0 oy
398 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (30 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İliskiye girmeyi kaçıncı haftada bıraktınız şu an 34 haftalıgım bilmiyorum bi sakıncası var mı internet baktim 1 Ay kala önermiyorlar

7 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından
Doktorunuza danışın bir sorun yoksa devam edebiliyorsunuz
(30 puan) tarafından
Bi sorun görünmüyor cok sükür bebekte de bilemedim yine de
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Riskli değilse doğuma kadar, dr danış.
(30 puan) tarafından
Kaynanam benimle geliyor muayeneye odaya beraber giriyoruz utanıyorum onun yanında sormaya
(1,005 puan) tarafından
Doktorun söylüyordur sağlık sıkıntılarını yada sen sor herhangi bi problem varmi diye mesala canım, yada odadan kaynananla çıktığında geri girip sorabilirsin ona beklemesini söyleyip bisey bahane ederk
(1,717 puan) tarafından
Arayarak sorsan
0 oy
(696 puan) tarafından
Bir sıkıntın yoksa bir sıkıntı olmaz inşallah hatta artık son haftada drlar öneriyor diye biliyorum doğuma faydası varmış internette okumuştum galiba
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Eşim 9 ay istemedi. Zaten hamileliğim aşırı zordu bende istemedim. Risk yoktu bizim ama eşim biraz pimpirikli yapmadık. 
(170 puan) tarafından
Peki zor oldumu canim doğum
(2,940 puan) tarafından
Benim kızım dönemedi. Kanamada başladı acil sezeryan alındım ben.
0 oy
(13,419 puan) tarafından
doktor yasak demedikçe doğum anına kadar ilişki serbest. hatta korunmasız ilişki normal doğumu kolaylaştırır, yavaş yavaş açılmayı sağlar 
(13,419 puan) tarafından
kesi ve yırtık ihtimalini de azaltıyor ilişki.
0 oy
(135,296 puan) tarafından

son ama kadar devam ettiydik :unsure:

0 oy
(40 puan) tarafından
Bor sorun yoksa sıkıntı olmaz diye biliyorum hatta kasları rahatlatır normal dogum u kolaylaştırır demişti bana bir ebe tanıdığım ama en doğrusunu doktorun bilir birde yorumlardan gördüm de bana karışmak düşmez de eşin ile gitsen daha iyi olur sanki kontrol e ben kayinvalidem i bir defa yanımıza aldım kalp atışını duysun diye onun dışında hep eşim ile gittik kayinvalidenin yanında rahat olamazsın o yüzden söylüyorum lütfen yanlış anlama 
(30 puan) tarafından
Yok canım yanlış anlamam ama eşim çalışıyor o zamanlarda gelemiyor izin alamıyor o yüzden kayınvalidem benimle geliyor
(40 puan) tarafından
Anladım canım o zaman kayinvaliden den rica et muayeneye yanliz gir bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 254 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde hll_66 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 965 göst.
28 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Yağmurina☁️ (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,513 göst.
25 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde fffilizzz (181 puan) tarafından soruldu