0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (2,233 puan) tarafından
Hamazinc   Bepanthol Fito krem hiçbiri geçmedi Molfix bez kullanıyoruz doğduğundan beri 4 buçuk aylık hangisi iyi gelir 

41 Cevaplar

+2 oy
(360 puan) tarafından

Sudocrem kullaniyorum ben benim kiz pişik olunca

(988 puan) tarafından
içinde kısırlık yapıcı ve kanserojen mad var canım kullanma bence
(360 puan) tarafından
Hadi ya ben bilmiyordum o kadar kötü olduğunu
(988 puan) tarafından
araştırablrsn istersen.sodyum benzoat vr içinde.c vit birleşip vucutts benzen oluyor.içeriği diye yazıp kimyasalların ne işe yradığına tek tek bkmıştm.bnde kullanıyodum bırktm bi de popişlerine sürüyoruz çok tehlikeli
(988 puan) tarafından
kantaron yağı sürğyorum ben hemen geçiriyor hemde doğal
(360 puan) tarafından
Bende onu kullanayim o zaman teşekkür ederim
-Reklam-
+2 oy
(2,704 puan) tarafından
Mavi hametan çok etkili. 
(2,233 puan) tarafından
O da evde var canım bir deneyyim
+1 oy
(883 puan) tarafından
Arko yağlı krem hani şu tüp şeklinde olanlardan denediniz mi. Pişik herzaman bezle alakalı değildir alerji belirtiside olabilir dikkat edin derim.  Islak mendil kullanmayın altını yıkayın ve kurulayın nemli kalırsa pişik geçmez 
+1 oy
(533 puan) tarafından
Ozellikle cinko icerikli kremler tercih edin daha iyi
(3,059 puan) tarafından
Desitin olacak yanlis yazmisim sudokrem diger bilesenleri agir.kimyasal diyolar cok temoz icerikli degil bence ya mustela yada desitin alsn post sahibi
(533 puan) tarafından
Sudokremmi ben temiz saniyodum bi bakim iceri iyi deilse bende kullanmam
(3,059 puan) tarafından
Bakin buraya da cvp yazarsaniz post sahibine de faydasi olur sanirim benim oglan buyudu artik pek ihtiyacim kalmadi
(533 puan) tarafından
Aynen bilgi icin tesekkur ederim banada faydasi oldu postu acan kiside faydalanir
(2,233 puan) tarafından
Ben dün post açıp post açtığımı unutmuşum bugün al da görüyorum cevaplari  teşekkür ederim
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Belki bezdendir bezi değiştir. Krem olarak da hametan pomad ve mustelanin kremi çok güzel 
0 oy
tarafından
Benim kızım da öyleydi sarı hametan kullandım o fayda etti
0 oy
(13,291 puan) tarafından
kantaron sürdüm ben geçti. travazon geçirmedi 
0 oy
tarafından
Bephantol yada hamazinc krem 
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Hametan,bepanthol,mustela kullandım şimdiye kadar en çok musteladan memnun kaldım ama diğerleride sürer sürmez geçirdiği pişiği
0 oy
(3,427 puan) tarafından
Canım travazol yada locoderm. Ama bunu sürekli kullanma 1 hafta tedavi eder gibi kullan. Sonuçta bunlar normal pişik kremi değil tedavi edici ilaç 
0 oy
tarafından
Öncelikle pişik olmamasına dikket etmen lazım ğenelde kaka yaptığında biraz dururca hemen pişik oluyor oğlum ama ben yapar yapmaz 2 dakkua bile bekletmeden altını alırım ayrınca havalar ısındı altını belli saatlerde aç hava alsın ve islak mendil veya bezle silinca ıslak birakma arkasından kuru bir bezle sil islaklık kalıncada pişik olur krem olarak bepünthol kullanıyarum ben yoğun sürüyorum hemen ğeçeriyor bez olarak baby turco kullanıyorum bezide değiştirebelirsin yazık bebek canı acıyordur
(2,233 puan) tarafından
Zaten bu ikinci bebeğim altına kağıdı bırakmıyorum kesinlikle ama sanırsam çok hassas ciltle ondan hep pişik
k oluyor
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Bakkalarda satılan arkolardan al küçük olanı al ,yeşil beyaz olan ,yada hazır bezi değiştir 
0 oy
(16,507 puan) tarafından
Trosyd dene çok az bir şekilde sur 
0 oy
(674 puan) tarafından
Kesinlikle Travazol ama öyle her gün günlük kullanmıyorum pişik olmuşsa kızarıklığı geçene kadar tek sürüyorum ondan sonra da günlük ya kantaron yağı yada hametan kullanıyorum. 
Bepanthol, Mustela, Hamazinc bunları da kullandığım da çok faydasını görüyordum.
0 oy
(962 puan) tarafından
Pure baby kullanıyorduk çok kötü pişmişti kızım bepantol hametan kullandım naptıysam düZelmedi bezini değiştik molfix kullanıyorum birde hamazinc tyrosid verdi eczacı 2 gün her değişmede sürdüm çok iyi geldi şimdi sıkıntı yok
0 oy
(3,492 puan) tarafından
Poplin diye krem kullandım geçiriyor e bebekte var
0 oy
(3,492 puan) tarafından
Popolin diye krem kullandım geçiriyor e bebekte var
0 oy
(3,200 puan) tarafından
Baby turco kullanıyorum 11 aylık daha 1 kere pişik olmadı şükür.
0 oy
(58 puan) tarafından

Pişik olduğunda hemen geçmiyorsa trosyd diye bir krem var sürüyorum, üzerine e bebeğin pişik kremini sürüyorum bir sonraki bezi açtığımda baya düzelmiş oluyo. 2 kızım da da bu geçmeyen pişiklerdr trosyd elim ayağım oldu resmen

Bunu sadece pişik olduğunda sürüyorum. Diğer pişik kremini normal günlük kullanabilirsin 
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Molfix mavi paketli olan bizde de pisik yaptı bebegimin cildi cok hassas birçok bezi kabul etmiyor molfix pure soft ,sleepy natural ve prima premium care dışındakiler pisik yapıyor..pisik kremi olarak bepanthol ve sebamed bize yaramadi. Cok ilerlediyse önce tedavi amaçlı merhem yazdir doktora 3-5 gün kullandıktan sonra düzenli kullanım için pisik kremi olarak sudokremi öneririm temizlerken islak pamuk yada islak mendili yıkayarak kullanabilirsin. Bezini değiştirirken altının kuru olmasina dikkat edersin iyilesene kadar ara ara havalandir özellikle kakasını yaptığında bir süre havalandir öyle değiştir. Eğer alerjik bir sorunu yoksa iyi gelecektir tekrarlarsa o gün ozellikle ne yediğine dikkat et. Benim bebeğim patlıcan ve kapya biber yediğinde 2 saat içinde pisik (aslinda alerji) oluyor. Umarim faydası olur cok gecmis olsun 
(1,037 puan) tarafından
Bu arada 4bucuk aylikmis zaten ek gida almiyordur alerji kısmına kadar olan söylediklerimi uygulayabilirsin canım
(2,233 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım doktora yazdırıp ondan sonra deneyeceğim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 137 göst.
26 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecem44 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 230 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (433 puan) tarafından soruldu

410,489 soru

12,347,405 cevap

40,238 kullanıcı

Kategoriler

...