Arkadaşlar merhaba..
Bu sıralar hayatım pek Yolunda gitmiyor çok şükür halime
Hayatım okumakla geçti diyebilirim hiç bir işe girip çalışmadım zaten biraz da sosyal fobim var sınava hazırlandım atanamadim zaten devletde tasarrufa gidiyor atamalar azalacak .
Bunun yanında eşimin azosperm olduğunu öğrendik doğal yolla çocuğumuz olmazmış tüp bebek tedavisi vb bakılacak eşimin abisinde de aynı sorun var ve yıllardır tüp bebek denedikleri halde tutmuyor yani yaşları 45 vardır şuan.
Evde bir çocuk sesi neşe duyamacak olmak benim için zor bu düşünceler deyim her şeyin hayırlısı tabi ..
Ancak bugünlerde dert ettiğim başka bir konu daha var evde herşeyi dort dörtlük yapmak isterim yapmaya çalışırım yemek temizlik eşime ilgi vb bunun yanında kendime bir inst. Sayfası açtım kapı süsü filan yapıyorum büyütmeye çalışıyorum sayfayı hiç sipariş alamasam da yani boş durmamaya çalışıyorum ama bu aralar eşim bana çalışmam gerektiğini vurgular gibi geliyor yani şaka yollu bana yararından çok zararın var dedi bu Instagram konusu da onun fikri gibi evden pasta yapıp satan birisini örnek verdi bende yapabileceğim bir şeyi denemek istedim yani anlayamadığım ama alttan alta hissettirdigi şeyler.
Dışarda çalışmak da beni ürkütüyor böyle hayal etmemiştim .
Bu sene de denemek için gireceğim ama hiç ümidim yok çünkü calisamadim bir şeyler çıktı hep mevlüt hastane işleri filan..
Ama eşimde artık sınava çalışma işe gir çalış der gibi direk söylemiyorda.
Abisinin iş ayarlayabilecegini de söyledi ..
Çocuğu olmayan birisi illa çalışmak zorunda mı ? Veya siz böyle bir durumda ne yapardınız?
Not : önceden bukadar sosyal fobim yoktu ancak evlendikten sonra eşimin ailesinin dış görünüşüm hakkında daha yaşlı durdugum kilo vb laf sokmaları beni iyice içe dönük yaptı bu yüzden de insanlar ile çok fazla yüz yzue olduğum bir işte yapamam