0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (674 puan) tarafından
Lütfen bana kilo verme ile ilgili en ufak detayına kadar  bilgi verin  

Kollarım ve göbeğimden  çok kilo vermek istiyorum öncelikli olanlar o bölgeler tabi tüm vücut versem hayır demem 

Simdk diyet yapmak istiyorum ama belli bir yeme^e vs takılı kalamıyorum sabahları yumurta yemede sıkıntı yok ama akşam yemeğinde corba yada sadece sebze yemeklerine takılı kalamıyorum haftada 1 yada 2 kez kayinvalidemlere gidiyoruz yemeğe o günler hiç uyamıyorum  dışarıda yada günlerde nasıl ne kadar yemem lazım hic bir fikrim yok 2 çocuk annesiyim 24 yaşındayım  69 70 kiloyum kızımdan sonra kilo vermiştim 1 sene sonra tam ama hamile kalınca kilo aldım haliyle yine bu kez o kadar uzun sürede vermek istemiyorum ki hele haziran sonuna  5 6 kilo vermem lazım 10 kilo vermem mümkün değil galiba 

Uzun oldu kusura bakmayın ama bana biri artık nasıl yapabileceğimi anlatsin çok sorun  ediyorum streste üzüntüde mutlulukta vs olunca bile yemek yemek istiyorum

:( :( :(

2 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bende doğum göbeğinden şikayetciyim diyetisyenle konuştum doğum yapalı 4 yıl oldu yılların göbeği çok zor dedi . Annemden örnek vereyim çok zayıf ama göbeği sanki ikizlere hamile gibi gitmiyor kaldı göbeği ben korse ile kapatıyorum çok rahatsız oluyorum gobegimden korse ile düzeliyor hiç göbeğim yokmuş gibi oluyor ama havalarda sıcak takılmıyor artık napicam bilmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,429 puan) tarafından

Ben 1 bucuk ayda 4kg verdim 

Taktik mantık yok boğazı tutuyorsun bam bam bam gidiyor :D

Şaka bir yana ben aralıklı oruç yapıyorum en iyisi o gibi sabah 12 gibi kahvaltı 3 4 gibi ufak bi meyve veya kuruyemiş belki bir kahve ile akşam da 6 gibi akşam yemeği evde ne pistiyse ondan yiyorum ama normalden daha az bir porsiyon 1 dilim ekmek ile 

Yatana kadar da başka bir şey yemiyorsun bu süreçte bol su detoks suları içebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 374 göst.
0 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
2 cevap 130 göst.
21 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,380 soru

12,383,220 cevap

43,358 kullanıcı

Kategoriler