0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,858 puan) tarafından

image

napiyorsunuz kızlar çocuklar uyudu mu benimkiler ayakta hala ayakta sarma pişiriyorum yarınki piknik için. O aradada oğlanları babaya emanet edip balkona attım kendimi siz de durumlar nedir

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

hava gündüz çok sıcaktı anca çıktık parktayiz
(1,858 puan) tarafından
Gece rahat uyur inşallah yorulurda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla çocukları uyutmaya çalışıyorum daha doku isim var ve ben bitmiş durumdayım 
(1,858 puan) tarafından
Allah kolaylık versin çoğu anne öyle maalesef
0 oy
(12,845 puan) tarafından

Ay ben ayaktalarken yedigim ictigimden hicbisey anlamiyrm valla. Buyuk cokran uyududa kucuk direndi saolsun oda bayildi :D simdi bende keyif yqpcam insallah

(1,858 puan) tarafından
Bende anlamıyorum normalde odalarında oynuyorlar şuan babalarıyla bir görseler talan ederler burayı sjsjs
0 oy
(2,253 puan) tarafından
İyi değilim. Bir öfkem var herşeye çocuğum hariç herkese.
(1,858 puan) tarafından
Allah içine ferahlık versin canım bende öyle oluyorum bazen ..
(2,253 puan) tarafından
İnşAllah canım inşAllah. Rabbim herkesin içine versin şifa insAllah.
0 oy
tarafından
Büyük uyuyor küçük bu ara çok mız mız 9 da uyudu yine uyandı. Ne yapacağız bu uyku sorununu bilmiyorum.

Afiyet olsun canım.
0 oy
(881 puan) tarafından
Ohhh afiyet olsun canım. Valla be tüm gün te başımaydim yastık yünü boşalttim cirptim doldurdum ev süpür sil yemek yap 3 makine çamaşır serdim 2 yaş bebesiyle ilgilen parka götür  tek başıma çıldıracak gibiyim. Bu saat oldu kolum kalkmıyor ama uyutamiyorum aksi gibi uyumak istemiyor bugün odasında bekliyorum bakalım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 212 göst.
22 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 173 göst.
15 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 595 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,059 puan) tarafından soruldu

410,660 soru

12,354,577 cevap

40,831 kullanıcı

Kategoriler

...