0 oy
46 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (323 puan) tarafından
İyi günler hanımlar temmuzda kusadasi tatile gidecegiz 1 buçuk yaşında bebegimde var aşırı mi sıcak oluyor? Havasi nasıl oranın bir yandanda diyorum iptalmi etsem bebekle yapabilirmiyim sıcak bunaltirmi ya da oraya tatile gidenler zorlandimi yardım lutfen:(((

2 Cevaplar

0 oy
(162 puan) tarafından
Kaynanamla kayinpederimin evleri var orda, biz de herh yaz gidiyoruz 2-3 hafta kalıyoruz. Onların evi esiyor o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz. Klimasiz kalabiliyoruz mesela. Kalacaginiz yer nasil olur bilmiyorum. Bir de temmuz ağustos daha sicak oluyor tabi ama o zaman da deniz daha iyi oluyor.
(323 puan) tarafından
Ben o zmn 4 ten sonra falan gitmem gerek denize olsun havuza olsun evet en sıcak temmuz ağustos oluyormus denizi normelde dalgalimi oluyor peki denizi temiz oluyor mu peki
(162 puan) tarafından
Denizi genelde dalgalı oluyor. Ben bazen eşimle sabah 8 gibi kadinlar plajina gidiyorum 1 saat yüzüyorum o zaman durgun oluyor ama 10 dan sonra dalgalı oluyor. Kendi aracınızla daha durgun yerler bulabilirsiniz belki. Bazen jade nin yanına gidiyoruz daha durgun oluyor. Temizlik konusunda da sabah giderseniz temiz sonra kirleniyor kalabalık olduğu için.
(323 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim deneyiminiz için bende dediginiz gibi yaparım artik
(162 puan) tarafından
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(9,470 puan) tarafından
Havası sıcak olur ama denizinin geç ısındıgını duymustum.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 21 göst.
29 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Fatma1112 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hayal perest (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
9 Mayıs 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Büşraaaa (3,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 211 göst.
14 Ekim 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde dunyali _birisi (292 puan) tarafından soruldu

401,767 soru

12,027,176 cevap

36,243 kullanıcı

...