0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Gecenlerde ikindin vakti komsum aradi gelde disarda oturalim diye bende meyve yikayip goturdum orda yeriz diye bi gittim otlari capaliyor bana diyor ki sen yanimda bana konus yoldas ol ama iş yapma o orda iş yaparken benim hicbirsey yapmadan durmayacagim belli zaten o iş yaparken dursam uygun olmaz bende 2 kere gel şu meyveleri yiyelim ondan sonra beraber yapariz dedim dur yeriz dedi yemedi bile otlari capaladik temizledik ben evime geldim kendisi muhtar eşi bugun aradi muhtarligi temizliyorum gel yanimda konuş bana yoldas ol ama gecenki gibi iş yapayim deme dedi yani size soruyorum biri is yaparken digeri yaninda durur konusursa bu uygun olur mu resmen beni iş yaptirmaya cagiriyor kandirarak...bende yemek yapacagim dedim gitmedim ama cok sinirim bozuldu eşimde bir hayir yaptin hayrini ucurma dedi kendimi s.la.k yerine konulmis gibi hissettim sizcede oyle olmadi mi hanimlar 

3 Cevaplar

+1 oy
(952 puan) tarafından

Gidip yapmam otururum :D bir daha da çağırmaz eğer iş icin cagirmissa

(508 puan) tarafından
Eşim iş icin cagirmamistir diyor ama bariz ortada iş icin cagirdigi ben kinlenmeyim diye eşim oyle diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ee ne var bunda yoldaş aramis laf ediver otur 
(508 puan) tarafından
Laf etmesinde sıkıntı yok ama gel oturalim diye cagirdi bir gittim iş yapiyor ustelik israrla soylememe ragmen getirdigim meyveyide yemedi
tarafından
Kız yine hesap almış seni benim komşular selam bile vermez takma
0 oy
(5,274 puan) tarafından
Ben dde kardeşimi felan cagırırım yanımda konussun dıye de gercekten konussun dıye :D bilemedim yani bu sefer gıdıo gercekten otursaydn

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 830 göst.
24 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 301 göst.
21 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Saadett (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 390 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 303 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,130 puan) tarafından soruldu

414,150 soru

12,464,000 cevap

46,832 kullanıcı

Kategoriler

...