0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Batsın böyle şehir bu ne ya dün akşam üstünden berli su yok içecek suyu zor buluyoruz mutfak dolabı aşşagı indi resmen bulaşık taşının üstü doldu su yok yok yanıyor ortalık banyo yapacak su yok sanırsın dağda yaşıyoruz Belediyeyi kaç defa aradım olumsuz yemek yicek hiçbirşey yok acaba dışardan mı söylesem eşim kızıyor dışardan yiyince haftada bir gün dışardan yiyoruz eşim gelince yoğun işi arayamıyor soramadım yemek yapma imkanım yok hepsi kirli 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız ver sipariş daha ne bekliyorsun :D

tarafından
10 kg marketten aldık küçük ilçe olduğu için sipariş veremiyorum hizmet yok yazıyor adres girince
-Reklam-
0 oy
(283 puan) tarafından
Ya dışardan sipariş verin yada boş şişeler ayarlayıp çeşme gibi Biyerden doldurun
tarafından
Eşim şehir dışında araba da yok
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Aç kalacak haliniz yok ya en ekonomiğinden iki döner söyleyin bari kız
tarafından
Küçük ilçede olduğumuz için adres girince bulunduğunuz bölgede hizmet verilmemektedir yazıyor
0 oy
tarafından
Mezarlıktan doldurun
0 oy
(8,156 puan) tarafından
Kocan yok öyle yazmışsın gidip su dolduramazsın yani mecbur sipariş vereceksin aç susuz kalacak halin Yokya 
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Pazar arabası bebek arabasi birşeyle şişelere doldur canım camiden biryerden kabın içine biri köpüklü biri duru su yap öyle öyle yıka biriktire biriktire nereye kadar verebiliyosan şimdi siparişle idare et sonra su doldurabileceğin yer bul icmeyede marketten hazır alirsin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,440,899 soru

23,686,260 cevap

310,608 kullanıcı

...