0 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (370 puan) tarafından
Sorum yukarı da

15 Cevaplar

0 oy
(5,747 puan) tarafından
Valla 4 yaşında tam bir eziyet kahvaltı sadece yumurta çikolata yiyor diğer öğünlerde de makarna pilav çorba asla başka bişey yemiyo sabırla bekliyorum düzelir diye.
(988 puan) tarafından
çikolatadan bn bile vazgeçmkte zorlandım yaş 25 kndi kndine sanmıyorum düzelsin.içinde palm yağı var kanserojen mad lütfen yedirmyn çocuklarınıza
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 yaş bugün 3 halka sucuk yedi 1 yumurta buğday Ruşeyimli yarım tost ekmeği karadur reçeli bizde sadece kahvaltı var yemek yok ne öğle yer ne akşam 
0 oy
(539 puan) tarafından
Oglum uc yaşında birgun yumurta diger gun patates diger gun krep o sekilde yior aksama kadarda makarna pilav cikolata aburcubur yior corba bile icmiyor birde süt cok seviyor kendimi tutmaya calisiyorum sinirlenmemek icin ama yok yemior 
(1,909 puan) tarafından
Benim.oglumda 4 yas aynı şeyleri yiyor coba olarak sadece yayla çorbası bazı günler hicbisey yemiyor
0 oy
(3,312 puan) tarafından
Kafasına göre bugün sadece menemen yemek istedi. Dün yumurta yemişti. Bazen peynir zeytin yiyip kalkıyor. Haftada bir gün patates kızartıyorum onuda seviyor 
0 oy
tarafından
Bende burda beklim 

7 aylık kahvaltıda ne veriyorsunuz
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Kıyma lı yumurta kavurmalı yumurta sucuklu yumurta labne peyniri geçen gün içli köfte diye ağladı sabahın 6 sında bundan 2 hafta önce de 6.30 da lahmacun diye tuutturdu allahtan buzlukta vardı yumurtanın içinde hrrhangi bi şarküteri ürünü yoksa onu da yemez tipik kürt çocuğu babasına çekmiş damak tadı 
0 oy
tarafından

Başımın eti yerler :D

0 oy
(882 puan) tarafından
En zorlandığım öğün kahvaltı. Çeyrek avakado az labne az yumurta yer bazende yemez kutu ekmek yer yeni yeni ballı ekmek veriyorum tatlı olunca yiyor ama abartmıyoruz sonra diğerlerini yemiyor. Tabi benimki daha bebek 14 aylık djjdjdjdj
0 oy
(7,803 puan) tarafından
Seçmezler ne koyarsam yumurta peynir sucuk kaşar menemen patates vs vs (maşallah) 
0 oy
tarafından
Yemin ediyorum yedirens kadar canım çıkıyor bişey yemiyor eskiden kendisi yerdi şimdi yok yoğurda ekmek dogruyorum öyle veriyim 4 yaşında bıktım iştahsız ya
0 oy
(7 puan) tarafından
Menemem kızım haslanmıs yumurta oglum omlet sevıyo. Patates kızartması peynır salatalık kalem boregı poğaça katmer krep pankek valla maşallah dıyım duskunler yemeye hamur ısını daha cok sevıyolar ama daha cok saglıklı beslensınler ıstıyorum elımden geldıgınce
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Yumurta krep sucuk patates kızargması menemen tost bazen sadece kahvaltılık verırım peynır zeytn bal falan 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
En sevdikleri kaymak, haşlama yumurta beyazı, pankek, kıymalı yumurta. Ama hergün versem hayır demiceği yulaf ezmesi. Onu sürekli istiyor ama vermiyorum. 
0 oy
tarafından
2 hafta öncesine kadar haşlanmış yumurta yerdi ama artık hiç birşey yemiyor 2 haftadır aç resmen
0 oy
(13,876 puan) tarafından
2 yaşında yumurta mutlaka olacak onun dışında bazen salatalık bazen kaymak bu kadar

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 263 göst.
0 oy
20 cevap 405 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 462 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (850 puan) tarafından soruldu