0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızım 5 aylik çok hevesleniyorum yıllar sonra buldum onu tecrübeli anneler kaç aylıkken deldirdiniz kulağını yada deldirdiniz mi nerde yapılıyor fikirlerinize talibim

21 Cevaplar

0 oy
(2,077 puan) tarafından
benimki 8 buçuk aylık bende cok hevesleniyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,943 puan) tarafından
32 aylık ben düsünmüyorum deldirmeyi. Benimki kulağı koparir cünkü. 
0 oy
(5,833 puan) tarafından
6 aylik deldirdim eczanede. ama kuyumcular da deler.cokta iyi oldu. vucudunun bir parcasi olarak buyudu. kendini bildikten sonra 1 yas 2 yas sonrasi deldirsem habire eli kulakta olurdu belki taktirmazdi bile
0 oy
(639 puan) tarafından
21 aylık deldirmek istiyorum ama kıyamıyorum. Az büyüsün aklı ersin istersen deldiririm diyorum. Ben ona hamileyken delirmiştim aşırı canım yanmıştı o yüzden hiiiç cesaret edemiyorum 
(13,433 puan) tarafından
Canim işte tam da bu yüzden aklı ermezken deldirmek en iyisi ben çok şahit oldum kulağında hiç delik tok genç kızlar heves edip deldirmek için geliyordu korkup vazgeciyorlardi
0 oy
(1,982 puan) tarafından
24 aylık deldirmedim. Deldirmeyi de hiç düşünmüyorum. Büyüdüğünde takmak isterse kendi deldirir. 
0 oy
(13,433 puan) tarafından
5 aylikti deldirdigimde bijutericide deldirdim şuan 2 yasinda
0 oy
(316 puan) tarafından
Heralde 8/9ayda deldirdik dedesiyle hiç sorun yok şimdi 18aylik 
0 oy
(2,733 puan) tarafından
2 yaşında delirmedim. Büyüdüğünde kendi istediğinde deldiricem. Gelişim aşamasında olduğundan kulakta büyüdüğünden deliğin yeri aynı kalmıyor. Belki küpe sevmicek etmicek benim kulağımda 10 delik var sadece kıkırdaktakileri kullanıyorum. Küçükken deldirdiklerini kullanmıyorum sevmiyorum.
0 oy
(579 puan) tarafından
Eltim 6 aylıktı kulaklarını deldirdi alişsin diye 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
3 tane kızım var ben busene anca nasip oldu derdirmek o an ağladı küçük kızım sonra da hiç sorun olmadı deldir istersen eczanede deliyorlar önce uyuşturucu bir krem sürdürüyorlar 20 dk sonra küçük bir cihazla tak diye küpeyi takıyorlar hiç zorlanmadan deldir bence keşke bence daha ufakkene takdırsaydım çok güzel görünüyor çünkü 
0 oy
(5,350 puan) tarafından
Canim daha cok kucuk. 3 yasa kadar onermiyolar. 

Yani cocugunun bedeni kendisi buyuyunce karar versin. 

Kucucuk bebege kupe takinca ne oluyo hic anlamam. Kulagi agrisa elllerini atiyolar bi de. Ne tehlikeli.
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Ben deldirmedim büyüdüğünde deldirsin
0 oy
(292 puan) tarafından
Deldirmiyorum. Deldirmeyecegim. Kayinvalidem aşırı baskı yapıyor. Ama reddediyorum. Çünkü kendi heves ettiğinde yapmasını istiyorum. Ayrıca bebeğiniz çok küçük. Diş çıkarırken bebekler kulakları ile çok oynuyorlar. Benim bebeğim küpesi olmadığı halde diş sancısı olduğu zaman kulağını kanatiyor cekistirirken. Bu riski almayı doğru buluyor musunuz? 

Mesela bir anne ben bebeğime dövme yaptırmak istiyorum çok heves ediyorum dese ya da işte dudağına piercing yaptırmak istiyorum dese ne düşünürsünüz? Doğru gelmez değil mi? Ben bebeğin vücudunda sağlık konuları dışında kalıcı bir şey yaptırılmasıni doğru bulmuyorum kendi büyüyüp heves edene kadar. 
0 oy
(417 puan) tarafından
3 aylık deldirdim şimdi 29 aylık hiç çıkarmadım sorunda yaşamadım 
0 oy
(606 puan) tarafından
1.5 yaşında deldirmeyi düşünmüyorum çok da önemli bir şey değil bence. İleride kendisi isterse beraber küpe alıp taktiririz 
0 oy
(801 puan) tarafından
Ben küpe takmayı sevmiyorum ama kızımı heves ediyorum bakalım biraz yaşına gelsin 10 aylık şimdi 
0 oy
(28 puan) tarafından
6 aylıkken delirdim ben bir kere olan elini atmadı Hiçbir şekilde biseyde olmadı yaani şuan kızım 4 yaşında bir gün olsn hala da elini atmış deil tam tersine öyle alışmış ki çok seviyor hiç cikarttirmiyor altın zaten sadece arada bir çıkartıp siliyorum 
0 oy
(4,840 puan) tarafından
Kı cok küçük dahaa. Benmkı 3 ysnda yennı deldirdim. 
0 oy
(521 puan) tarafından
Ben 9 aylıktı bebek market vardı burda orda deldirmistim
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Ben yaşında deldirdim bi sorun yaşamadım 5 ay daha küçük sanki

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 232 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 256 göst.
14 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Esrat (9,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 312 göst.
9 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Öykü'mün öykü sü (356 puan) tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,840 cevap

36,674 kullanıcı

...