0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (806 puan) tarafından
Şimdiden çok sıcak ya bide Urfa'ya geldik daha da sıcak oğlum 8 aylık sıcağa alışıkta değiller ya çocuğu duştan çıkarıyorum yine terliyor isilik çıkarıyor nasıl yapacağız bu sıcaklarda zibinla duruyor ne uyuyabiliyor ne bişey ha bire elini yüzünü yıkıyorum boş 

7 Cevaplar

0 oy
(16,201 puan) tarafından
Klima yokmu 
(806 puan) tarafından
Kayınvalidem onlardayim klima yok vantilatör çalışıyor ama boş ya bide çocuk terliyor vantilatör direk vursa hasta olur diye korkuyorum
(16,201 puan) tarafından
Çocuğun yanına koyma ama.odada olsun açık.halde.wn azından serinlemez mi
(1,020 puan) tarafından
evet cocuga vurdurmadan calistirabilirsin ben cati katinda duruyorum dun gece vantilatoru duvara cevirdim oyle guzelce uyudu onceki gece sirilsiklam terlemisti bi saat oturmustu uyuyamamisti dun gece cok sukur done done uyudu
(806 puan) tarafından
Evet öyle yapayım yoksa uyuyamıyoruz ya çok kötü
-Reklam-
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız çok sıcak . 
(806 puan) tarafından
İki gündür geldik mahfolduk bide zaten diş çıkarıyoruz gelmez olaydım ya mecbur geldim o da böyle işkence oldu
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun bende hiç gelemiyorum sıcaklara kış insanıyım helede çalışmak daha beter işkence yaz sıcaklarında biran evvel Eylül gelsin diye bakıyorum inan:(
(806 puan) tarafından
Evet ya bide çocuk daha çok sorun yaşıyor biz dayanamiyoruz onlar ne yapsın
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Benim kızım da başlarda aynıydı. Urfa sıcağı gerçekten başka. Ama alıştı. Klima açıyordum ben. Şimdiki evimizde klima yok çok zorlanıyoruz.
(806 puan) tarafından
Evet ya klimasız çok zor
0 oy
(8,873 puan) tarafından

image

Ben nereye vantilatör oraya oğlumun odası merdiven tarafından kalıyor orası serin güneş vurmadığı için sıcak olgudundq onun odaya çekiyorum vantilatöru
(806 puan) tarafından
Bende çalıştırdım çocuğa vurmadan biraz serin oldu ama bakalım ya biran önce bayram gecsede evimize donsek Ankara bu kadar sıcak değil
0 oy
(6,333 puan) tarafından

Klima 16 da ona rağmen böyle buharlaşacağız 

image

(806 puan) tarafından
Yandık yandık piştik
0 oy
(10,975 puan) tarafından
coğrafya kaderdir :) Osmaniyelim, Adana'da yaşıyorum 34 senelik Çukurovalıyım. sıcağa severim ama esmesi lazım artık. yavrumu perişan halde yoksa sallamam ben, bünye alışkın:)
(806 puan) tarafından
Biz Ankara'da yaşıyoruz ailelerimizin yanına Urfa'ya geldik burası çok fena çocukta sıcağa gelemiyor piştik yani biz bile dayanamiyoruz
(10,975 puan) tarafından
kanala atlayacam az kaldı, akşam haberlerine çıkarım herhalde, rüzgar esiyor arada ama sıcak zannedersin fön makinesi tutuyorlar tepeden
(806 puan) tarafından
Hiç sorma ya mecbur geldim bu defa geldiğime bin pişman oldum zaten çocuk kalabalığa alışık değil diye zarzor uyuyor bu defa sıcak uyanıyor sinirlerim altüst olmuş durumda
(10,975 puan) tarafından
cumaya falan biraz düşecekmiş hava sıcaklığı
(806 puan) tarafından
Hadi inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 582 göst.
21 Mart 2024 Aile kategorisinde halalpdgn (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 249 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

403,644 soru

12,093,249 cevap

36,386 kullanıcı

...