0 oy
339 göst.
Diğer kategorisinde (642 puan) tarafından

Eşim bayağı sıkışık bende kızımın takılarını uzun vadeli borsaya yatirmistim onu bozdurmak istiyor yerine koyacam diyor gerçekten ikiside canım ciğerim ama bı ağlamak istiyorum:( bunu demesi bile beni sarstı ya siz olsanız ne yaparsiniz eşim çok iyi bir baba kızıma ne almak istesem alıyor borclar çok birikti araba yüzünden arabayı satayım yada diyor arabada lazım oluyor hastane uzak bize araştırma hastanesine götürüyoruz besin alerjisi vardı sağolsun hep özeline götürdüm kafam çok karışık 

10 Cevaplar

+2 oy
(2,392 puan) tarafından
Eğer o iyi bir babaysa o altınız yerine koyar emin ol bunda üzülecek bişey yok eşin o senin herşryi sizin için yapıyor emin ol 
(642 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim yorumun için
-Reklam-
+1 oy
(4,493 puan) tarafından
Eşiniz boş bir şeyden dolayı kumar vs gibi sebeplerden sıkıntı yaşamıyorsa destek olmak gerekir diye düşünüyorum. O da istemezdi sanırım kızının birikimine dokunmayı, yine de karar sizin elbette.
(642 puan) tarafından
Evet bı gözleri doldu yok araba bize masraf çıkardi alırken borca girdi
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ben kızıma ayırdığımız parayı verdim. Kızım büyüyene kadar para altın euro bireysel emeklilikte filan biriktiriyoruz. Eşim sıkıştı geçen aylarda. Kız büyüyene kadar yerine konur zaten dedim bozdurduk hepsini. Şimdi eşim her hafta gram ve çeyrek altın alıp kenara koyuyor. Şükür borcu harcı kalmadı. Para yerine gelir ama önce refaha çıkmak lazım.
(642 puan) tarafından
Haklısın teşekkür ederim
0 oy
(425 puan) tarafından
O zaman bozduracaksin iyi günde kötü günde demedikmi canım 
(642 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(5,748 puan) tarafından
İyi bir baba diyorsun ben olsam esirgemem ki zaten hiç esirgemedimde.
(642 puan) tarafından
Evet öyle teşekkür ederim
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Ben düşünmez verirdim
(642 puan) tarafından
Bende vericem teşekkür ederim
0 oy
(325 puan) tarafından
Borç için kapanmak için satin bence yoksa daha çok borca gidersiniz eşiniz iyi olsa zaten bidaha alır yatırım yapar kimse borç içinde kalmak istemez borç ödense bebek gibi rahat uyursunuz 
(642 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Veririm tabiki çocuk konusunda en büyük destekçim eşim biz bebeğimle eşime destek olacağız eşim oğlumuza olacak. O baba o çocuğu büyütmek okutmak iyi bir gelecek vermek için gece gündüz çalışıyor alır yine koyar yerine 

Borsa da kumarda yemedikten sonra ite köpeğe borç vermedikten sonra neden esirgeyeyim ki bir alır beş koyar yerine yeterki başımızda sağ olsun 
(642 puan) tarafından
Borsada kaybetti canım ya :(
(17,914 puan) tarafından
Yukarda borç arabanın borcu demişsin. Bu arada benim eşimde yaptı benzer bir şey ama tabiri caizse itten pişman. Tek seferlik bir şey ise ben affettim oğlum için ikinci bir şans dedim ama o gün bugündür borcu kapatmak için kendini paralıyor garibim
(642 puan) tarafından
Canım araba borcu evet ne yaptı biliyomusun anlatayım uzun biraz ama araba icon kredi çekti borsada 60 bin falan vardı onu 100 bin yapmayı planlıyordu borcu kapatmak icin 70 bin olmustu şimdi 30 bine düşmüş ordaki parayida borca vermektense hep yükselsin diye baktı borcu borçla kapatınca hepten tokezledik
(17,914 puan) tarafından
Anladım canım bir seferlik ders olsun uyarısı ile verilebilir ben eşime destek oldum hala da oluyorum ama ben dedim tekrar bulaşırsan on bin bile yatırırsan boşanırım senden hem benden hem oğlundan olursun dedim baya korktu gözü
(642 puan) tarafından
Bende öyle dicem artik canım hiç demedim çok kaybedisi bu
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Ben çocuklarımın (ikisininde birer tane çeyrek altını vardı annem takmıştı doğumda) eşimin borcuna verdim zamanında durumumuz olunca yerine koyar diye umut ediyorum ama bakalım
(642 puan) tarafından
İnşallah verir canım
0 oy
(2,489 puan) tarafından
Benm esim kizim kucukken cok sıkısmsti canm yani olr bole degil hani elimzde ole para altin olan insanlarda deildik.kizimin bi kunyesi vardi ama baya pahali biseydi bozdurmak zorunda kaldik.esim carsinin ortasinda agladj cok uzuldu.cocugmun kolundakime kadr dustm vicdanim rahat degil diye.sonuc suan  kizim icn yatirim yapiyor adinjda zumra koydu borcumu fazlasyla odemem lazim kizima karsi cok mahcubum dedi.yani ben olsam yine verirdm canm.maden cok iyi bir baba ilerde daha iyilerini yapabilcegine eminim.bak benm esimde elini duzeltyi suan en buyuk yatirmlarj ona yapiyor sozunu tuttu yanj brnm esim.senin esinindw tutcagina eminim 
(642 puan) tarafından
Ya eşim bana karşı sözünü tutmadı canım bende altinimi vermiştim ama kızına tutar diye düşünüyorum
(2,489 puan) tarafından
Tutar canm niye tutmasin evlat baska bisi.brnm esimde bana sozunu tutmadi altinlarimj almisti geri gelmedi ama kizim icn fazlasyla yapmaya cakisiyor
(642 puan) tarafından
Evet canım haklısın teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 328 göst.
7 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rabia3506 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 245 göst.
29 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Miss dilek (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 763 göst.
+2 oy
79 cevap 2,186 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,653 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...