yapabiliyordum şimdi nasıl olacak onu düşünüyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(762 puan) tarafından
Bebeginiz ne kadarlik büyük ihtimalle kolik gaz sancısı yüzünden ağlıyor oglum oyleydi uyumuyorfu ve uyanik oldugu her dk agliyordu oylece durdugu saniyeler sayilidir bizim 3 aydan sonra duzelmeye başladı 
(284 puan) tarafından
Yaprak.k İnsan 7sinde neyse 70inde de o olur diye korkuyorum acaba huyu mu öyle ilk oğlumda zorluk yaşadım ama inan bu kadar değildi 4 ay çektim sonra düzeldi yemeğimi de temizligimi de dusumu da alabiliyordum ama bu öyle değil insan söylemeye utanıyor ama kaç kere tuvaletimi tutamadım o ağlamasın diye kendimi bitirdim resmen evladimla yalnız kalmaya korkuyorum 4 ay olacak daha sevemedim gören çok güzel çocuğun diyor diyebildiğim keşke huyuda güzel olsaydı oluyor
(762 puan) tarafından
Ay oyle deme benim oglum beni dunyadan bezdirmisti dedigin gibi ne dus ne wc su bile icmeye gidemiyodum icim yaniyodu icemiuodum berbat biseydi cok zor bi bebekti ve yardimsizlik desteksizlikte aşırı yormustu beni suan 3 yaşında ama geçti gitti o günler o aglayan sürekli huysuz olan çocuktan eser yok o kadar uysal sakin bi çocuk oldu ki anlatamam çok akıllı. Bebekken Yaramaz olan büyüdükçe duzelir derlerdi vallahi oyle oldu şimdi kızım var 1.5 aylık oglumdan sonra buda bebek mi diyorum düşün buda agliyo sancilaniyo ama oglum kadae berbat bir sekilde degil hic evde bebek varmiw gibi hissetmiyorum dusumu aliyorum işlerimi yapiyorim dinleniyorum bakalim bence buda büyüdükçe hareketlo bi kiz olcak gibi saglik olsun:) ama gececek merak etme sabır canim
(13,234 puan) tarafından
Bende öyleydim canım annem 5 gün kalabilir yanımda aksama kadar ne yemek yiyebildim ne afedersiniz Wc ye girebildim akşam eşim 9 da gelirdi işten hemn bisiler hazirlardim inanın gece 11 de yemek yerdik yani yok böyle bisi. Şuan tabiki o ilk 4 ay kadar zorlandığım gibi değilim evimin işini yapabiliyorum en azından yarım da olsa şuan mesela eline defter ve parmak boyası verdim kapının önünde kendini boyuyor  ben mutfak topluyorum  :)
(284 puan) tarafından
Eeebbrrruuuu İnşallah dediğin gibi olur canım benim ilk oğlumda beni yorardi ama bu kadar değil şimdi ilk evladıma annelik yapmamışım resmen diyorum bunu gördükten sonra kimi düzelir diyor kimi öyle kalır diyor bilemedim inşallah düzelir dileğim hep bu yönde aksi durumu düşünmek dahi istemiyorum
(284 puan) tarafından
Yaprak.k inşallah canım inan değil gün saymak saniye sayar oldum rabbim yardım etsin biram önce düzelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Benimkide öyleydi hastaye kadar yetistirirdik korkumuzdan bişey olacak diye ama kolik çıktı durduk yere bile ağlardı 6 aydan snra geçti çok şükür Allah sabır versin ben o zmn çok kilo vermistim ama büyüyünce maslalh çok akıllı bı çocuk oldu bebekliginden eser yok :)
(284 puan) tarafından
İnşallah geçer biran önce 3 gün sonra 4 aylık olacak kesinlikle ne yerde ne beşikte durmuyor sizinki 6 aydan sonra yerde durdu mu peki bilgi verebilir misiniz
(98 puan) tarafından
Eskisi kadar sık ağlaması olmuyodu duruyodu canm sabır et insallh duzelcek Allah'ın izniyle
(284 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum
(98 puan) tarafından
Rica ederim canm ❤️
0 oy
(1,779 puan) tarafından

Koliktir yüksek ihtimal eğer erkek ise sünnet de istiyor olabilir.. Sünnet ettirmenizi tavsiye ederim.. 

Benim ortanca kızım 4 yaşını doldurdu 5 girdi.. 

Ve halen ağlıyor :unsure:

(284 puan) tarafından
Ay demeyin :( erkek çocuğu ilk oğlumda bu şeyleri yaşamadım artık bitik durumdayım. Ağlamasını pipi ucu darlığına bağlayan doktorda oldu 40 çıkmadan sunnet ettirdik sonuç yine aynı
0 oy
tarafından
Tv ac istersen 4 aylik.cozgi filmleri var ama uzun süreli.tutma 40.dakila.gecmesin
(284 puan) tarafından
Deniycem mutlaka teşekkür ediyorum
tarafından
Sabahları kahvaltı nasil yapiyosun peki yada rahat yemek yiyebiliyo musun
(284 puan) tarafından
Nasıl anlatsam ki bilemedim sorunu görünce istemsiz bir şekilde gözlerim doldu şuan annemle dönüşümlü yemek yiyoruz ama ilk zamanlarım cok cok kötüydü 35 gün beraber kaldık bebeğimle 2 yaşında da oğlum var 4 gün boyunca ne kahvaltı ne yemek yiyebildim dışarıdan oğluma sadece simit poğaça isteyebildim yemek istesem kendim yedirmek zorunda kalacaktım onu bile yapamıyordum oğlum simitle doyuruyordu karnını babası işten gelince yemek yapar yerlerdi yemek yemeye fırsatım yoktu olan zamanı da ağlayarak geçiriyordum tekrar aynı zamana dönmekten cok korkuyorum anne gitme kal desemde kızım benimde bir evim eşim var gelenim gidenim var bayramda evde olmazsam olmaz diyor cok haklı da çocuğum 4 aylık olacak neredeyse daha 35 gunlukken anneme gitmiştim oda cok yoruldu üstelik annem yaşlı elinden gelenin fazlasını yaptı
tarafından
Umarım misafir gelmiyordur sana zor
(284 puan) tarafından
Kabul edemiyorum ki canım ne yazık ki
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Ben bunu yaşadım benim oğlumda böbreklerinde sıkıntıyla doğdu şükür atlattık doğduğunda kıpkırmızı işiyodu ekstradan gözetim için 1 hafta daha kaldık. Eve geldik sağlık ocağı bize dvit olarak monovit vermişti çocuğa ne zaman versem benim burnumdan geldi bir iki gün vermedim ağlaması kesildi. Dvit monovitse değiş derim. 
(284 puan) tarafından
Bir arkadaş önermişti ocean aldım onu veriyorum
(2,387 puan) tarafından
En güzeli canım. Bu aylarda bebekler malesef uyku gerilemesi beslenmeyi ressetme saatte bir ağlayarak çığlık atarak uyanma gibi gibi bir döngüye giriyor. Oturup ağladığımı biliyorum gerçekten çok zor ama sana güzel bir şey söyleyim geçiyor 5.aya doğru bu ağlama krizleri bitiyor kuzum. Allah yardımcın olsun çok zor cidden
(284 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibi olur gerçekten onunla vakit geçirmek sevmek istiyorum ne bileyim büyük oğlumu da alıp hep beraber dışarıya gitmeye hasretim
(2,387 puan) tarafından
Çok haklısın inşallah geçecek biraz daha sabır
(284 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(252 puan) tarafından
Benim kızım da öyleydi inan 6 aydan sonra geçiyor kolik bizde hep hastneye giderdik biseyi mi var diye gaz sancısı vardır. Ve ne yaparsan yap geçmez o öyle kendiliğinden geçecektir. Beyaz gurultu uygulamasıni indir telefonuna faydası oluyor 
(284 puan) tarafından
İnşallah geçer canım dinletiyorum arada ninni de açıyorum inşallah dediğin gibi geçer hiç geçmeyecek diye korkuyorum
(252 puan) tarafından
Bende öyleydim herkese diyordum ne zmn gececek uykunun u su yoktu ama gerçekten 6. Ayda geciyor sabırlı ol geçecek
(284 puan) tarafından
İnşallah canım çok teşekkür ediyorum
0 oy
(1,457 puan) tarafından

Benim oğlum 10 aylık daha geçmedi uyku sıfır gündüz zorla bı defa oda 10 dk uyur gece de 38474692726 kere uyanır hep ağlıyor doğduğundan beri ha bun geçecek ha yarın derken 10 aylık oldu hala aynı . Ben çok kötüyüm uykusuzluk beni bitirdi :( çok şükür bi şeyi de yok niye böyle anlamadım gitti 

(284 puan) tarafından
Aynı biz işte Allah'ım yardım etsin gercejten aglayan ve uyumayan bebek kadar zoru yok
(1,457 puan) tarafından
Hiç sorma ya kolik ama kızım da kolikti 3 aylık olunca kendiliğinden geçti ama bu geçmek bilmiyor Rabbim kolaylaştırsin inşallah çok Zor
(284 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(9,432 puan) tarafından
Benim doğdu daha doğumhanede başladı tamam yenidoğan tüm bebekler ağlar ama farklı ağlardı neyse bir başladı 2 yaşına kadar susmadı ama öyle böyle değil bizi tanıyan gören herkes hala unutmamis kızın çok fazla ağlardı derler heleki eski komşular ne zmn beni görseler Allah sabır versin derlerdi bir kere üst katım ben senin yerinde olsaydim kafayı yerdim dedi.. inanır mısın hala aglak 8 yaşına geldi ama ota bokka agliyo gözyaşları şelale 
(284 puan) tarafından
Birebir aynısı doğumda başladı bizde normal dedik hani tüm bebekler ağlar diye eve geldik aradan 1 hafta geçti artık normal değil dedik ve arayışa geçtik hala arayışlardayiz destek olunca çok zorlanmiyor insan ama tek olunca çok kötü. Normalde çok çok sabırlı biriydim ama 35 gün dayanabildim annemden yardım alıyorum ama oda gidecek
(9,432 puan) tarafından
Bende tek baktim üstüne birlik yasiyridum tüm evin işi yüküde bendeydi kaynanam bir gün olsun niye agliyo susturayim demedi.ben hacılara hocalara götürdüm muskalar yaptırdım doktorlara götürdüm tahlil film çektirdim hiç bir sorun çıkmıyordu psikolojim yerle bir oldu çaresizlikten kim ne dediyse yaptım bana mısın demedi susmadı bir ara misafirloge gittim kizim.8 aylık kuzenime gece kalmaya gittim eşi ambulansı arayacam diye tuturdu normal değil bu ağlama dedi o gece o evde kimse uyumadı
(284 puan) tarafından
İnan bana anlattıklarının aynısını birebir yaşıyorum kaç kere acillik olduk gören herkes bu çocuk normal değil böylesini hiç görmedik dediler annem 11 çocuk doğurdum o kadar torun baktım böylesini görmedim diyor nerelere nerelere götürdüm hoca mı dersin doktor mu dersin uzman mj profesör mu doçent mi dersin hepsine ayrı ayrı gittik beyninden tut makatina kadar bakıldı sunnet dediler yaptık burnunda et olabilir dediler bakıldı kalbine bağırsaklarına kemik yapısına gözüne ayrı kulağına ayrı yani anlatamam herseyi yaptık ama susmuyor uyumuyor 2 yaşında bir evladım daha var bitik durumdayım çok kez isyan derecesine geldim isyan bile ettim çok tövbe ettim ama yok düzelmiyor çok çok özür diliyorum eşimin bana yaklaşmasını istemiyorum artık olurda kazara bisi olur. Evet evladım canımdan bir parça ama daha kucağıma alıp sevemedim anne bebek ilişkisi hiç yok tüm zamanın onu susturmaya çalışmakla geçiyor 2 yaşındaki oğlum çok uysal ve duygusal bir çocuk onunla ilgilenemedim diye kafasını duvara vurup ağlıyordu o ayrı ağlıyor ben ayrı ağlıyor çocuk ayrı ağlıyordu hiç unutmam eşimi aramıştım isteyken gel dayanamıyorum kendime zarar vericem dediğim anı ailem bir yandan eşim bir yandan aradı aileme gittim çocuk düzelmeyince annem geldi benimle 2 yaşındaki oğluma birazda olsun vakit ayirabildim yine başa saricam diye çok korkuyorum hemde öyle böyle değil korkumu bastiramiyorum ağlama tutuyor
(9,432 puan) tarafından
Benim ilk çocuktu başka çocuğum yoktu neyseki gerçi 8 kişinin yemeği hizmeti virviri ben çekiyirdum seni en iyi ben anlarım boyun fıtığı oluştu bende taşımaktan salamaktan
(284 puan) tarafından
:((((
0 oy
(270 puan) tarafından
Emiyor mu? Sürekli ağlayan bebeklerin alerjik olduğundan şüpheleniyor da bazı doktorlar. Eğer emiyorsa acaba laktoz intoleransı mı var diye düşündürdü. 
tarafından
Keçi sütlü mama denedinmi
(284 puan) tarafından
Bu mamayla yapıyor kakasini ekstra motis diye ilaç verdi umarım düzelir ne diyeyim kabızlığı tekrar olursa deniycem dediğiniz zeytinyağını
(284 puan) tarafından
Yenibirhayat sanırım yok doktorun yazdığı ozel mamaları aldık bir ara sma aldım içmedim aptamil konformil denedik onu içti ama yaramadi
(270 puan) tarafından
İnşallah tez zamanda bu zorlu günler geçer Allah yardımcınız olsun
(284 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(142 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Oğlım 13,5 aylık. Tabiki ilk o 4-5 aya göre şimdi daha az ağlıyor. ama dediğiniz gibi saatlerce ağlar mı, ağlıyordu. Komşular özel bir hastalığı olduğunu sanmışlar. Besin alerjisi ve koliği vardı. Ama ne kolik. Korkunç. O ağladı, ben ağladım. Ve asla bakıma yardım için kimse gelmedi. Tek başıma atlattım o korkunç günleri. Gerçi hala sinirlerim bozuluyor ağliyorum. Bir de işe gidiyorum ben. Bakıcı bakıyor. İşin yorgunluğu, bebek, ev işleri...

Bebek hala huysuz. Üstelik aşırı hareketli. Serseri mayın gibi geziyor evde. Asla durmuyor. Koltuk sırt dayama yerlerinde barfix çekecek gibi hareketler yapıp düz zemine tırmanmaya çalışıyor. Klozete bile kilit taktım. Sakın bir hayat bana çok uzak. O yüzden moral veremiyorum pek. Tek diyeceğim ben tek başıma atlattım, size az çok yarım eden olmuş. Siz de yaparsınız. 
(284 puan) tarafından
Annem der gercejten çocukta şans işi diye öyle de. İlk oglum uysal bana zorluğu yoktu gece uykusuzluk sıkıntımız vardı aylarca neredeyse çok araştırdım burda bile yardın istedim ama geçti agkayan bir çocuk değildi sadece uyanınca gündüz gibi hareket eder oyun oynamak isterdi ama bu öyle değil ben ben olmaktan çıktım anlatılmıyor bazı şeyler heleki burada ben kalabalık bir ailede büyüdüm abilerim ablalarım var isterdim ki evlatlarımda öyle olsun kalabalık dediğime takılma 3 olsun bana yeter derdim ama tövbe ettim hastaneye spiral taktırmak için dahi gidemiyorum farklı yöntemle korunuyoruz bunda da korunurken oldu planlı bir gebelik değildi yine çok şükür Allah eksikliğini göstermesin elbette ama çocuklardan soğudum bunu derken insan utanır mı utanıyorum çünkü bebek severdim cıvıl cıvıl bir insandım ilk oğlumda biran müzik açar oynardım eşim dansa kaldirirdi evin içinde dans ederdik çocuğumuz mutlu bir ailede olduğunu görsün derdik eşim her hafta neredeyse Çiçek alırdı yine aldığı oluyor ama eski ben ben değilim fırsat o eski bakimligim neseligim yok aglayan her hale sinirlenen biri oldum doktordan bir destek almam şart bununda farkındayım. Ve dediğine o kadar katılıyorum ki ancak çeken bilir
(142 puan) tarafından
Oğlum 9 yılın ardından doğdu. Eşimle hiç istemiyorduk çocuk. Plansız gebelik bizimki de. Hayatım alt üst olmuş gibi hissediyorum. Tabi ki Çocuğumu seviyorum. Onun için her şeyi yapıyoruz.
Kendimden, birey olmaktan vazgeçmiş konumdayım. Hani diyorsunuz ya bakımlı halim yok. O kadar iyi anlıyorum ki. Resmen bir senedir duşa bile koşturmaca ile girip çıkıyorum. Kendim için bir şey yapmıyorum. Hatta ilk üç ay boyunca saçımı doğru düzgün tarayamadığım için saçlarım düğümlenmiş, toz topakları olmuştu başımda. Çünkü her duşa girdiğimde çocuk ağlıyor, eşim çabuk çık susmuyor diye kapıyı çalıp duruyordu.
Travma gibi oldu bende bu zamanlar. Kuaföre gidip durumu utanarak anlatıp saçlarımı sadce toplayacak kadar kısalttırdım.
Okuldan arkadaşlar buluşuyor, eğleniyorlar. Hiçbirine katılamıyorum. Sosyal ortamımdan koptum.
Sadece zamanı atlatmak için yaşıyorum. Anın tadına varmak için değil. Örneğin akşam 11 olsa da bebeği uyutsam, ayın 19'u gelse de bir ayı daha tamamlamış olsak, 13. ay bitsin 14 gelsin vs. diye bekliyorum.
Bu anlamda yardım almam da mü kin değil benim psikolojik olarak rahatlamam için birilerinin bana bebek bakmak için yardım etmesi lazım ama kendi annem bile düzenini bozmak istemiyor. Aynı şehirdeki kayınvalidem bebeği sevmeye gelmiyor. Sadece biz götürürsek seviyorlar. Herkes rahatına düşkün.
Başkaları torun için şehir dışındaki evini kapatır. Bizdekiler sevmeye eriniyor. Sanırım bir şey yapacak olsalar üzerlerine vazife gibi yapışır diye korkuyorlar. Halbuki bakım için bakıcı var. Sadece birkaç saat destek olsalar ya da bir yemek yapıp getirmek bu kadar zor mu. Maddiyatları da müsait. Vicdan olmalı ama bence bu vicdansızlık. Üçer çocuk büyütmüşler ev hanımı olarak.
Ben çalışan anneyim. Asla anlamıyorlar. Umarım zaman çok hızlı akar. Dediğim gibi zaman geçsin diye bekliyorum.
(284 puan) tarafından
Yazdiklarini okuyunca kendimi tutamadım biz anne olarak ne yollardan geçiyoruz insanın yardım edeni olmayınca o kadar zor ki seni çok iyi anlıyorum ben gurbete gelin geldim eşimin ailesi dışında kimsem yok kayinvalidem bana destek çıkamadı çok anlatıp ne senin ne de kendimin canını sikmayayim bir tek ailem var onlarda kilometrelerce uzakta istediğim an bana yardımları olmayacak. Yukarıda bir arkadaş yemeği nasıl yiyebiliyorsun diye sormuş annemle dönüşümlü yiyoruz. Öncesinde 4 gün yemek yemediğimi biliyorum oğluma dışarıdan sadece kuru simit istediğimi biliyorum yemek istersem oğluma kendim yedirmek zorundaydim ama bırak onu yapacak zamanı tuvalete gidemiyordum o kadar zor ki ne diyeceğimi şaşırıyorum en büyük oğluma haksızlık diyorum bazen şuan benim onunla parka çıkma oyun oynama sinemaya gitme vakitlerim iken o benimle 4 duvar arasında dediğin gibi zamanın geçmesini bekliyorum güzel geçsin güzel geçsin ki yasananlar unutulsun siz çalışan bir anneymişsiniz sizin için çok daha zor elbette ancak şöyle bir durum var enazindan insan yüzü görüyorsunuz zorda olsa farklı ortam size gelecektir. Benim şuan onu yapabilmem imkansız 1 yaşını doldurduktan sonra ancak çalışabiliri çocuk dışında farklı bir yerde durmayı çalışmayı çok özledim size sabır diliyorum umarım birgun hersey geçti diyebiliriz
(142 puan) tarafından
Kesinlikle işe gidince dinleniyorum eve göre. Bebeğim 4,5 aylıkken işe dönmüştüm. Umarım sizin için de her şey iyi olur. Bu zamanlar geçer.
(284 puan) tarafından
Umarım çok teşekkür ediyorum
0 oy
(2,141 puan) tarafından
Modunu düşürmek için yazmıyorum ama kızım tam senin bebeğinle aynıydı ben kaç kez çıldırdım,yanlış anlaşılmasın ama bırakılsa bırakıp gitmek istiyordum 14 ay boyunca uyumadık , sütüm azalmıştı memeden kestim sonra gece uykusu uyumaya başladık, şimdi nasıl dersen hâlâ mızmız dediğim dedik her dakikamiz onunla geçiyor oturup bir bardak çayı rahat icemeyiz eşimle, ama yine de aklı yettiği için daha kolay geçiyor ilk zamanlara göre 
(284 puan) tarafından
Yanlis anlaşılacak bir durum yok canim aynısını yaşadım çoğu anne de yaşamıştır eminim bende çok kez dedim bakamıyorum yapamıyorum bu şekilde kendime zarar vericem diye yazılan her satırları gördükçe üzülüyorum annelik hiç kolay değil rabbim yardım etsin darda olan tüm annelere
(2,141 puan) tarafından
Kesinlikle öyle canım iyice dibe cökmüstüm insanlıktan çıkıp evrim geçirip geri döndüm:))) ama inan yavaş yavaş geçiyor bol sabır lazım Allah yardımcın olsun
(284 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(882 puan) tarafından
Bay bay damlasını veren doktorun aklına şaşarım. Bebek ağlıyorsa bir derdi vardır kuzum o damlayı kullanmanı asla tavsiye etmiyorum beneğin sinir sistemini bozuyormuş bir kaç yazıda okumuştum. Öneride bulunayım diyeceğim ama çok zor bir durumda olduğunun farkındayım. Bebeğini göğsünde uyutmayı denedin mi hiç omzunda gezdirererek uyut ve sonra sende sırt üstu yat oda senin göğsünde yüz üstü şekilde durarak uyusun. Benim bebeğimde çok ağlardı sebebini bir türlü bulamadık evde sürekli dualar açık sağdan soldan okur öyle uyuturduk aylarca göğsümde uyudu sıpa. Bol bol dışarı çıkartırdım bol bol duş aldırır hatta duşta emzirirdim. Ben çok stres yaptığım için bebek bende çok ağlardı babasımda daha az ağlardı stres seviyemi ayarladığımda oda ağlamayı azaltmıştı. Rabim yar ve yardımcın olsun 
(284 puan) tarafından
İlk oğlumun doktoru her ay kontrole götürdüğüm bir doktor ilk oğlumda asla vermedi çok uykusuzluk çektik ama geçti. Bu çok farklı burda yazılanları okuyana kadar benim bebeğim gibi bir bebek yeryüzüne gelmemiştir diyordum. Beşiği sallanan beşik durmuyor eski usul beşik aldık yine olmadı hamak yaptık çarşafa koyup salladık hatta biri pilates topu al demişti onu da aldık ne dendiyse yaptık yok sadece kucağımda zıplaya zıplaya uyutuyorum inan oda fayda vermiyor sadece bitap düşüyor diye uyuyor gece 4 oldu mu uyaniyor geri yine uyumuyor kucağımda duşa sokabilecegim bir bebek değil çok ama çok hareketli korkarım düşer diye. Stresimi azaltamiyorum çünkü vakit bulamıyorum rabbim yardım etsin demekten başka bisi diyemiyorum
(882 puan) tarafından
Duşu dene bir tabure edin düşmez merak etme tülbette kundak yap olmadı yavaş yavaş suyu dök sakinler benim ilk bebeğimdi 40ı çıktı hep oturdu  dizime yatırdım öyle yıkadım çok sakinliyordu. Ağlaması dursun diye günde 3 kere sokuyorduö duşa resmen bebek arabasında gezdirmeyi deneyin birde. Korkma bugünlerde geçecek güzel anne sem kendine güven
(284 puan) tarafından
Deniycem canım inşallah dediğin gibi olur bebek arabasını yukarıda bir arkadaş da önerdi onuda deniycem ilk fırsatta çok çok teşekkür ediyorum fikir için

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 343 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 95 göst.
22 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 112 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,028 puan) tarafından soruldu

404,758 soru

12,124,674 cevap

36,483 kullanıcı

...