0 oy
220 göst.
Diğer kategorisinde (317 puan) tarafından
Normalde yarın kendi doktoruma gozukecegim bugün de 12+3 haftaligim kan tahlili için devlete doktora gittim ayrıntılı ultrason ikili test vs hepsini yaptirdim ayrıntılı ultrasonda adam cinsiyeti kız dedi sizce doğrumudur kendi doktorum özelde yarın gideceğim ona ama adam da söylemiş bulundu Bi kızım var bidaha olabilir hiç önemli değil cinsiyet önemli olan sağlığı ama devlet genelde geç söylüyor ya oyuzden merak ediyorum sadece doktorundan da yarın öğreneceğim zaten ama bugün şaşırdım birde 13+1 gözüküyor 

3 Cevaplar

0 oy
(3,354 puan) tarafından
Ayrıntılı ultrason 20 haftada yapılıyor cinsiyet için o zaman net olur 
(317 puan) tarafından
Bana ayrıntılı ultrason dediler bende anlamadım ultrasona felan da girdim ama 13+1 dedi
-Reklam-
0 oy
(5,249 puan) tarafından
O ayrıntılı ultrasyon değil canım, ayrıntılı ultrasyon 20 ve 24 cu hafta arasında yapılıyor.  Bazı doktorlar biliyor kemik yapısından benim doktorumda o hafta erkek dedi doğru tahmin etmişti.
(317 puan) tarafından
E peki bana ne yapıldı o zaman ultrasona girdim cunki
(5,249 puan) tarafından
İkili test için ense kalınligina bakılıyor canim o yüzden ultrasyona giriyorsun. Ayrıntılı ise yarım saat süruyor ellerine ayaklarına yüzüne organına herşeye tek tek bakılıyor ikisi farklı canim
(317 puan) tarafından
Hmm anladım canım sağol valla ben ayrıntılı sanıyordum
(5,249 puan) tarafından
Yok canım, devlette muayene okuyorsan eger bir sonra ki ay yeşil alan açtır ki detaylı için randevu alırsın
0 oy
tarafından
Uygun pozisyonu yakalamıştır canımm. Yoksa devlette bu haftada bu kadar net konuşmazlar. Doğru olabilir.
(317 puan) tarafından
Evet bende ona şaşırdım devlet gec söylüyor normal de oyuzden buraya da Bi sorayım dedim

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,971 göst.
0 oy
2 cevap 15,512 göst.
0 oy
4 cevap 440 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,493,344 soru

24,399,937 cevap

350,048 kullanıcı

...