0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Binada birkaç komşu tanıştık alltaki komşum çok iyi bana hep yardımcı olur bende ona memleketten gelen şeylerden hediye yaparım o da bana sağolsun hep getirir üstteki ilk geldiğimde tanıştık üstteki aşağıda otururken benle muhattap olmaz bir defa bana kahveye geldi kendini över sende buyur gel falan dedi hiç beni cagirmadi kahveye alltakini hep çağırır evine gitmek değilde amaç geçen muhtar bir kağıt getirmiş akşam esim yoktu kapıyı biri çaldı ben açana kadar üste çıkmış asansörle ona verebilir misin dedi bende adamı buyurun diye çağırınca duymadı kulak misafiri oldum ben veremem başkasına verseniz ben vermiyim dedi bir kağıt ya bir zararım da olmadı kadına bir emaneti vermek cok mu zordu dünde aşağıda ikisi sohbet ediyor hiç selam vermedi bende diğerine seslendim 

5 Cevaplar

0 oy
(1,908 puan) tarafından

En İyi Cevap
4 yıldır aynı apartmanda oturuyorum kimseye bulaşmam merhaba merhaba denk gelince o kadar . Çoğu kişide birbirine gidip geliyor ben sevmiyorum kafam rahat o konuda hiç takma bence gereksiz insanlar için kendini üzmeye değmez.  Kimmiş ki o hayatında bir yeri var mı yok.  Bosver 
-Reklam-
0 oy
(1,264 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum o yüzden ikisindende uzaklaştım çünkü eminim ki ikisinde arkamdan konuşuyorlar 
tarafından
Evet öyle en iyisi uzak durmak kimseye meraklı değiliz
(1,264 puan) tarafından
Bosver hepsinin canı cehenneme ama ALLAH imdan tek dileğim bana yaşattıklarını yaşasınlar. Beni hangi konuda kinadilarsa güldülerse aynısını yaşamak nasip olsun
0 oy
tarafından
İstemeden kalbini kırmış olabilir misin ? Birinin birden bu denli araya mesafe koyması için geçerli bir sebep olmalı. Sebep yoksa komşun delirmis olmali.d.d
tarafından
Önce sürekli balkonuma Somat cirpiyordu uyardım bundan ibaret
(3,786 puan) tarafından
Somat ne gıı
tarafından
Sofra bezi herhalde bende anlamadım.
tarafından
Evet biz Somat deriz
0 oy
(301 puan) tarafından
O alt komşun da bence laf taşıyor vs olabilir o a da çok güvenmek yoksa durduk yere neyin tribi . Ve öyleyse de bile boşver aman bı de onlarla mi ugrasacaksin 
0 oy
tarafından
Bak canım bende bir komisuma aynı komşun gibi davranıyorum gerçekten muhatap olmak istemiyorum çünkü çok çıkarcı sürekli birşeyler ister ama tanıştığımız ilk gunden beridir ikinci gün geldi benden elbise istedi bir sonraki gün başka başka sonra anladimki çıkarını düşünüyor derdi bu.bende uzaklaştım tellerini açmadım gördüğüm yerde görmemezlijten geldim geçen numarasıni sildim beni aradı tanımadım numara mi mi sildin dedi.sende belki bilmeden kendini yanlış tanıtmış yada bir başkası senin hakkında yanlış yorumda bulunmuştur yada senden pozitif enerji almıyordur boşver çokta önemli biri degil
tarafından
Tuzum olmasa kapısını çalacağım son kişi ki ben kimseden kolay kolay birşey istemem . Geçtim ki kıyafet ! Bir ara benim balkonuma ekmek cirpti falan onu uyardım sürekli yaptı ondan olabilir belki lazım mı değil

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 895 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde herseyguzellolacak (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 873 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 558 göst.
18 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 249 göst.

Kategoriler

1,441,272 soru

23,691,143 cevap

310,963 kullanıcı

...