+1 oy
664 göst.
Aile kategorisinde (570 puan) tarafından
Ilk defa kaldırdım biraz böyle kullanayim dedim sizce temizlik kolay olur mu yoksa yıkamaya gönderip tekrar mı sermeliyim 

15 Cevaplar

+2 oy
(2,454 puan) tarafından
Halisiz ev çok Toz ve pis oluyor bence büyük ihtimal kendin de anlar geri serersin
(570 puan) tarafından
Bakalım yıkamaya veririm olmadı deneyeyim dedim
(5,668 puan) tarafından
of aynn tasiniyormus edaasi veriyor bana. halilari yikamaya verince uc dort gun icin eve illaki en olmadi carsaf sererim ev ev gbi duruyo bence. hem toz olmuo hem ccklar yere basipusumuyir. halisix ev zengin evi ayakkabiyla gezeceksen hizmetciler temizlikciler varsa:) ama esifmaninla yalinayak gezinemedigin evde. baslalarim oyle zenginlige ayakkabiyla dolasmaya
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Yok ya çok kirleniyor halısız ev 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ince makinede yikanan kucuk halilardan alabilirsin hali sevmiykrsan
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Benm her taraf halı var halı olmayınca çıplak sanıyorum 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Her gün silip Süpermen gerek. 1 gün yapma ayaklarının altı simsiyah oluyor :)))
0 oy
(7,349 puan) tarafından

Ben yazın kaldırıyorum sadece oturma odam kalıyor yıkamaya verip paketli duruyor yaz bitne kadar temizlik kolay oluyor sonuçta oturma odası dışında diğer odaları yatmak için kullanıyoruz mutfağa ufak bir yolluk atıyorum mis 

0 oy
(9,839 puan) tarafından
Halisiz ev nedense çok daha çabuk kirleniyor tozlaniyo
0 oy
(13,118 puan) tarafından
Halisiz ve perdesiz eve bana çıplak geliyor ben ince hali kullanıyorum her yere. Bide daha çok belli ediyor kiri tozu
0 oy
(2,185 puan) tarafından
Valla canm bayram temiigi yaocam diye halari yikayip kaldirdm bayrama yakin seriyim dedim.evimj hergn suprup siluyorm ama yinede okadr pisleniyoki anlatamam sana.iglen supr sil aksami bulmadan rezil gibj.halisiz olmuyor asla ya
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Halısız temizlik kolay oluyor ama kotü duruyor bende yıkamaya verdim gekdi bayrama kadar sermeyi düsünmüyorum
0 oy
(119 puan) tarafından
Halisiz evler pis oluyor ayaklarımızla  tozları bir odadan bir odaya götürüyoruz 
0 oy
(1,762 puan) tarafından
Kirlenmeyi geçtim de

Hiç güzel durmuyor ya...

Yazın çok doldurmasan bile daha küçük halı tercih edebilirsin
0 oy
(10,938 puan) tarafından
yazın bizde hiç halı olmaz ki :) 

yazın halı serilmeyen evler, sıcak görmemiş şehirlerde olur:)
0 oy
(709 puan) tarafından
Benim dolaplarim birkaç gün sonra yapılacağı için kaldırdım bir aydır birde bayram temizliği yapıyorum ama nereyi yaptığım belli değil parkelerde ayak izi toz birde halisiz olduğu için parkelerim hep soyuldu halisiz ev temiz olmaz nokta :D
0 oy
(18,438 puan) tarafından
Halisiz ev ev değildir benim gözümde. Asla sevmiyorum ben yapamıyorum. Ama sevenler de var 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 275 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 679 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Gulsn (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
18 cevap 215 göst.

403,499 soru