0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (4,677 puan) tarafından
Kızlar bahar dizisi çok iyi değil mi ??  Aldatilan bı kadının susmak yerine kendi ayakları üzerinde durup asla boyun eğmemesi gerektiğini anlatıyor bence örnek bi dizi 

Bahar in aldatildiktan sonra Timur ve rengin e ilahi adaletin tecelli etmesi keşke gerçek hayatta da böyle olsa keşke çoğu kadın susmak kendini unutup eve kapanmak zorunda kalmasa öyle çok insan var ki etrafımızda burda susup ses çıkarmayan rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın bu konuda :/

4 Cevaplar

0 oy
(7,391 puan) tarafından
Keşke olsa..... 

Ama ben birçok kadında bu gücün olduğuna inanıyorum istesek 0 dan başlama gücü hepimizde var bana göre gerisi bahane ama çocuklar var ama işim yok ama ailem arkamda değil amalar çoğalır kimisi konfor alanından çıkmak istemiyor kimisine ise yeniden başlama yükü ağır geliyor ha birde kocasını püripak ilan edip karşıdaki kadına düşman olan tayfa var 
(4,677 puan) tarafından
Malesef saymakla bitmez bunlar. Türk aile yapısı çocuğunla baba evine dönme elalem ne der çocukla geri dönmüş büyük çoğunluk bunun için gidemiyor geri susup oturuyor malesef
-Reklam-
0 oy
(8,440 puan) tarafından
Ay bu akşam bahar vardı demi ben onu izlemeyi unuttumm :)) 
(4,677 puan) tarafından
Evet canım salı günleri vazgeçilmez:)
0 oy
tarafından
Baharı izliyordum oda boykot listeme girdi malesef **.rail ürünleri rakamını yaptılar bitti benim için 
(4,677 puan) tarafından
Malesf ya ikidir yaptılar benim de dikkatimi çekti
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Bahar ın mücadelesi kendi ayakları üzerinde durmaya çalışması çok güzel. Ama yinede örnek bir dizi değil farkettiyseniz her kadın aldatılmış aldatılmayan yok.. ve evli 1 tane bahar var oda boşanma aşamasında ve başka hiçbir evli yok. Evlilik dışı hayatı özendirme çok var. Evlenirsen muhakkak aldatılırsın die bir msj var.. sadece baharın kendisi için izliyorum onuda çocuklar yokken uyurken izliyorum. Şu zamanda çocuklarla izlenecek hiçbir dizi yok bi Gönül Dağı var oda aşırı dramatize oldu . 
(4,677 puan) tarafından
Evet gönül dağı benim de favorim ilk bölümden beri izlerim hatta kızım da çok sever onu ama dediğin gibi bu aralar fazla ağlıyoruz onda çocukla izlenmiycek hale geldi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mryftma (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 450 göst.
21 Ağustos 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (5,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gokbenoya (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 303 göst.
9 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,110 cevap

45,384 kullanıcı

Kategoriler

...