0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
22 aylık kızım artık biraktirmak istiyorum .Anlattım artık büyüdün bebekler emrr diyorum vs ama olmadı yani .Bende artık büyüdüğün için sütün tadı acı olmuş deyip sabır taşı şurup biraktirmayi düşünüyorum tiksindirici istemezdim ama mecbur artık bu şekil yapicam var mı başka öneriniz sizce olur mu benim dediğim gibi 

5 Cevaplar

0 oy
(6,290 puan) tarafından
17 aylik sabirtasi surdum eg uf falan cikta anlamiodu sabir tasinin tadi kokusu sevmedi zaten. uc gune unuttu memeyi.geceleri de uc gece zordu 4. gece su vareim bi iki yudum falan oyle oyle alisti. kiz 22 aylik kirmizi oje ve siyah goz kalemiyle karalamistim uf oldu eg demistim tiksinmisti 24 saatte daha istemedi bile
(206 puan) tarafından
Ay iyi bende sabır taşıyla deneyeyim madem anlatarak biraktirmak istedim ama mümkün değil gibi
-Reklam-
0 oy
(5,779 puan) tarafından
Ben tam 2 yaşına bastığı gün bıraktırmıştım ve göğsüme salça sürmüştüm gece göstermiştim istemedi gündüz kolay atlatıl bit kaç geçe salça ile kandırdım atlatıl kolay 
(206 puan) tarafından
Bende sabır taşı deneyeyim öyleyse yarın itbari ile bakalım neler bekliyor bzij
(5,779 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım
(206 puan) tarafından
Amin canım benim çok sağol
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Sabır taşı ile 3 gün. Hemde desteksiz uykuya geçti. 2 yasında bıraktı. Kızım ağzında meme ile uyuyordu ve ağzından düsünce uyanıyordu. 
(206 puan) tarafından
Ay cidden o raddeden desteksiz uykuya geçti mi bizde aynıyız çünkü
(2,939 puan) tarafından
Evet. İlk gün süründü yerde öylr uyudu :D sonra kendi uyumaya başladı
0 oy
(27 puan) tarafından
Bende bırakalı 1hafta oldu hemen anladı çok şükür ilk önce konuştum güzel güzel sonra tekrar istediğinde haliyle diş macunu sürdüm 1 2 kere hatta kendisi gelip silmek istediginde  cici cici güle güle falan dedim çok şükür bitti 
(206 puan) tarafından
Bu şekilde tiksindirici şeylerden destek almadan zaten çok zor oluyor bende önce anlatıp artık acı oldu bak istersen vs diyerek unutturucam Allahin izniyle umarım kolay olur bizim için de
(27 puan) tarafından
İnşallah Allah in izniyle bırakır kendisi
0 oy
(5,536 puan) tarafından
Bende var ama kullanmaya gerek kalmadi iki yara bandıni gogus ucuma taktım meme istedikce uff olmus dedi acti bakti acti bakti unuttu gitti simdi arada memi  diyor ama sen artık buyudun dedim  cuma gunu 15 gunu olcak
(206 puan) tarafından
Ahh kuzuu kıyamam ona umarım bizde atlatırız bu süreci kolaylıkla

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
9 Eylül 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
12 cevap 157 göst.
24 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 399 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,447 puan) tarafından soruldu

411,989 soru

12,402,828 cevap

44,493 kullanıcı

Kategoriler

...