+1 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
5 yıldır aynı evde oturuyorum bu yıla kadar evde hiç karınca görmedim bu sene evi süpürüyorum yarım saat sonra bakıyorum her yer karınca ilaç sıkıyorum yine geliyo napıcam evimi ilaçlama yapmak lazım acaba banyoda tuvalette her yerde karınca var

9 Cevaplar

0 oy
(455 puan) tarafından
Aynı dert bendede var karınca yemi aldım bir işe yarmadi bütün ev karınca dolu bende 4 yıldır bu evdeyim bu sene oldu bende durayım surda
(310 puan) tarafından
Ne oldu eve ben anlamadım aynı ev asla bir tane bile görmedim bugüne kadar
(455 puan) tarafından
Bende ilk kez görüyorum hatta bazıları kanatlı olmaya başladı ya tablet alicam oda ise yaramazsa ilaclticam evi komple
-Reklam-
0 oy
(1,111 puan) tarafından
Benzin kokusuna gelmiyormuş nasıl yapacaksan artk onuda, biberiye yagi kokusu yuvasının önüne damlat ben denedim başka yerden yine çıkmıştı mecbur ilaç yaptım artk
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Çıktığı yer bulup oraya tarçın kahve falan koy kokuya gelmiyolar. Yada çamaşır suyu dök ondanda kacarlar
(310 puan) tarafından
Bulamıyorum ki nerden geliyor
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Bayerin karınca granülü var eczaneden alabilirsiniz  işe yarıyor 
0 oy
(149 puan) tarafından

Aynı sorun bizde 5   6 yıl oldu vardı kışın yok yaza doğru evi basıyorlar 6 katta oturuyorum bide ne yaptıysak yok olmadı eşimin veteriner arkadaşı bi ilaç soyledi suyla karıştırıp sprey şişesi de sakladıkları kuytu köşelere sık dedi yaptım zararsız dedi ama ben yinede o gün evde kalmadım  sonuç mükemmel tek seferde bittiler başım rahat valla 

image

(310 puan) tarafından
Aaa alayım
(149 puan) tarafından
Bi camsil şişesine 1,5 kapak zaten yoğurt gibi kıvamı var veteriner tekrar ederse yine kullanin dedi çok şükür tek seferde bitti spreyin yarısını bile kullanmadim ben sarı güç şişesinde yaptim
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(107 puan) tarafından
Tuz deneyin deliklere tuz dokun
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Filit jel var al bidaha gelmezler ben hem hamam böceklerinden hem karıncalardan kurtuldum.
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Nane yağı ama dikkatli kullanın 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Bende geçen yaşadım bu durumu internet kablosu için minik delik var oranın kenarından girmişler  1.kat evim camda çiçeğim vardı onun toprağını eşelemişler içine girip yuva yapmış çiçeğimi atmak zorunda kaldım. Ben sarımsağı ezip girdikleri deliğe koydum bayadır gözükmüyorlar o mu etki etti yoksa çiçeği attığım için mi gittiler bilmiyorum canım ama dene bakalım 1 diş sarımsak ez girdiği yere koy onların

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 223 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 443 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 222 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 264 göst.
26 Haziran 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,495 soru

23,666,297 cevap

309,283 kullanıcı

...