0 oy
667 göst.
Diğer kategorisinde (5,344 puan) tarafından
Kizlar makinadan cikti dunden beri surekli dormicum inf gidiyordu çocuk kendine gelemedi en son doktor yanlislikla kapatti 2saat almadan furdu kendine geldi masal o sira ac oldugundan çok agladi doktor ajite diyip tekrar basladi ben istemedim basladi cocuk yine uyutuldu en son masal uyandi ayakta durramiyor disari gitmek istiyor kalkamiyor bide kafasini yatak krnarina vurunca zorla kapattik dormicumu yan yataktaki çocuk ex oldu bizimkinin hic bi serumu yok sadece nobet takibi olursa tekrar entube etcez dedi imza atip çıkardım çok sukur iyi gibi suanda nobet sonrasi hep ajite oluyor bi onumuz var hafif daraliyor ama saturasyonu 9899solunumu da iyi dua edin kazasiz belasiz eskisi gibi olsn. Allah razi olsun hepinizden iyiki varsiniz 

13 Cevaplar

+1 oy
(976 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun epilepsi mi 
(5,344 puan) tarafından
Epilepsi sturge otizm bobreklerinde genisleme kalbinde delik daha ufak tefeklerimizde var
(976 puan) tarafından
Rabbım şifasını versin inşAllah masalına
tarafından
Rabbım şifa versin böbrek genişlemesi kac mm
-Reklam-
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Çok sevindim Allah birdaha biribirinizden ayırmasın 
0 oy
(998 puan) tarafından
Amin canım benim dua edeceğim inşallah bu gece Rabbim esirgesin korusun tez zamanda sıhhatine kavuştursun inşallah ♥️♥️♥️
(5,344 puan) tarafından
Allah razi olsun canim iyiki varsin
(998 puan) tarafından
Siz de öyle sizden de Allah razı olsun
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah bidaha yaşatmasın inşallah. 
(5,344 puan) tarafından
Saol canim insallah
0 oy
(3,385 puan) tarafından
İnşallah bu son olur. Prenses'e çok çok geçmiş olsun ❤️
(5,344 puan) tarafından
Saol canim insallah) lakmacun diye dolaniyor simdilik normalde yemez.d
(3,385 puan) tarafından
Acıkmış kıyamam ona ben. Şifa olsun ❤️
0 oy
(2,134 puan) tarafından
Şükürler olsun. İnsallah tez zamanda iyi olur. Bir sadaka verin nazar duası okuyun yavrunuza bol bol . Geçmis olsun çok sevindim vallahi ya . Rabbim kimseye yaşatmasın sana da tekrar yaşatmasın inşallah
(5,344 puan) tarafından
Aksam ayarladik canim kan akitcaz onu da 3kapiya dagitcaz
(2,134 puan) tarafından
Şifa olsun kuzuya Allah kabul etsin inşallah
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Canım yavrun masal kaç yaşında ? Epilepsi tedavisi görüyor muydu? Benim kızımında ateşli habale geçmişi var çok üzülüyorum böyle yavruları okuyunca ama iyi olmasına da çok sevindim.
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim sizi birbirinize bağışlasın inşallah bugünlerde geçecek anne kız daha çok güzel anılar biriktireceksiniz
0 oy
(19,865 puan) tarafından
Ay çok şükür Allah'a. Sağlığına kavuşsun inşallah biran önce.minnos . Allah'ım sifalar versin . Çok sevindim 
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim kalıcı şifalar versin inşaAllah 
0 oy
(310 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Sağlığına çabucak kavuşsun, onun keyfi sizin huzurunuz yerinde olsun.
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Allah şifalar versin,bir daha hastane kapılarında korkuyla bekletmesin inşallah ❤️
0 oy
(51,567 puan) tarafından
merak edip baktim hesabına simdi nasil canim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 370 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,722 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 303 göst.
0 oy
4 cevap 276 göst.
+2 oy
35 cevap 1,280 göst.

409,793 soru

12,320,083 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...