0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Kızlar sabahta post açmıştım bugün 2. Gün çişim var diyor 3. Defadır götürdüm lazimliga çok azıcık yaptı ama böyle mizmizlanarak . Allah aşkına bana motive edici bişey diyin doğru yoldayım dimi devam ediyim yani böyle böyle devamı gelicek dimi dün çişim var bile demiyordu

2 Cevaplar

0 oy
(559 puan) tarafından
Ooo canım daha yolun basindasin sen 2.gunden çişim var dediyse işin kolay zaten :)) önce az az yapar birazıni üzerine yapar tam tutamaz çiş var der yapmaz yok der üzerine yapar 5 dk sonra öyle öyle ogrenicek. 1 hafta 10gune anca çiş olayını kavriyorlar bence sabırlı ol acele etme yavas yavaş alışır sonuçta hiç bilmediği bir durum cisi kakayi bez dışı bir yere yapmak 
(669 puan) tarafından
Vallahi çok zormuş ya yemin ederim 1 ay önce tüp mide ameliyatı oldum inan ki bu kadar zorlanmadım . Çocuk akşam 9 da uyuyp sabah 8 e kadar çişini tutuyor kupkuru kalkıyor ama gün içinde lszimliga yapmamak için kıvranıyor resmen 10 dakikada 20 kere cisim var dedi her seferinde götürdüm yapmadi en son 3 4 damla yaptı sonra gitti yine pijamasina yaptı bu ne kadar sürecek böyle ya
(559 puan) tarafından
Sürekli götürme canım sorma da yarım saat 1 saat de bir sor tuvalete oturunca da biraz beklesin hemen kalkmasin oyala 5 10 dk felan yine yapmazsa kaldır sürekli şöyle çiş kaka tuvalete yapılır sen artık büyüdün bez yok diye anlat kitap oku bizde kitaplar çok işe yaradı birde oyun hamuruyla oyuncaklarla hep oyun üzerinden anlat bizde ise yaramisti
-Reklam-
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Tuvalet eğitimi zorlu bı süreç ama pes etme doğru yoldasn sadece ona sürekli çiş var mı diye darlama alıp tuvalete götürme çocuklar inada bindiriyor altına koltuga halıya yaparsa kızma evet zor ama kızma :D zamanla alışır kendi söyler bı büyük tuvalette zorluk oluyor korkuyor çocuklar ona da alışıyor gidiyorlar öğrettin mi ohh mis :D 
(669 puan) tarafından
Vallahi bilmiyorum nolucak ya şuan uyudu yarın 3. Gün 2 kere çok azıcık çişini yaptirabildim ama çok az resmen sıkıyor kendini ama dün çişim geldi kakam geldi demiyordu bugün diyor gidiyoruz ama yapmıyor bakalım yarın ne olacak . Vallahi çok zor Allah 2 çocuğu ve daha fazlası  olanlara sabır versin sürekli aynı yolları yürüdüğünü düşünsene
(4,708 puan) tarafından
Allah annelere sabır versin

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,650 soru

23,595,370 cevap

305,767 kullanıcı

...