0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Çok kötü bisey sürekli kaşıntı ısırık var nasıl geçer bu

2 Cevaplar

0 oy
(59 puan) tarafından
Bende geçirdim. Doktor ilaç veriyor . Onu kullanmaya başlayınca bütün kıyafetleri nevresimleri önce poşette bekletip sonra 60 derecede yıkadım. Bütün evi en ince detayına kadar sirkeyle temizledim . Wilkinson diye bı ilaç var baya kötü kokuyor ama etki ediyor . 
(1,883 puan) tarafından
Abim önerdi 3 tane al kötü kokuyor ama etkili dedi bende 1 tabe aldım onlar iki kişi kullandı o yüzden 3 demiştir diye düşündüm. Allah ım böyle bi koku yok af edersin bokk daha güzel kokuyor iki çarşaf serdim koltuğa iki kat giyindim öyle uyudum salonda. Geçen gün 3. Kez koltuk yıkadım hala kokuyor. Başka ilaçlar kullandım ben çok ilerlemeden başladım eşime ve oğluma bulaşmadan atlattık. Banada bebek yeğenimden gelmişti. Wilkinson yazdığın için sana yazmak istedim nasıl dayandın o kokuya
(59 puan) tarafından
Dayanamadimm:(( ilaç sürülüyken giyindihimiz kıyafetleri falan çöpe attım asla kokusu çıkmıyordu çünkü. Ondan önce ilaç kullandım etki etmeyince mecbur wilkinson kullandık.
-Reklam-
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Cnm o karışım ilaç ve alttaki bayanin yazdığı ilaç aşırı kokulu. Kıyafetten kokusu bile çıkmıyor. Hepsini kullandım yine tekrarladı. Çaresini özel hastane cildiye doktorunun yazdığı xiabion losyonda buldum. Baya da uzun gidiyor. Kokusuda digerleri gibi katran kokmuyor lavantalı. Bunu al başka birşey almana gerek yok. Birde tüm kıyafetler en az 3 ay 60ferecede yikanacak
(1,037 puan) tarafından
3gun boydan boya şurup 4. Gün banyo yapacaksin   . Baktın kasiniyosun gene aynı yapacan
(1,037 puan) tarafından
Cnm yüzde ve saçta olmuyor bu  hastalık. Yok surulmez galiba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Defnebus (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 481 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zelisela (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Queen bee (124 puan) tarafından soruldu