0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (721 puan) tarafından
Kızlar ben ilk evlendigimde 1+1 evde oturdum. Balkon vs yoktu 3 sene orda kaldık. Çocuk doğdu lohusa psikolojisi evden çok soğudum. Giriş kat soğuk oluyordu. 

4 ay önce 12. Katta kocaman bir rezidansta taşındık. Evi çok güzel ama sağlam bir ev değil. Burda yine post acmistim tavan çöktü diye. Daha o yapılmadan mutfağın diğer tarafıda çöktü. 

Evden aşırı soğudum. Güvenli bir ev değil. 

Eşimde tasinalim bahçeli bir ev olsun havyan tarım falan da yapiriz diyor. Bulmusta kocaman bahçeli meyve ağaçları vs olan biyer. 

Ama ben hiç köy evinde yaşamadım aslında seviyorum hobi bahçesi vardı ama arada günü birlik falan gidiyorduk yada 1 gece kaliyorduk.

Sobali vs olacak sizce yapabilir miyim. Börtü böcekten aşırı korkarim eşimde öyle zorlanır miyiz? 

Ay çok kararsiz kaldım. 

11 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Ay keşke eşimde dese koşa koşa giderim. Bende köyde yaşamadım arada büyükleri ziyarete giderim o kadar ama çok iyi. Hele cocuk olunca bulunmaz nimet. Daha güvenli, daha özgür daha sağlıklı. Tek soba sıkıntı benim icin. Ama insan ona da alışır. 
(2,939 puan) tarafından
Aman köy yerinde temizlesen ne olur temizlemesen ne olur :) vallahi keşke imkanımız olsa uçarim.
(721 puan) tarafından
Gaza getirme beni :)))))
(6,359 puan) tarafından
koy evi degilde sahil tatl koyu evi bahceli olabilir. :) yazlikci yeri oacak bana bag bahce tarla tapandan ziyade
(721 puan) tarafından
Casperiye senin kini buldukda biz mi istemedik bacım. Nerde o imkan. :))))
(6,359 puan) tarafından
:)) aynn onu bulmak da zor bende hulamadim daha hayal iste:)
-Reklam-
0 oy
(4,953 puan) tarafından
Bende istiyorum ama bizim köyde soba falan uğraşan yok elektrikli kalorifer kazanı yada kömürlü kazan yaptiyorlar her yer ısınmış oluyor ve rahat :) annemgilin köyde evi var sadece yazın gidiyorlar bildiğin villa tarzı ev 
(721 puan) tarafından
Evet mantıklı ama elektriklede başa çıkılmaz gibi.
0 oy
(176 puan) tarafından

image

Bende şehirde yaşıyordum sonra bor köyde kendimze  arsa aldık ev yaptık şehir merkezi 30 dk uzakta arabayla gidip geliyoruz ben çok memnunum Evin içini yap böcek falan gelmez ki ilkbaharda ilaçlama falan da yapılır ben nane ektim bu ilkbaharda ektim nasıl güzel bakar mısın umarım sana da nasip olur ben memnunum ilerde de çok zorlanirssm çarşıda da ev bakarım belki ama şuan çok mutluyum çok şükür ve hamileyim hemen hemen her şey doğal 
0 oy
(7,969 puan) tarafından
Köyde yaşamam sobalı evde de yaşamam. Ama şehir içinde ya da çok yakınında herşey ayağının altında olan kasaba yerlerde bahçeli müstakil ev isterim. Müstakil evin zorlukları da var tabi mesela böceği faresi bitmez. Sobalı olunca külü pisliği kokusu bitmez. 
0 oy
(706 puan) tarafından
Bir ay olacak geldim hiç pişman değilim temiz hava bol güneş yeşillik insan uyuduğunda dinlendiğini hissediyor. 

Zorlukları elbette olacak ama ben artılarına bakıyorum. 
0 oy
(241 puan) tarafından
Yaşarsın derim tek kelime 
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Sobali tek eksisi ve en buyuk eksi

Bahceli ev candir oh.mis 

Ama.buyuk sehirse guvenlik kismi da skntili iyi bir guvenlik kameraso kilit vs cok dikkatli olunmali
0 oy
(2,538 puan) tarafından
Aaa bizim hayalimizi başkaları yaşayacak .mis mis yaparsin canim n'olacak .illaki zorluğu şeyi oluyor ama çocuk için çok iyi olur miss gibi ohh ekersin biçersin.ama börtü böcekten korkuyorsan işin zor yapamassin 
0 oy
tarafından

Böcekleri seviyorsan git tabi :D

Ben müstakil 2 katlı binada oturuyorum . Hamam böceği çıkıyor evimden :angel:

(721 puan) tarafından
Ay kız hamam böceğine asla tahammülum yok. Aşırı aşırı korkuyorum. Gerçi şans yoksa Apt. Da çıkıyor.
0 oy
(1,089 puan) tarafından

Bizim köy de çok güzel çok doğal ama tek sorunu ekmek pişirme ve inek sağma ..bu ikisi olmasaydı kesin tasinirdm:Dsoba kolay ya dert etme ...

(721 puan) tarafından
İnek falan korkarım da ekmek pisiririm. Kız artık köylerde bile ekmek pişirme kalmadı
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Elimde olsa şimdi taşınırım müstakil eve çünkü hem geniş oluyor hemde çocuklar için velinimet geçen sene köye gittik bayramda benim çocuklarım evin içine gelmezlerdi kavga yok gürültü yok saat oluyordu 7 hepsi biryerde uyuya kalmış okadar güzeldi şimdi ise apartman dairesinde gece 12 de zorla yatağa koyuyorum uyusunlar diye 

Soba mesellasine gelirsek ha kömür odun aldın ha elektrik ile ısınsın gerekirse klima kullanırsın zor değil yeterki insanın huzuru olsun gerisi boş 
(721 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun valla. Eşim bı ev bulmuş orayada doğalgaz gitmiş sadece eve çekilmemiş. Eğer ev sahibiyle anlaşırsak en azından doğalgaz sobası bile olsa baya rahatlatır beni
(1,716 puan) tarafından
Tabi canım valla müstakil ev hayattır öyle bir seçeneğin varsa git çocuğun için de olsa mükemmel olur doğa içinde yaşar ne güzel

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 531 göst.
0 oy
28 cevap 723 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ozlemyy (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 783 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &Alya& (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.

412,702 soru